banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 17:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2012, 20:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Danny ^_^ je napisao:
skyzeR je napisao:
Suvlasnik sam firme za web/game/voice hosting tako da nije problem pustiti torent da se vrti na nekom od dedicateda sa 1000/1000 mbps vezom :)))

Da, ali sve je to na udaljenom serveru, da bi došao do tih fajlova, moraš ih skinuti sa kućnim internetom, zar ne, jedino ako vam serveri nisu ovdje negdje u BL, mada sumljam u to. :D Gdje su vam smješteni serveri?

АЛЕКСАНДАР je napisao:
данни, не знам шта ти толико скидаш али ја сам на ипторрентс већ пар година са овим бједним мтеловим аплоудом. додуше јесам једно вријеме торентовао и са посла па сам тако одржавао ратио. тренутно је 1.6.. шибни ми јузер нејм у инбокс да те додам тамо међ` пријатеље :)

Ne koristim IPT, imao sam tamo davno račun, ali nije to tracker za mene. Od kada sam dobio SCC, tamo više nisam ni ušao, ali za početnike IPT je idealan :) Ovo je rijetka prilika da ide baš ovako, jer sam igricu skinuo čim se pojavila. Koristiš li još šta?

Ma kakva BL :D serveri su u Njemackoj i UK.Nadjem neki novopeceni popularni torernt skinem ga na serveru i pustim neka se seeda.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Evo pročitaj ovdje:
http://www.filesharenews.com/2011/11/11 ... rg-review/

Fazon je što imaju odjeljak arhiva, XXX, Foreign i MP30Day. Svi ovi odjeljci su freeleech, dakle skineš, ne računa ti se download već samo upload, nisi dužan ništa uploudovati i možeš brisati odmah. Samo se pod browse računa download. Tracker se širi nevjerovatnom brzinom.

U Arhivi je trenutno gomila serija, filmova, igara, XXX znaš šta je, Foreign koristim za skandinavske serije, u glavnom strani materijal, i u MP3 ima gomila muzike. Mislim da su čak prograšeni za 2 najbolji privatni tracker.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
значи овдје је баш немогуће опстати :)
немам сидбокс нити планирам да га купујем, то превазилази моје потребе и слободно вријеме :)
ипторрентс ми је сасвим довољан, само да га не угасе :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
значи овдје је баш немогуће опстати :)
немам сидбокс нити планирам да га купујем, то превазилази моје потребе и слободно вријеме :)
ипторрентс ми је сасвим довољан, само да га не угасе :)

Čisto sumnjam, mislim da su oni smješteni u Rusiji, to će ići malo teže.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 00:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sada ce se i SOPA i AKTA dobro promisliti prije nego sruse neki site, valja razmisliti o posljedicama koje ce prouzrokovati Anonymousi :)
Inace ja se samo nadam da RS i TL nece nikada pasti, a bilo bi fino da opstanu i mediafire, 4shared i zippyshare zbog zikemu :D ostalo... who gives a fuck :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 05:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma dajte ljudi, kakvi crni Anonimusi!? To je zamazivanje očiju glupom narodu. Npr. Američka vlada nešto ukine/zabrani/donese antipiratski zakon i onda im se kao Anonimusi svete, a glupa rulja u to veruje i iz svojih kućnih fotelja viče: ,,To anonimusi, jebite im mamicu mrtvu, oni će nama da gase MU, Torente...'' Umesto da sami preduzmu nešto, na primer da svi izađu na ulice, polome grad i slično, umesto toga, sve se zavši što Anonimusi (CIA hakeri) ''sruše'' par sajtova, napišu na njima neku ''osvetničku'' poruku i za tri dana sve se vratti u normalu osim što piratskih sajtova više nema. :(

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 19:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

dukicas je napisao:
Ma dajte ljudi, kakvi crni Anonimusi!? To je zamazivanje očiju glupom narodu. Npr. Američka vlada nešto ukine/zabrani/donese antipiratski zakon i onda im se kao Anonimusi svete, a glupa rulja u to veruje i iz svojih kućnih fotelja viče: ,,To anonimusi, jebite im mamicu mrtvu, oni će nama da gase MU, Torente...'' Umesto da sami preduzmu nešto, na primer da svi izađu na ulice, polome grad i slično, umesto toga, sve se zavši što Anonimusi (CIA hakeri) ''sruše'' par sajtova, napišu na njima neku ''osvetničku'' poruku i za tri dana sve se vratti u normalu osim što piratskih sajtova više nema. :(

To sto pricas o lomljenju grada ima logike jedino da nam neko plati avionske karte do Washington-a pa da njima lomimo tamo sve americko, kakve koristi ima da polomimo Banja Luku ili Beograd ili Bec ili London ili bilo koji drugi grad ? :D Nastetio bi svojoj drzavi u kojoj 80% ljudi ni ne zna sta je to SOPA, AKTA itd...
Internet je danas postao bitniji od mnogih drugih stvari, kada su poceli padati sajtovi odredjenih vladinih agencija u USA njihova je vrijednost na burzi naglo pocela padati sto logicno stvara vece probleme od lomljenja gradova :D
I ako mislis da Anonymousi ne postoje, grdno se varas, postoje oni odavno, davno prije nego je pocelo ovo sranje oko SOPE i AKTE, pa PSN ( Playstation Network ) su probili anonymousi, i pritom nisu iskoristili NICIJU karticu niti su ih pustili u promet na internetu, to su naprosto ucinili da pokazu ljudima koliko velike firme brinu o svojim korisnicima, i da se malo vise pripaze na internetu.
A i nemoj se ti brinuti za piratske sajtove, vratice se oni :) izacice megauploadovci iz zatvora, isto kao sto su i oni koji su jailbreakovali iphone prije par godina ( dobro malo vise od par :) ), na kraju ce FBI jos platiti odstetu megauploadu, samo polako :)
Eh i da, sto se tice tih izlazaka na ulice, izlazi se itekako, cak i u nasem susjedstvu http://planetmagazin.net/anti-acta-pros ... -hrvatska/
Ja bas idem tamo(osim ako snijeg opet sve ne zatrpa), da vidim kako ce to izgledati :D samo si moram nabaviti masku :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
kad se ovi naši domaći pirati ne brinu za svoje glasačke tijelo evo vam link da na vrijeme prekopirate čitav piratebay:

