banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 07:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Feb 2012, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
milan_boss je napisao:
Ma jb puder,ja bi to zabranio da se stavlja,pa jbt isprljaj kosulju,jaknu gdje to vodi,ko ce to prati.A pogotovo na grudi,pa to je nidje veze :)....

милане слажем се. Додуше ова то ријетко чини,имам једну што буквално зависи од пудера,једном приликом сам је и увриједио,када сам констатовао како не би волио јести палачинке у којима ће пудер бити основна материја.....

Иначе нешто се сви постидјели на форуму нико да вели је ли у реду или није и јесам ли у праву или не,кад оспоравам пудер на грудном кошу?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
drinin vuk je napisao:
Дени наравно да не ;) додуше да сам био свједок истих јесам, али ето ставио сам је као један од примјера бујног попрсја другарица али истовремено и као свједочанство треба ли стављати пудер по грудном кошу?

Iskreno? Nisam gledao puder, gledao sam nešto drugo :D Joooj, sad se sjetih imam jednu novinarku ovdje za tebe, ima 25-28 godina, ne znam tačno, ima malo dijete, valjda to neće biti problem? :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

дјеца никад нису проблем дјеца су радост ;)

мало детаљнији буди,може и у инбокс а море и на теми код мене нема лажи и сакривања,само ми реци јел има црну косу и јел слатка?

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Drinin, zar ti nisi rekao da sve cure preko 26 nisu za tebe? Ne da mi se sada tražiti, ali tako si nešto slično izjavio, a ova dotična možda ima i 28. Kako sad to da te ona interesuje?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Барсо рекао сам 28+ кад су цуре у питању,ова то одавно није има и дјете,дакле ту је граница мало већа ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
дјеца никад нису проблем дјеца су радост ;)

мало детаљнији буди,може и у инбокс а море и на теми код мене нема лажи и сакривања,само ми реци јел има црну косу и јел слатка?

Plavuša. Veoma slatka. Živi sama sa djetetom (ima 5/6 godina). :)

Mada, imam još jednu neprovjerenu informaciju u vezi nje, priča se po komšiluku u SWE ovdje, jel hoćeš da znaš?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Danny слободно оплети, је ли православка? Је ли слатка? Је ли имућна? Је ли симпатична? Је ли нема бркове?

А ево нешто из мог репертоара (надам се да се неће нико увриједити, једноставно нешто за моју душу што сам правио кад сам био велики)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kbI0gMpnxZM[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Danny слободно оплети, је ли православка? Је ли слатка? Је ли имућна? Је ли симпатична? Је ли нема бркове?

Pravoslavka, ali nije previše u vjerskom fazonu. Otac i majka su naši, iz Srbije rodom. Slatka jeste, što se para tiče, sve normalno, ni previše, ni premalo :) Nema brkove.

E sad..

Spoiler:
Otac djeteta je Bosanac rodom iz Sarajeva :D

Ako je sredim, valjda to neće biti prepreka? Srpski ne priča baš tečno, jer je iz druge generacije iseljenika, kao ja. Međutim, sasvim dovoljno za komunikaciju. :P

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

чекај босанац из Сарајева? уколико се ради о припаднику српске националности кога си неопрезно ословио са босанац,можда сам то ја? :) мада немогуће,колико ме памћење служи?!

уколико је босанац типа хоће централизацију, ништа од тога мој дени,онда тражи какву скандинавку пуну лове по могућству црнку без дјеце и без оца ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
чекај босанац из Сарајева? уколико се ради о припаднику српске националности кога си неопрезно ословио са босанац,можда сам то ја? :) мада немогуће,колико ме памћење служи?!

уколико је босанац типа хоће централизацију, ништа од тога мој дени,онда тражи какву скандинавку пуну лове по могућству црнку без дјеце и без оца ;)

Ovaj drugi je. Sa Grbavice čini mi se, mladost-ludost, tako ona kaže, lik osim što ima fizičku snagu k'o u vola, nema ništa drugo, ne znam što je uopšte bila sa njim :D

Šta misliš o Kineskinjama? :) Doduše, ima jedna domaća baš po tvojoj mjeri (a i po mojoj mjeri je, Bogami.. :) ) par kuća od mene, malo mlađa. Kad god je pitam nešto o onim stvarima dok smo na roštilju i sl, mijenja temu. Kad sve cure pričaju u momcima, ona mijenja temu. Valjda nije lezbejka, čovječe :D Inače vrh po svim ostalim parametrima.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

о кинескињама немам мишљење,на њим гледам као на воштане фигуре.

