banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2012, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Изашао списак, нема зајебанције :lol:!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://sport.blic.rs/crvena-zvezda/vest ... redsednika

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Опет пораз! Како припреме одмичу и даље играмо гол по мечу, јбт не можемо ни једној екипи дати више од 3 гола! Чак шта више, побјеђују нас екипе из Кине!? Пресудио нам Јефтић. Већ сам се изјаснио да ми се овај прелазни рок не свиђа, и даље смо аутобуска станица. Очигледно је свима да нам ова формација не лежи, свима сем Просинечком. Види ли неко нешто позитивно у свему овоме?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 22:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Porazi ne jenjavaju i kinezi nas skenjavaju.Msm da ce i druga pozicija biti premija sa robijevim sistemom.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 16:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace za ovaj poziv na rukometnu utakmicu. Grupa ne prati regionalna takmicenja od 2006 godine i tako da odlaska na mec nece biti , kao ni navijanja.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Biće čupavo Robiju ove polusezone, jer "armija" očekuje da "uzmemo derbi i kup pod obavezno", a ostalo ko j..e. Imam utisak da bi dobar dio navijača, rado trampio pobjedu u derbiju na proljeće i osvajanje kupa, za uspostavljanje nekog sistema rada, prepoznatljivog stila igre i funkcionisanja kluba uopšte. Jednostavno nemamo dugoročnu taktiku, nemamo uopšte dugoročne planove, pa se taj "od danas do sutra" sistem rada, prenio i na vaskoliko navijačko tijelo.
Prije svega za početak dugoročnog rada, bio je neophodan čovjek sa vizijom i idejom. Može lako biti da Prosinečki nema kapacitet i trenerski potencijal da izgura svoj zamišljeni sistem i način igre do vrhunskog nivoa, ali bar je imao petlje da počne da radi nešto što liči na dugoročan plan.
Ne treba zaboraviti činjenicu da Crvena Zvezda 1991. godine, Evropu nije osvojila tako što je za jedan prelazni rok doveden buljuk kvalitetnih igrača, Ljupko stavljen za trenera i potom je u Kupu šampiona, preslišan svaki protivnik do finala. Planiranje osvajanja Evrope, bio je petogodišnji plan započet 1986. godine, koji je uključivao sistematski rad, uspostavljanje dominantne uloge na domaćem tržištu i naravno dominacije u domaćem šampionatu. Kasnije je recimo Ljupko zamijenio Šekularca, koji je u amanet ostavio ekipu koja maltene dvije godine nije zabilježila poraz. Sistem igre se ne mijenja, osnova tima takođe... Tako je Zvezda mogla sebi da dopusti luksuz da bez problema proda Piksija, ponajboljeg igrača u tom trenutku i jednog od najboljih u Evropi tada, a da potom uzme evropsku titulu. Prosinečki je bio esencijalan dio tog sistema, shvata kako to funkcioniše i pokušava da uradi nešto slično. Rekoh da možda nema trenerski kapacite i znanje da to izgura do kraja, ali bar ima viziju kako da postavi temelje tome.
Prosjek ekipe trenutno je oko 22 godine. Rasprodani su remeteći faktori, menadžerski igrači i nekvalitetni pojedinci, koji su se u Zvezdi našli sticajem okolnosti, kao produkti vizionarske Adžićeve politike.
Praktično je u ovom prelaznom roku, dovedeno sve što vrijedi iz domaće lige, sa akcentom na to da su u pitanju mlađi igrači, a tim popunjen mladim igračima iz sopstvene škole - Janković, Stojković, Krneta, Đuričković, uz ranije priključenog Mijailovića. To je za mene zdrava osnova i da je isto urađeno prije tri godine, kao što je moglo da se uradi, možda vojvoda Lukić ne bi bio proglašavan najboljim predsednikom Zvezde u istoriji Partizana. Ovako valja pojesti isprdke Lukićeve politike i nejegovog trogodišnjeg školovanja o vođenju kluba, uz nadu da je nešto možda i naučio...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 19:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ali nece Lukic ono najosnovnije.
Ponasanje.
Kako je Pesic odgovorio Moki svaka cast , kulturno, gospodski :D
Previse je novih igraca i trebace stvarno puno vremena da se oni uigraju, posebno jer mi se cini da ni Robi jos nema jasniju sliku oko sastava za proljece. Odgledao sam ove snimke jedva cekam citavu utakmicu. Ono sto raduje je Mladenovic, napokon krsten bek koji itekako salje upotrebljive lopte te sve bolji MIhajlovic i Maksimovic napokon postajemo opasni iz prekida. Lose strane takodje i dalje prekidi i neiskustvo, na svakoj utakmici smo napravili penal :-?

