Hercegovac je napisao:
Stubborn je napisao:
e ti si rekao da su dveri fasisticka organizacija koju forsira i finansira dio SPC (vjerovatno si mislio na amfilohija i ovu struju suprotnu od patrijarhove). što znaci da su i oni fasisti. a fasisti smo i mi koji smo pripadnici te crkve, odnosno parohani u crnoj gori, šabčani i ostali.
naravno morao si tu dodati i jadnoj koštunicu.
da, da čini mi se da si gledao insajder i b92, i to dosta reprizirao. tipično postavljanje stvari.
ili se to čanak krije iza nika.
poznajem i ja neke ljude iz dveri... reci da su oni fasisti ili nacisti je glupost koja se ne moze izmjeriti.
isti nas kurac čeka dođe li sns ili ds.
"Svi koji ne misle kao ja su izdajnici, izrodi, Čanak, Čeda...." klasika...
не, нисам рекао да су сви који не мисле као ја издајници. али сви који мисле као чанак, чеда и остали под тим као што би костурица рекао "европским кишобраном" су или страшно глупи или издајници.
то што ти причаш су глупости невјешто конструисане без и једне чињенице.
што се тиче тог чланка на б92 све је јасно. обратите пажњу на датум. значи објављен је дан након што су двери у пуном дому синдиката (по оном времену) имали промоцију. типичан наручен текст. да ли се то они ипак боје!? видите ко су саговорници, милетић и филиповић, ееее са каквим људима се покушава формирати јавно мнијење. па ко су ти људи? шта они имају иза себе?
двери су тренутно једина изборна опција у србији која има моју подршку, али не потпуну.
коме ће узети гласове? мање битно, узеће гласове до свих. нису они само "отимачи гласова", већ покушавају нешто да изграде. бојим се да после ових избора неће бити значајнији фактор, можда тек на оним тамо. али имамо ли ми толико времена да се расипамо?
битне разлике неће бити између дс и снс. скоро исти курац ће нас дочекати касније.
а што се тиче дсс-а и срс-а па имали су они своје разне роле, и показали су се - како су се показали