Биће вечерас утакмица на један посјед лопте. Раднички ПО МЕНИ има бољу екипу од Партизана. Попуљенији су на свим позицјама, сем можда двице, јер ту игра Синовец код Радичког, који није неки нападачи калибар, али одбрану перља, такође и Бакић на позицији 2., и он је нападачки лимитиран играч, али такође одличан одбрамбени играч.
Е сад би ја навео шта је предности Партизана над Радничким. Прије свега ИСКУСТВО играња ових уткамица велиек важности.
У играчком дијелу, Партизан има Џејмса који је јако креативан, и отвара пуно отворених шутева, ако Партизана крене шут, прича је готова. Ако их не крене шут, и буду тјерали на улазе и из рекета поене бојим се да ће причати отићи на воденицу Радничког.
Дакле шут Партизана је приоретет данас, ако их не крене, добиће утакмицу.
Са друге стране Партизан мора бранити вањски шут, Марковића и Скота прије свега, па и Павковића, Пик ен рол да не спомињем, удвајати Сајмона под ообавезно, јер тешко да Радуљица који је спорији, и мање скочан може с њим изаћи на крај, поготово ако дође од неке трке по терену.
Катић је ван форме, Бешовић нејак за Сајмона па и за Вуксановића.
Партизан има Мачвана на 4. који је класа и за Братића и Мијатовића који ту позицију покривају, тако ће и рАднички требати на Мачвана припазити.
На кладионицама су пуно потцјенили Радничк, не знам ни што. Нису у некој форми, али опет екипа пуна добрих рјешења.
Искрено ја би воли финале вјечитих, тачније Звезда је сигуран у финалу, јер су можда у најбољој форми од Радничког па и од Партизана. Али имају лошији ростер од ове двије екипе, видјећемо, све у свему је занимљив турнир