banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 02:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2002, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Ako ste vec zaista imali "nesto " a zaista izgleda da jeste onda ja vjerujem da se i ona tebe isto tako cesto sjeti i da joj je drago vidjeti te. Prave ljubavi nikada ne gube na vrijednosti cak i kada prodju njihova vrijednost ostaje i uvijek joj se rado vracamo u mislima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2002, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
e jebiga...opet sam je juce sreo...ne znam jel mi drago ili mi je krivo zbog toga...ali u svakom slucaju mi nije svjedeno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2002, 16:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Mar 2002, 01:00
amila.j. je napisao:
Moja prva ljubav se desila kad sam imala 10 godina. Bio je 2 godine stariji od mene i zivio je u komsiluku moje tetke kod koje sam provodila ljetni raspust. Ustvari, znala sam ga gotovo oduvijek jer sam ga svake godine vidjala. Dane smo provodili zajedno, jer bili smo jako dobri prijatelji. Fudbal, odbojka, pecanje. Godine su prolazile, uvijek sam se radovala ljetu i susretu s njim, tek da bi nakon 6 godina pred njegov odlazak u vojsku, jedne divne veceri dok smo sjedili na klupi, kraj tetkine kuce, okrenuo se prema meni i poljubio me.
Nakon njegovog povratka, tetka je umrla i samo jos jednom pred sam pocetak rata sam ga vidjela. Sreli smo se onako slucajno i rekao mi je da odlazi za Svedsku kod strica. Tog ljeta smo se rastali i nismo se nikada vidjeli.

A bili volela da ga vidis ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2002, 09:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Moja prva ljubav je u Africi sadi papriku ha ha ha :lol:

Vrh

Tema posta: Pati !
PostPoslato: 13 Sep 2002, 11:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Sep 2002, 11:22
moja prva ljubav se ozenio, ima kcerkicu stvarno divnu, dobri smo jarani ja i on ali njegova zena bas to nevoli, nikad se prva ljubav nezaboravlja i nikad neprestaje da voli, taj prvi osjecaj cudan u prsima, prvi poljubac i rijeci volim te jaoooo to nikad zaboravit necu...
moja prva ljubav pati, nije sretan, to znam, nije dobro to osjecam, nije zasluzio takav zivot...

etoo :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2002, 12:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Okt 2002, 11:56
Vidim ova tema je prilicno ofosilila...ali ja sam NOVI KOLAC ...i tema mi se svidja, ne samo ova nego vecina, imam osjecaj da ste fina ekipa..!

