banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1662 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 84  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pada drugi snijeg
PostPoslato: 13 Feb 2012, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Z
I
M
A
Z I M A

Ovo su dvije normalne zime.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Citat jedne starije koleginice "Eno ga, opet ovo go*no pada" :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 11:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Starija koleginica je parafrazirala "Dnevnik izbjeglice" iz Kanade..."Ovo bijelo govno opet pada!"

I meni lično najdražio dio:
"A grtal'ca se zaglavila!!!"

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: Pa i čudi me što je odabrala baš te riječi, a vidim poznato mi. :lol:
Meni je dobar dio gdje na početku govori o jelenima, kao ko bi ih mogao zgaziti kako su divni bla bla, a na kraju sasvim druga priča.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 12:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije zgoreg da se malo prisjetimo :)

Citiraj:
12. avgust

Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen. Ovde je teko lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom.

14. oktobar

Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće je poprimilo one divne nijanse žute u narandžaste boje. Vozio sam kroz prirodu I vidio par jelena. Tako su graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.

11. novembar

Dan Sjećanja (kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu da zamislim da neko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno.

2. decembar

Noćas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica. Izašli smo napolje, očistili stepenište i prilazni put, a onda se grudvali (ja pobijedio). Kad je prošla grtalica, morali smo ponovo da očistimo kapiju. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.

12. decembar

Noćas opet snijeg. Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju. Ovde je prekrasno.

19. decembar

Noćas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovde je zaista divno, samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebena grtalica.

22. decembar

Ovo bijelo govno opet padalo cijelu noć. Dobio žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije. Šupak.

25. decembar

Preseo mi božic. Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne šaka ovaj peder što vozi grtalicu, ubiću ga. Mater im, što ne posipaju više soli po cesti, pa da se prije otopi.

27. decembar

Noćas opet snijeg. Ne izlazim već tri dana sem što čistim snijeg kad god prodje grtalica. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavio u brdu snijega ispred kapije, a i hladno je. Kažu da će pasti novih 30 cm tih govana.

28. decembar

Prognoza je bila loša. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi, neće se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj šupak došao kod mene da traži lopatu. Rekao sam mu da sam već slomio šest lopata čisteći ta govna što ih je on nabacao i zamalo da sam mu je slomio o glavu.

4. januar

Najzad izašao iz kuće. Otišao da prodavnice da kupim nešto hrane. Kad sam se vraćao, udario kolima jelena. $3000 štete na kolima. Te nemani trebaju biti ubijene. Što ih lovci ne pobiše jesenas.

3. maj

Odvezao kola kod mehaničara. Nevjerovatno koliko su zarđala od jebene soli što je posipaju svuda.

10. maj

Selim se na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako neko normalan može živje

I ako je neko lijen za čitanje,majstorska interpretacija Gorana Sultanovića

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kNcDGoTI7Dc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
uvijek se raspadnem od smijanja

(lonci i poklopci za ajkulu)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije. Šupak."
"Ako mi ikad padne šaka ovaj peder što vozi grtalicu, ubiću ga. "
"Kad sam se vraćao, udario kolima jelena. $3000 štete na kolima. Te nemani trebaju biti ubijene. Što ih lovci ne pobiše jesenas."
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 12:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
talija,vidim dojmio te se članak,ima i nastavak kad se preselio na Floridu,crnac koji mu je popravljao klimu opalio mu kćerku,i na kraju je zabio deda mraza u p... m..... kad je vidio da je isti u bermudama :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ovome se stvarno uvijek slatko nasmijem. Nastavak kad se odselio na Floridu ćemo ostaviti za ljeto, kad budemo kukali kao je vruće.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

eto, prestiže me shlager... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čitala sam ovo više puta, nego zaboravim na detalje pa se svaki put pojedinostima ismijem. :D

Može i sada da se postavi to sa Floride, nisam čitala. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dnevnik jednog iseljenika, 2.dio:
Spoiler:
2.svibanj
Stigli smo na Floridu. Uselili smo se u novu kuću. Tako je velika i lijepa i ima sav komfor...ima i bazen naravno. Kako je ovdje samo toplo i ugodno. Već sam zaboravio usranu Kanadu. Jako volim Floridu.

