banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 18:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Samo da se skrene pažnja učesnicima u saobraćaju, da malo češće gledaju u retrovizor, jer je policijska mobilna kamera ponovo u akciji. Bijeli golf 5, registracija ide
176 - neko slovo nisam zapamtio - 744. Naročito su aktivni na tranzitima, a juče su se i po gradu vozikali.
Toliko
:iconbiggrin:

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
A je slovo :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Nači 176 - A - 744 :lol: :lol: :lol:
Jbt oni (mup rs) imaju samo jedno takvo auto pa ga sele iz opštine u opštinu, čini mi se da je upravo taj predprošlo ljeto bio ovamo, nači kad vam sad za koji dan ode, opet ste mirni bar dvije godine.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 01:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Odavno je taj golf aktuelan, ako se dobro sjecam clanka, ide 260km/h i niko im ne moze pobjeci :lol: . Poslednji put sam ih vidio na novom i jedinom auto putu i to na rampi za doboj, stajali, onako, neprimjetni i neupadljivi :) .

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ne mozes im pobjeci ali su i te kako potkupljivi :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
ajkula je napisao:
Ne mozes im pobjeci ali su i te kako potkupljivi :)

mora da su skontali kako se briše snimak :evil3:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Snimak se oduvijek mogao brisati samo je bilo pitanje "motivisanosti" :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ili pomoci suvozaca? :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je presudno bilo :lol: :oops:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sta je u onom golfu? 2.0tdi?
I da, snimka se moze 'srediti'.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
A meni opet nije jasno zar nije jednostavnije poštovati propise... :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije problem ali ne vjerujem da postoji covjek koji ih nije nikada prekrsio :) Sto se tice presretaca cesto hvataju na kvarno ili cak "guraju" vozaca ispred i time ga tjeraju u prekrsaj. Primjer: na starom auto putu iz pravca LA prvo je stajao znak , dozvoljena brzina 60 a potom 80 ali samo kod kisnih i klizavih uslova.. E fora je, sto su se oni pozivali na to ogranicenje i ako nisi pazio, odose pare iz dzepa. Meni nisu uspjeli naplatiti kaznu. Ali znam kome jesu :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Tommy Vercetti je napisao:
Sta je u onom golfu? 2.0tdi?
I da, snimka se moze 'srediti'.

Šta je ikad ovdje bilo da se ne može srediti: nismo dobri, al' reci odmah koliko smo mi tu dobri...

A i mene interesuje koja je mašina u Golfu koji ide 260 i ne može mu se pobjeći... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 17:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
jednom liku su bili "u gepeku" od trna prema klasnicama i on malo po malo dodavao gas dok nije navukao na 140km/h , dobio je 30 dana vd i 150km kazna i 1 bod

kad dodju "u gepek" treba samo naglo prikociti da se zabiju i onda ce se opametiti

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 19:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
insider je napisao:
jednom liku su bili "u gepeku" od trna prema klasnicama i on malo po malo dodavao gas dok nije navukao na 140km/h , dobio je 30 dana vd i 150km kazna i 1 bod

kad dodju "u gepek" treba samo naglo prikociti da se zabiju i onda ce se opametiti

Tad bi se tek dobro proveo...

Na zapadu se navođenje na prekršaj u saobraćaju kažnjava, kod nas je zakon drugačiji pa moraš više paziti i čuvati se... U Hrvatskoj saobraćajci to redovno rade: preteknu nekoga sa neoznačenim autom neposredno prije zone sa pinom linijom... i ovaj njima uzvrati, a oni kaznu..

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 21:13 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
samo sto kocenje na zapadu kad ti se budala nabije u gepek nije navodjenje, vec mu dajes do znanja da napravi odstojanje..na autoputu pajkani znaju da te zaustave i kazne ako se nabijas na gepek s ciljem da cova ispred tebe ide brze jer se tebi navodno zuri..

doduse kod nas je divlji zapad pa uvijek milicija ima pravo, cak i da se zabija u gepek..

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 21:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mislim da je hercegovac govorio o tome što policija radi,tj svojim nabijanjem te tjera da ubrzaš...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 21:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
aaa ok u tom slucaju..

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U Hrvatskoj jos nisam vidio neoznacenu crnu BMW trojku sa dva krsna BBB-a :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Mene su jednom htjeli navuci u centru, na potezu od pozorista do poste, ali sreca bio sam nesto bas dobro raspolozen pa sam iskulirao kretena, nisam ni skonto odmah da su oni. Mozda tek malo podsvjesno jer je to ipak bijeli golf. Jooj kako su me isfurano pogledali kad su prolazili pored mene.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]