banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2012, 12:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jesmo davno... idemo na izbore hehe

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Brigate BL je napisao:
Jesmo davno... idemo na izbore hehe

Brigate kandiduj se, glasace citav forum za tebe. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 13:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Gocias je napisao:
Цигани како стојите са чланством? Јесте ли га обновили за нову сезону?

Obnoviću malo sutra. Uplatio sam, dobro se sjećam, 8. marta prošle godine i još mi nisu dali člansku kartu. Vjerovatno i neće nikada. Na to sam i zaboravio kad je bilo.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Predstavljeni Kovačević i Binić

Na današnjoj press konferenciji predstavljeni su Vladan Binić i Aleksandar Kovačević, dvojica fudbalera koji su pojačali redove Fk Spartak Zlatibor voda.

Aleksandar Kovačević, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, od prvog dana je na priprema sa ekipom. Igrač 1992 godište, član mlade reprezentacije Srbije, fudbalsku karijeru započeo u Fk Voždovac zatim igrao za Crvenu Zvezdu i Olimpijakos. Iz Sopota, filijale Crvene Zvezde, prešao u Fk Spartak Zlatibor voda i obavezao se na ugovor od četiri godine.

Ако се сјећате то је онај играч који је са Ђуричићем прешао у Олимпијакос. Сјетите се само колико је приче о томе било а данас испада да нашу дјецу поклањамо клубовима по Србији.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Erazmo Roterdamski je napisao:
Gocias je napisao:
Цигани како стојите са чланством? Јесте ли га обновили за нову сезону?

Obnoviću malo sutra. Uplatio sam, dobro se sjećam, 8. marta prošle godine i još mi nisu dali člansku kartu. Vjerovatno i neće nikada. Na to sam i zaboravio kad je bilo.

Хахахах и ја сам скоро чекао годину дана. Ишао сам у шоп безброј пута све док нисам послао мејл и захтјевао одговор. Одговорили су ми сутрадан а картица је стигла поштом за неких 10-ак дана.

Ви који сте продужили чланство, урадили сте то путем Интернета или у шопу?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 13:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja u shopu ali dok je jos moglo sad vise ne moze

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Цуре из маркетинга ФК Црвене Звезде (и ове које брину о чланарини) нису баш пуне похвала на рачун рада Ред Стар Шопа у Бањалуци. Напротив...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate obraduj me pa reci da su opet novinarska lupanja?
http://sportal.rs/news.php?news=68015

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 00:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.mondo.rs/s233303/Sport/Fudba ... bicna.html
Valjda jesu, bar prema ovoj izjavi.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 20:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Meni koncepcija teksta govori da je lazan. U momentu kad nam je svaki dinar vazan da prodamo igraca i da cekamo pare :)
ne vjerujem u to, ali ko zna sta se desava, Darjan je OK novinar i ne bi bas lupio tako...
Najveci frka je sto je sad pritisak na malom umjesto da ga puste da igra bez opterecenja sad vec ima velik pritisak

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mali ce biti veliki igrac, igra momak sve bolje bez obzira na pritisak :wink: ... Cijenim da ce na ljeto biti standardan.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Преносимо вам извод из записника са седнице на којој је донета одлука о одржавању избора.
Уједно, обавештавамо вас да Писмо генералног секретара члановима са свим информацијама о изборном процесу можете прочитати на новој страници која се налази у менију Клуб/Избори 2012. На истом месту ћете моћи да прочитате све будуће битне информације везане за изборе и документе које ћемо објављивати, укључујући и бирачки списак.

На 41. седници Управног одбора ФК "Црвена звезда", одржаној дана 31.01.2012. године, донета је следећа

О Д Л У К А

По седмој тачки дневног реда, једногласно је усвојен предлог Председника да се избори објаве 06. фебруара, а да се одрже дана 26, 27 и 28. маја 2012. године.
Овлашћује се Генерални секретар да организује изборни процес почев од 06.02.2012. године.

У Београду, 31.01.2012.
ПРЕДСЕДНИК
Владан Лукић

За све информације везане за изборни процес можете се обратити сервису за чланство преко телефона (+ 381 11) 3679-206 и 3679-204 или емаил адресе office@budideozvezde.rs.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/odluk ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo ugovora od Jankovica, za 3 miliona moze otici, znaci vjerovatno cim napuni 18 ode on. :/

Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
A ono debelo govedo kaze nema klauzula i to su svinjarije, ako zbog ovog ova nadri uprava ne izduva na izborima onda da zakljucavamo radnju.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 20:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace Filip zeli da ostavi trag kod nas tako da ne vjerujem da ce ici negdje sjediti na klupi ili na kaljenje. On zeli da igra kod nas i normalno je dijete tako da vjerujem da cemo mi njega jos nekoliko godina gledati u nasem dresu .

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nadam se da je stvarno tako. I nadam se da ce produziti ugovor na barem jos 2 godine kad napuni 18, cisto da uzmemo nesto para na nekom od tih mladih igraca a ne ovako da ih stalno prodaju kad ostane pola godine ili godina ugovora i samim tim uzmu minimalno para za njih..

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 09:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Postoji jos jedna stvar koju svi zaboravljaju ovo je aneks ugovora . Niko ne zna sta pise u osnovnom ugovoru oko odlaska iz kluba i saglasnosti. Mali Filip je licno meni a onda i jos dvojici momaka na razlicitim mjestima rekao da zeli prvo ovdje da napravi karijeru a ne kao neki da ode preko grane i nestane...
Kod nas su ljudi nehumani i malo im je sad tri miliona a nas tim nije vidio grupne faze ni titule od Zenge. Evropa prodaje igraca. Nije partizan prodao Savica partijama u JSL, vec mecevima u LS i njegovim nastupima za reprezentaciju. Hoce li im biti malo ako se ne daj Boze pokaze da Jankovic ne moze igrati kvalitetno

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nije problem cifra, 3 miliona za igraca koji nije sastavio 90 min u seniorskom fudbalu je odlicno, pa koliki god da je talenat u pitanju, milion stvari se moze iskomplikovati pa da ne napravi karijeru kakva se ocekuje, a kraj ovakve majke cini mi se da je na dobrom putu za tako nesto.
Problem je sto uprava mucki laze. Nema tri dana kako je Nikolovski izasao u javnost i rekao kako ne postoji nikakva klauzula ili bilo sta slicno. Stefanovic je ranije izjavljivao da nece biti ucjena, pritiska i svega ostalog. Ova uprava nas je dotjerala do tog nivoa da im se mozzartsport popisa po faci i raspolaze boljim informacijama o ugovorima nasih igraca nego ljudi iz uprave. Bruka i sramota.
Filip nema nikakve veze sa ovom pricom, sa svih strana cujem sve najbolje o momku i nek bude novi Rai(u duhu rasprave na kafani) sto se mene tice.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 10:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vidjecemo da li uprava laze. Blizu je i januar
Kamo srece da smo za ostale klince dobili po tri miliona

da skrenemo malo na vedrije teme , evo malog brigadira
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wTpShHSwUg

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Цигани, имате ли право да гласате у мају: http://www.crvenazvezdafk.com/documents ... spisak.pdf ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]