20.svibanj
Ovdje su ljudi nevjerojatno dobri i uvijek se smiju. Florida je stvarno zanimljiva, a ima i puno zanimljivih životinja. Baš je fino toplo. Ovog tjedna sam se ugrijao od one usrane Kanade. Stvarno volim Floridu.

12.lipanj
Već smo mjesec dana tu i vrijeme je još uvijek toplo, ali vlažno. Dobro da u kući imamo klimu. Susjed mi je pričao kako u jednom obližnjem restoranu poslužuju dobrog pohovanog krokodila. Kako ljudi mogu jesti te divne životinje, koje potječu još iz doba dinosaura. To ne mogu nikako razumjeti. Vidjeli smo puno toga na Floridi, nevjerojatno je dopadljiva. Najviše te volim, Florido!!

30.lipanj
Otkada smo došli, vrijeme se skoro uopće nije mijenjalo. Uvijek toplo, a sad već malo i previše vlažno. Ali klima uređaji u kući i autu rade odlično. Noću nam jedino pomalo smetaju komarci, kojih ima i u ovo doba godine. Upoznao sam još neke susjede. Stvarno su ljudi ovdje dobronamjerni.

18.srpanj
Nevjerojatna vrućina i skoro 100% vlaga. Za vikend idemo na obalu. Nadam se dobrom provodu.

20.srpanj
Kakva noć. Žena u hotelu je slučajno ostavila prozor otvoren. Zamalo su me živog pojeli ti odvratni komarci. Kad smo se htjeli vratiti kući, shvatili smo da nam je netko ukrao auto. I tako smo se vozili nazad taksijem. Crnac taksista cijelo se vrijeme samo smješkao. Imao sam dojam da nam je on ukrao auto. Bogme ima ovdje kriminala.

21.srpanj
Nakon vraćanja kući, opet taksijem na posao. Pa ja kao da radim samo za crnačke taksije. U firmi mi je šef rekao da se ne smješkam dovoljno, ali kako da glupanu objasnim da nisam oka sklopio od onih jebenih komaraca, a ukradenog auta se nisam ni sjetio. Nevjerojatna vrućina.

30.srpanj
Toplinski val je na maksimumu, a nama je u kući crkla klima. I još ovi vampirski komarci. Jedino me spašava jutarnje kupanje u bazenu. Ali jutros kad sam se htio baciti u bazen, vidio sam u njemu krokodila od 3 metra!! Još mi je samo ta pizdarija trebala. Brzo zovem 911 da pitam što trebam napraviti, a oni kažu da ga pustim na miru i da će on sam otići odakle je i došao. Poludit ću.

31.srpanj
Već ujutro nevjerojatna vrućina. Na poslu sam opet kao prebijen. Onaj šupak od šefa mi opet sere da se ne smijem dovoljno i da to nije dobro za mušterije. Jebo krokodil i njega i njegove mušterije.

1.kolovoz
Kakva vrućina. Već drugi dan bez klime, što znači i bez spavanja. Sve će izgoriti, samo je komaraca sve više. Ona mrga od 3 metra kao da kampira u mom bazenu. Ispričam cijelu priču susjedu, koji se samo smješka kao i uvijek.

2.kolovoz
Jedva dočekam da mi dođu popraviti tu jebenu klimu. A onaj niger umjesto klime sredi moju kćerku. Policija kaže da treba biti pažljiv, a da crnca vjerojatno neće moći uhvatiti jer su ionako svi isti. Vrućina kao da smo u paklu. Jebem ti Floridu.

12.kolovoz
Ne možete zamisliti tu vrućinu. Ovdje smo još uvijek, kao u paklu. A otkad smo došli, vrijeme je isto. Šef me izbacio iz firme, s osmijehom na licu, s objašnjenjem da su se mušterije pobunile jer se nisam dovoljno smješkao. E tako, ostadoh bez posla. Na putu kući svratim u kafić da se napijem. Svi se meni i mojoj priči smiju, a posebno onaj policajac koji me nakon toga uhvatio pijanog i traži da mu platim 3000 dolara. Majku im jebem, mrzim Floridu, prokleta bila!!