Moja prva ljubav....eeeee moja prva ljubav..!
San svake normalne zene, dodushe stariji od mene nekih 6 godina!
Ja djevojcurak , tek izashla iz svijeta lutkica i krpica, on student u vojnoj shkoli u Zadru!
Kako sam samo bila zaljubljena, kako sam samo cekala te vikende koji su ga vracali u nashe sokake...eto samo da ga vidim ..
Redovno mi je djelovao kao bice koje nikako nije ovozemaljsko, tako je neshto zracilo iz tog covjeka...a ja tako u pubertetu..hahahah
Samo sam dva puta imala priliku da prodjem s njim tim sokacima....vodio me za ruku...a ja sam se osjecala kao u caroliji...
Poslije je pisao dugo iz Zadra...bila sam skoro pa ubjedjena da cu s tim covjekom docekati starost , ali vrijeme k`o vrijeme , puno iznenadjenja...
Naravno da je to sve izblijedilo....srela sam ga poslije 10 godina ....bash na istoj adresi....sretno ili nesretno ozenjen , nemam pojma, uglavnom, pa nije mi bash bilo svejedno ...ali ipak...on je samo tako obican sad...a tako je nekad bio ...auuu!!! :)
Istina, rado ga se sjetim ovako s vremena na vrijeme.....i redovno mi izvuce osmijeh na usnama... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2002, 12:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
SVE PRVE LJUBAVI SU TUZNE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2002, 00:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Svi se rado sjecamo svojih prvih ljubavi i to nam uvijek izmami neku vrstu sjetnog osmjeha na licu. Zvuci cudno, ali se ja uopste ne sjecam losih trenutaka iz te prve veze... Samo mi lijepe stvari mi plutaju u mislima. U galeriji svog uma svaki dan kacim po jednu, ili mozda, dvije slikeiz tog perioda... Nisu to staticne slike, to su vise kao oni nijemi filmovi sa pocetka XX vijeka. I uvijek je savrsena, bez obzira na situaciju u kojoj je zamisljam. Kada neko pogleda ovo sto sam ja napisao, moze samo da pomisli da sam ja jos zaljubljen u nju... mada nisam. Nema tu vise onog zara kao na pocetku. Proslo je vrijeme... Nekada su te slike bile zivlje i u boji... sada su samo crno-bijele i polako blijede. Vise se i ne sjecam svakog detalja njenog lica koje mi je tih dana titralo pred ocima neprekidno... Sada je na njeno mjesto dosla nova djevojka... djevojka koju volim, ali ipak, nekom prigodom, ONA izbije iz misli i zaigra mi pred ocima, onako crno-bijela, ne bas jasnog lica, koje mi je nekada bilo tako drago, umiljato...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2002, 15:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Sep 2002, 11:22
EHH s tripy kad bi se svega sjetili jaooo, ja svog vidim sa kcerkicom nekad kako seta (mala mu sad prohodala) pa ipak cudno ali sto je vec rekla otilia tacno je i on se promjenio, postao je nekako previse obican i izgubio je onaj osmjeh na licu..... neznam ali nekad i sama zelim da odlutam tim mislima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2002, 23:54 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Nov 2002, 23:17
I was ten and he was 12 I think. He was the boy all girls wanted. But for some reason he chose me. We dated for 4 days I think. we both ended the fling because i was too shy and never spoke to him ...when I left the camp he came to the bus to say goodbye but I ignored him ....when i think about it I was a bitch even in my early years....so now you know something you didn't want to know....but but *kram ilvana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2002, 17:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Ilvanice, kao prvo dobrodosla na ove stranice na kojima se ponekad lijepo druzimo, ponekad malo manje lijepo ali ugl. dok smo vecina nas jos uvijek ovdje vjerovatno nam je i zabavno. Kao i vecina nas upoznaces
neke drage osobe i one manje dage, no takav je zivot .
Sada jedno pitanje. Zasto pises na engleskom jeziku? Mislim da to prije svega nije fer prema osobama koje ne poznaju taj jezik i ne mogu te razumiti niti stupiti sa tobom u konverzaciju. Ja te razumijem ali vjerujem da ima clanova ovog foruma koji to ne mogu i zato nije lijepo prema njima. Pisi na jeziku koji svi razumijemo ma kako se on zvao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2003, 01:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Dec 2002, 22:16
Acrobatico! Meni se jako svidjela tvoja prica, cak do te mjere da sam pozeljela da znam sto vise, pa ako ti ne bi bio problem, molim te podijeli sa nama!
Moja prva ljubav je u Njemackoj i saznala sam da je skoro dobio dijete. Ja sam imala 10 godina a on je 2,5 godine stariji od mene. Nekih godinu, godinu i pol smo se setkali po ulici u kojoj smo zivjeli i drzali za rukice i grlili, ali se nikad nismo ni cmoknuli. Kad sam slavila svoj 11 rodjendan zamisljala sam kako ce to izgledati kad mi bude predavao poklon i naravno poljubio me, ali kad je do tog doslo sva "raja" je izasla iz kuce da vidi sta ce se odigrati i naravno ni tad nije bilo nista. Nesto smo se bili posvadjali (djecije gluposti) i on je brzo nakon toga otisao kod roditelja u Njemacku da zivi (ne zbog nase svadje naravno). Cesto se zapitam posto nemamo od tada nikakvog kontakta, da li se bar ponekad sjeti mene. (cista znatizelja)
Emocija naravno prema njemu sada nema, jer je to mjesto odavno rezervisano za NEKOGA sa kim zelim da ostarim!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 13:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Mislim da se obracas na pogresnu adresu. Trebala si pisati Prorocici Kleopatri. ONA SVE ZNA!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2003, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
cao kati...mislim da moja prica nije nista posebno u odnosu na ostale... mozda nam je jedino zajednicko to sto mozda nekim krajickom mozga zelimo da se nije zavrsilo bas onako kako jeste...mozda se nekim djelicem svijesti nadamo...jos uvijek...
gledamo druge ljude koji su sada na mjestu na kome smo mi nekada bili...mozda im zavidimo, a mozda nam je svejedno...razmisljamo o tome kakva bi bila nasa veza poslije toliko vremena...mozda se drznemo pa posegnemo za slusalicom...za telefonom...nazovemo pa prekinemo vezu ili uopste ne nazovemo...

hm...covjek se po malo rastuzi kada pise o ovakvim stvarima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2003, 16:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
u shkoli sam uvijek mrzio istoriju , a samim tim i proshlost, nema potrebe za osvrtanjem, malo je vremena, zhivot je kratak - shta je bilo bilo je , idemo dalje, i zashto pored trenutnih opcija zheljeti da je neshto bilo ovako ili onako , bilo je kako je bilo i tako je trebalo da bude - sve ulazi u radni stazh

a mozhda da bash tako nije bilo , da je bilo drugachije , ne bi se ni sjecao toga ... :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
моја прва тренутно студира,додуше слаб је студент. Иначе прије неколико мјесеци сам је видио после брдо времена и на питање што чиниш, одговори " патим ", кад сам мало анализирао тај њен одговор ,дошао сам до закључка да вјероватно пати због тога што не може конкурисати за стипендију.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
zbog nepoloženih ispita.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
докторе наравно да су неположени испити узрок посљедице,отприлике као што је и Гаврилов непромишљени потез послужио пропаганди ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Ne uzmaj sveto Gavrilovo ime u usta. On ne zaslužuje da mu se djelo skrnavi na ovoj temi.Gavrilo , Gavrilo , ruke ti se pozlatile!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Uh prva ljubav, baš slatko. Dječja prva ljubav je išao sa mnom u razred, al nikad nije bilo ništa između nas. Prva prava ljubav i ono prvo "volim te" se desilo dosta kasnije, u srednjoj školi. Sad se ne pozdravljam više s njim. Jebiga :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]