http://torrentfreak.com/download-a-copy ... mb-120209/

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 01:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ako jednom padne tpb dzaba ti stari torrenti, sta cemo sa novima ? :D
Mislim da, ako padnu svi public torrenti, da ce invite za privatne postati pravo blago :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A tek šta reći za zamundu, skidaš koliko hoćeš, ratio nebitan. :) Međutim blokirali su BIH i Hrvatsku.. :(

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 02:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

VPN rijesava problem :)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 05:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ja sam i mislio da američki debili treba da ustanu i da polome američke gradove, mada Boga mi treba sad i evropski zbog ACTA.
Postajem jako alergičan na reč tj. dve reči: ,,Autorska prava''. Meka mi brate kad ih čujem.
Neku noć kad ne padoh sa stolice kad ču' da će voćari morati uništiti svoje voćnjake zbog autorskih prava na sorte voća. :angry4: :x

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
dukicas je napisao:
Neku noć kad ne padoh sa stolice kad ču' da će voćari morati uništiti svoje voćnjake zbog autorskih prava na sorte voća. :angry4: :x

izvinjavam se jer je of, ali ovo nije moguce.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Mar 2007, 16:40
https://www.cia.gov/
DOWN

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Пази стварно... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 00:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/an ... apade.html
I neka su mu, majku mu njegovu sta je on nasao podrzavati AKTU...pitanje zna li da postoje drugi browseri sem Internet Explolera...
Ali najjaca stvar ubjedljivo je Josipovicev komentar : Trebalo bi zastiti autorska prava jer od tih prava ovisi necija egzistencija...
WTF?Evo primjera jednog, onaj Biber je mentalno zaostalo dijete koje ne zna gdje se nalazi Njemacka, ne zna sta je to Evropa, a kamoli nesto drugo, zaradjuje milione i milione sa onih svojih par retardiranih tinejdzerskih pjesama i sada bi jos trebalo pomoci njemu da zaradi jos vise para, da ne govorim i o nekim starijim licnostima.Umjesto sto drzave trose pare na razmatranje AKTE i SOPE, trebali bi razmatrati kako pomoci najugrozenijim ljudima, koji zive na rubu egzistencije, koji se pitaju hoce li moci sutra dati djeci komad hljeba, hoce li moci prezivjeti zimu...a ne kako da bogati postanu jos bogatiji...
Evo jedna prikladna pjesma http://www.youtube.com/watch?v=JE3Nh6-Pk9g

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 05:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blackrose je napisao:
dukicas je napisao:

izvinjavam se jer je of, ali ovo nije moguce.

A neveruješ ha!? E pa evo ti, pa uživaj:
http://facebookreporter.org/2012/02/06/ ... %B0%D0%B2/

Izvinjavam se i ja zbog skretanja od teme. :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Smiješno je kad slušaš AUTORE kad kažu da im je to sasvim nepotrebno, te da to nema nikakve veze sa njima. Ako kod nas uvedu taj zakon, bregović i komplet njegova ekipa mogu izaći na ulicu. Kad pogledaš, sve je ukradeno, posuđeno ili kopirano. Od mikrosofta, epla, holivuda pa na dalje.
Čitam prije par dana da je u britaniji kopiranje kompozicije i sadržaja fotografije kršenje zakona (po novom). Ma ode sve u q pa ćemo i mi.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Više kupljenih pjesama znači više poreza državi. A što više muzičar ili produkcijska kuća zaradi to više poreza na dobit koji se uzima na kraju godine..

Čista matematika... Kome ne odgovara neka traži Kineski azil... Oni svakako imaju svoj internet gdje ne postoji pojam "autorsko pravo"

Druga strana medalje je što će se rad programera konačno početi cijeniti malo više...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 00:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mangia je napisao:
Više kupljenih pjesama znači više poreza državi. A što više muzičar ili produkcijska kuća zaradi to više poreza na dobit koji se uzima na kraju godine..

Čista matematika... Kome ne odgovara neka traži Kineski azil... Oni svakako imaju svoj internet gdje ne postoji pojam "autorsko pravo"

Druga strana medalje je što će se rad programera konačno početi cijeniti malo više...

Jebes Kinu, iz Rusije s ljubavlju :D, nemoj samo azile spominjati vidis da nam hoce ukinuti bezvizni rezim.
Inace to sto kazes za programere, nazalost nece, jer citava ova hajka oko autorskih prava se svodi upravo samo na filmove i muziku, jer, kao sto si i sam rekao, to donosi najvise profita i samim time drzava vise profitira.
Mada ja zaista ne znam kako oni misle iskorijeniti piratstvo ovim pute, kada bi se nekada zaista ukinuo svaki vid sharing-a na internetu, ljudi tek tada ne bi kupovali dvd-ove, cd-ove i ostale stvari sa autorskim pravima...Samo bi ponovo procvjetali saneri koji prodaju cd-e po ulici, kao sto je bilo pre 10tak godina kada je najbrzi net bio ISDN od 128kbps.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]