13.kolovoz
Petak, 13. Bože, kakva vrućina. Vraćam se kući iz ćuze, bez auta, bez posla i bez para. Mrzim taksiste. Svi bježe s osmijehom na licu, a usput mi kažu da dolazi uragan Mitch. Legnem u kuću u kojoj još ne radi klima, da malo razmislim o svemu. Odjednom nevjerojatan vjetar zapara zrak i kuća ostane bez krova, a za par minuta ja ostao i bez kuće. Vjetar sve odnio. Nemam više ništa, samo je onaj krokodil ostao u bazenu. Što ga nisu pojeli u onom restoranu... Susjedi se vraćaju i s osmijehom na licu mi kažu da sam imao sreću što sam preživio Mitcha. Opet je vrućina kao i prije, a ja bez svega, mrzim Floridu. Selim se odavde.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:) Treći dio:
Spoiler:
1. septembar
Naplatio pare od osiguranja. Zgadila mi se ova Amerika. Kao i Kanada, uostalom. Ubedjujem familiju da odemo u Diznilend. Posle cemo smisliti gde cemo i kako cemo...

8. septembar
Potrosio pare od osiguranja. Ne znam gde cemo, deca bi vec trebala u skolu. Sinula mi je napokon pametna ideja. Zovem rodbinu da me upute kako da kupim stan u Sarajevu. Ucimo ubrzano gramatiku, ja vec uspesno razlikujem ekavicu i ijekavicu. Deca brkaju meko, mehko i tvrdo c, zaboravljaju umetnuti ih gde treba, palatalizacija im nijedna ne ide od ruke. Sta li ce s nas biti.

24. oktobar
Rodbina mi hitno odgovara da ima jedan sto bi prodao knjizicu i da ima ope' jedan u opstini koji bi pogurao za stan, ukoliko...
Prodali auto i kompjuter. Poslali pare za stan.

25. novembar
Papiri za stan u Sarajevu sredjeni, sreci nema kraja. Mi smo bez para. Deca ne idu u skolu. Svi pomazemo u obliznjoj samoposluzi, imamo dovoljno za motel i kartu. Pripreme za povratak u toku: gledamo u sobi CNN i pokusavama da shvatimo trenutnu politicku situaciju. Ja imam problema sa razumevanjem unutarnjih granica, nismo se valjda za to borili. Kazu mi da malo puno naginjem na unitaristicku politiku, a da opet nisam dovoljno ekstreman da mogu preziveti lako politicku realnost. Kazu mi isto tako da ne s****.

24. decembar
Posljednje pripreme za put. Uzeli najjeftinije karte, na prvi dan Bozica, bice prazan avion. Teraju me da kupim Leviske, ne mogu me vise gledati u dronjcima. Fino smo se svi obukli, poneli smo nesto baterija, sveca, mleka u prahu, kafe i dve-tri cokolade, da obradujemo nase. Poslednja noc na severnoamerickom kontinentu. Nalet ga bilo, i onog ko ga otkri, o ove sto na njemu zive.

25. decembar
Prvi dan Bozica. Na putu do aerodroma blistaju ukrasi na palmama. Samo da mi je docepati se aviona. Nalecem na Deda Mraza u bermudama, saljem ga u neku stvar. Predajemo stvari, oduzimaju nam vrecu sa rizom i otpakovane vrece mleka u prahu ... kazu , zabranjeno po nekom njihovom zakonu. Ovo je vec prevrsilo meru. Psujem tecno. Oni se smeju. Budale.
Stjuardesa me upozorava da pazim kako se ponasam nakon sto sam ljubazno stisnuo pilota i vikn'o mu na uho: "Vozi Misko!".

27. decembar
Amsterdam. Mmmm, osecam miris Evrope. Zadrzavaju nas u policiji, kazu istekla nam oba pasosa, i crveni, i plavi. "Ma, koji ste mi vi ..." mislim se, ja - tamo se ja vise ne vracam. Fino mu kazem: "No Amerika, no, niks, kaput, finito..." Prenocili u policiji. Uzeli nam tariguz i svece, kaze treba da prode neko ispitivanje. U policiji upoznajemo puno naseg sveta, svi idu na drugu stranu. Svece mogu s nama, tariguz ostaje, zapaljiva materija. Otkidam malo papira sa jedne rolne, zlu ne trebalo. Niko ne primecuje.

31. decembar
Nakon dve noci prespavane na amsterdamskom aerodromu, evo nas na putu za Bec. Svi smo se vec medusobno posvadjali.
Optuzuju me da sam ih sve uvalio u g****, bez njihove volje. Ubedjujem ih da ponavljaju gradivo, vec smo skoro kuci. Slecemo u Bec. Ah, Wienna, Shtrauss, Waltzer, Dunau, jes' klinac. Policija nas odvaja na poseban izlaz.