Inace dobar vic.
Gvardiola - Robi trazis li jos pojacanje od mene
Robi - Trazim
Gvardiola - Evo dao sam upravi da ti kupi ovog Lekica, samo ga vodi iz Spanije :lol:
Inace Osasuan platila obestecenja a kamate ce Zvezda dobiti kroz procenat od naredne prodaje. Leka . adzin najboji transfer

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
http://www.youtube.com/watch?v=IeTnOAqcdF8&feature=g-all-u&context=G235e27aFAAAAAAAAAAA
На овом клипу погледати шутерски тренинг. Негдје од пола. Професионални фудбалери са 18 метара не могу да убоду ОКВИР , али ОКВИР гола!?!? Осим Лазе. Бајко им скида шутеве без рукавица. И ми овде причамо како је проблем у систему, ефикасности??? Какав црни систем... Е мој Роберте, шта ти све мораш да гледаш...
Опет су нам очекивања велика, али добро, Звезда је то, па да се и очекује. Ово да се уигра, да се искристалише квалитет, ако га има, да се покаже игра и са другим освојеним мјестом, пуна капа. Све преко је чиста магија.
Поздрав старој гарди, нисмо се одавно чули. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Prate li Delije(forumasi+Schlager) rukomet :P ?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bolje da ne pratimo, sve ispod 10 razlike je uspjeh :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
2:0,poluvrijeme 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 20:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zavrsi 2-1 uz malo tuce. Petko je malo isao do njihove klupe :)
inace kolega fudbaler koji je na priprema u Turskoj cuo sam dosta lijepog o Maksi i Luki Milunovicu, POsebno o nasem novom spicu da je jak, tehnicki potkovan i da ne bira poziciju da sutira

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Brigate jest off al da priupitam posto si ti sa obe strane :D Ima li istine u tom da Delije RS organizuju humanitarni koncert u Boriku za Kosovo? Malo mi je nebulozna prica, al tako sam cuo pa reko da pitam?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

IMas odgovor na pp
Moja strana se zna (SEVERNA ) :) nemoj da ti posaljem ove sa podforuma FK Borac da ti objasne

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
http://www.telegraf.rs/sport/71828-istr ... a-partizan

šta kažete na ovo istraživanje? zna li iko ista o ovoj agenciji koja je provodila to istrazivanje, koliko im je za vjerovati?

i da je ovako, meni je nerealno. previše brate 8)

daj meni tu pp, ja za taj koncert nisam cuo, a znam dosta momaka...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2012, 21:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma iskreno pusti sva istrazivanja :) mozes imati 10 miliona navijaca ali ako sjede kuci dzaba sve :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
shoole je napisao:
Цигани, имате ли право да гласате у мају: http://www.crvenazvezdafk.com/documents ... spisak.pdf ?

jel ovo spisak clanova koji mogu glasati ili samo spisak clanova.....
koliko sam ih shvatio mogu glasati samo oni koji su se uclanilii do,cini mi se,februara prosle godine a ja sam na spisku a uclanio sam se poslije toga...
a opet samo 10 000 na spisku a ima 20 000 aktivnih clanova....ko ce im znati....muva Lukic nesto

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ali imas bruku ljudi koji nisu obnovili clanstvo kao i maloljetnih koji ne mogu glasati

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Ma jasno mi je to Brigate ali samo kazem da sam slusao onog Stefanovica na SOS kanalu kako iznosi detalje ko moze a ko ne glasati.Sad sam procitao odluku i ocigledno je nesto promijenjeno jer sad pise da mogu svi sa placenom clanarinom za 2011 a svojim usima sam ga cuo kad kaze samo oni koji su se uclanili do 11 februara 2011 a i procitao sam u par novina.I pomirio se sa tim da necu glasati a onda odjednom vidim spisak i svoje ime na njemu.Ocigledno se dio clanstva od ovih 10 000 na spisku dovodi u zabludu da ne moze glasati.Slucajno ili namjerno.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam kako se moze dovesti kad oni koji su na spisku mogu glasati i ja sam na njemu. Ima doduse dosta ovih bez imena gradova sto me cudi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]