1. januar
Novu godinu docekao u krugu familije, u posebno ukrasenoj celiji. Gledam novogodisnji koncert kroz resetke. Deci poklanjam cokolade, Fati sam uspeo maznuti jedan tester na Free Shopu u Amsterdamu - Gyvency for men. Svidja joj se. Mirise. Izgleda da ce nas pustiti vec za dva dana. Hrana puno bolja od one u Amsterdamu. Vec sam skoro zaboravio ona s**** sto smo jeli u onoj poganoj Floridi. Mekdonald, Meklaud, Mekintos, Meksiko, to su samo neke od zabranjenih reci nakon naseg groznog McDonald'skog iskustva.

6. januar
Zagreb. Servus lepi Zabreg moj, kaj se krije v mali toj. Opet bajbok. Uvozenje opasnih materija, oduzimaju nam baterije.
Brzo nas oslobadaju iz policije, izvinjavaju se. Da ne bi placali carinu, ostavljam lazni Rolex u policiji i otkidam dugmad sa Fatine jakne da pokazem da je koristena. Niko iz familije ne prica sa mnom. Tvrde da je moja glupa ideja o povratku.
Carinik se smeska, policajci se smeskaju, taksista se smeje, ja mislim da nesto debelo nije u redu. Nisu me cak pitali ni za putovnicu, domovnicu, sahovnicu... Pitam treba li mi viza, oni se svi grohotom smeju. Kazu, kak' ste vi Bosanci bedasti.

7. januar
Oduzimaju nam avio-karte, pominju neki medudrzavni sporazum. Nije mi jasno, bunim se k'o Grk u zatvoru. Odustajem, iz carapa vadim zadnje dolarske rezerve. Odlucujem se na put autobusom. Taksista prima dolare. Sreca. Bas bih se obruk'o. Stizemo u zadnji cas na Kolodvor, banka jos radi. Menjam dolare u kune za kartu i KM (valjda kilometre) za prtljag. U cekaonici svi puse, postaje neizdrzivo. Idem do klozeta da dodjem sebi. Smrdi toliko da jedva stojim na nogama, nekako se dokopam izlaza. Guramo se na ulazu u autobus, neko je prodao visak karata, bice gusto. Ja pristajem na tri sedista za cetiri karte, pod uslovom da prtljag drzimo u krilu. Bolje ista nego nista. Hajd', mislim se, nek' je ziva glava.

8. januar
Ovo pisem posle. Hladno je bilo da bi pingvini u nesvest pali. Al', opet, mislim se, kako je u Kanadi. Pokusavam zaspati, ne mogu, muzicki ukus sofera je gori od onog vec loseg predratnog. Neko povraca pozada. Neko otvorio Argetu i otpakov'o kuvana jaja. Povraca mi se, da hoce zaustaviti autobus. Autobus se zaustavlja na tri carine i tri policije. Oduzimaju mi koznu jaknu koju sam pre rata kupio u Turskoj. Ja sam ukocen toliko da me policajci skidaju. Kakva noc.

11. januar
Ovo pisem na kraju puta. Dva dana smo bili zaglavljeni na Maklenu. Sreca, neki iskusni putnik na ovoj relaciji je imao karton kuvanih jaja. Neki svercer pristaje da trampi paket argete za dzepni Nintendo. Glupan, ja platio Nintendo $4.99 na rasprodaji.
Nismo gladni. Ja sam ukocen, svaki me misic boli. Sad svi imamo mesta jer su policija poskidali neke nevaljalce usput.

12. januar
Stanica u Sarajevu. Tuga me uhvatila, setim se kako smo ovde cekali na konvoj. Budale, ko nas je ter'o. Pa, nece Bosna nigdje, a ni Hercegovina. Fali nam jedna torba. Jedna mi zena kaze da je videla neke momke kako pretovaraju svece i nesto se domundjavaju oko nasih sedista. Prijavljujem policiji. Smeje se policajac, neki mlad momak, grohotom, svi mu se kutnjatci vide. Kaze, dobro dosli kuci. Svi nam se zahvaljuju na stanici sto smo ih zabavili. Svi puse. Malo mi je zlo. Nude me picem, odbijam da pijem na javnom mestu, zakon je zakon. Oni se i dalje smeju, jedan pada sa stolice tako da polomi sve boce ispod stola. Miris alkohola me zapahne, istrcavam na cist vazduh.

13. januar
Pokusavam prvi put da udjem u "svoj" stan.

14. januar
Vec nekoliko puta pokusavam da udjem u stan. Provodimo citav dan u raznim opstinskim kancelarijama, vadimo potvrde, pokusavamo da iznudimo nalog za iseljenje "stanara".

15. februar
Sudskom odlukom donosi se nalog o iseljenju tih nekakvih uljeza u "nasem" stanu. Pokusavam isterati te nevaljalce. Vise smo dojadili rodbini, ne zna nam se ni za dan ni za noc. Danas kod ovog, sutra kod onog.

20. februar
Donosim odluku. Idem u policijsku stanicu na autobuskoj stanici. Prepoznaju me, kazu da nisu usli u trag lopovima iz autobusa, jos, i svi se grohotom smeju. Zamolim ih da mi pomognu, da imam resenje za stan, i nalog, i da nemam gde spavati. Svi se smesta pokupimo odatle, pozovemo posebnu jedinicu, usput ubedimo pripadnike Unprotection - Eye For - Ass For - Na To - a da nam se pridruze, i u zdruzenoj akciji ulazimo u stan. Stan prazan. Nigde nista. Ni parketa, ni lustera, ni bojlera, nista. Al' jebi ga, svoje je svoje, ljubim stokove tako strasno da mi se usne lepe za hladan metal.

28. februar
Bas je nas svet dobar. Sa prvog sprata donose nase cilime sto su komsije cuvale sest godina. Neko na podvoznjaku nasao nas televizor i otkupio od jednog svercera. Sa smeca doneli nas bojler. Nadeno dosta nasih slika, predratnih. I moja diploma, zguzvana na mestu odvaljenih vrata u kuhinji. Sve polako dolazi na svoje mesto. Vec pomalo i deca razgovaraju sa mnom.
Fata je rekla da ce mi dati cim ponovo nabavimo krevet.

1. mart
Danas sam vec poceo da radim u jednog privatnika. Ruke me bole jos od onog autobusa, imam puno unosenja, radim s robom. Fata pocela da sije kod jedne fine zene. I ona je, kaze, bila izbeglica, u Sarajevo, trebalo joj je dosta da dode na svoje, ali, kaze, ako radimo vredno i imacemo. Imamo dovoljno para da platimo dodatne casove deci. Oni nisu jos u skoli, do septembra. Sada su nam dali dobru sansu da polazu ove razrede sto su zavrsili u Kanadi i Americi, jer se to ovde nista ne priznaje. Imaju problema sa gramatikom. Ja jos imam problema sa politikom. Sreca, televizor nam se cesto kvari pa ni ne pratimo vesti. Ja ocekujem da sa dobrim znanjem jezika i sa vozackom dozvolom mogu dobit' fini posao za neku medunarodnu organizaciju. Sve je super. Malo se nerviram, gde god dodjem, svi puse. Puse pravo. Na to se nikako ne mogu navici, k'o da nisam citav zivot ziveo ovde.

2. mart
Pitate se, gde cemo sad. Necemo nigde. Ovde nam je dobro, tako nam i treba. Dobro se dobrim vraca. Super je nama ovde. Ne mogu nas odavde vise ni puskom oterati. Dobro nam je - u p**** materinu.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol. :lol: :lol: :lol: :lol:
Drugi dio je vrh, a treći dio mi ne liči na zezanciju nego na istinu. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
ludilo !!!! hahahaha !!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Crno more.
Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

[spoiler[img]]http://www.vesti-online.com/data/images/2012-02-13/216053_4_origh.jpg[/img][/spoiler]

A ima dosta novih ptica oko Vrbasa. Izgleda da su pobjegle iz hladne Hercegovine i Dalmacije :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Da, ja gledam već dva - tri dana neke nove ptice sa patama se druže na Vrbasu, ali ne znam koje su to ptice - zna li neko?
Veličine goluba otprilike i bijele su :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Galebovi.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Pa nekako su premalene za galebove?!
Ne liče mi na galebove :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 20:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Mutacija neka galebova i golubova.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1662 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 84  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]