што се ове што се стиди тиче,не знам шта би ти рекао,јел зна који је главни град Индонезије?

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam je pitao, mada čisto sumnjam da zna :P

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ok контам било ти је непријатно,познавајући ваш образовни систем сигурно не зна.

Кажем ти свака добра прилика се не треба пропуштати,рационалност је мајка, има ли код вас тамо каквих буцмастих данкиња што се плазе на Гармишпартенкирхену? Или евентуално каквих рукометашица да имају слатку фацу,има ли сте ви у Шведској неке двије сестре тркачице,освајале и медаље на ЕП? Не мислим при том на љепоту,ала Каролина Клуфт ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
ok контам било ти је непријатно,познавајући ваш образовни систем сигурно не зна.

Кажем ти свака добра прилика се не треба пропуштати,рационалност је мајка, има ли код вас тамо каквих буцмастих данкиња што се плазе на Гармишпартенкирхену? Или евентуално каквих рукометашица да имају слатку фацу,има ли сте ви у Шведској неке двије сестре тркачице,освајале и медаље на ЕП? Не мислим при том на љепоту,ала Каролина Клуфт ;)

Poenta koja te dočeka od prvog dana u školskoj klupi, uči se samo ono što je potrebno za dalje. Dankinje, pff, između Šveđana i Danaca vlada rivalstvo, možda čak i veće nego između Norvežana. Ako gledaš sa Švedske perspektive, Danci imaju jako pederskast glas i pederkasto ponašanje, tako da, nemam ništa protiv Danaca ali njihove djevojke i nisam baš nešto gledao, ove iz SWE su bolje :D

Da ne misliš možda na Jenny i Suzi Kallur? :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дени управо сам мислио на ове двије додуше на ову лијеву првенствено? Колико знам и она је постала мајка.

Моћно некако дјелује,нисам знао за то географско ривалство,знао сам за спортско,какав је однос с Финцима?

и да дружиш ли се ти са каквим швеђанкама, гарантујем да те швеђанке највише јуре за Србима тамо,нарочито у Малмеу :) :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Дени управо сам мислио на ове двије додуше на ову лијеву првенствено? Колико знам и она је постала мајка.

Ne znam za tu informaciju. Inače su se njih 2 čak bavile i atletikom. Dobre su, u svakom smislu te riječi. :)

Citiraj:
Моћно некако дјелује,нисам знао за то географско ривалство,знао сам за спортско,какав је однос с Финцима?

Finci su previše izdvojeni, nešto kao Makedonci u ExYu. Imaju skroz drugačiji jezik, 15 padeža, skroz nerazumljiv, dosta drugačiju kulturu. Miroljubiv narod.

Citiraj:
и да дружиш ли се ти са каквим швеђанкама, гарантујем да те швеђанке највише јуре за Србима тамо,нарочито у Малмеу :) :)

U Malmeu je više od pola stanovnika stranaca. Družim se, velika većina sadašnjih poznanika i prijatelja su Šveđani i Šveđanke. Istina je to da se pale na Srbe. Srbi kada prvi put dođu gore, imaju specifičan naglasak, kažu Šveđanke da im je veoma simpatičan. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Kako ja ovo ne skonta ranije, renesansa foruma...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Иначе нисам неки љубитељ фејсбука,али на свом правом профилу имам добар број оних тзв. пријатеља који отприлике живе на истом, обавјештавају нас о томе када су задњи пут ишли у вц,када су попили кафу итд итд....

Тако имам и у пријатељима једног лика који сопствену сестру прозива око зета и практично шири породично насиље,професорицу музичког која константно прича неке вицеве ниђе везе о комарцима и мувама,те једног познаника који је некад радио у мјењачници који након сваког статуса каже "и нек Бог помогне и нек Бог види и нек Бог чује,само нек зло не да"

Има још много случајева,слике су посебна ствар ту се оно баш види каква је ко особа,а има и бруталних снимака,оно што ме највише нервира је прошење лајкова и оно боцкање тзв.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao неко кога су итекако прозивали на овом форуму,али и користили разноразне епитете,чак и форумашицама мозак испирали о некаквим трудноћама,желим истаћи како ја видим просперитет Републике Српске,односно побољшање природног прираштаја,повећање наталитета. Како то постићи?

1. укинути све докторе који пружају услуге абортуса.
2. забранити приказивање на свим кабловским оператерима еротских филмова са цензуром,пустити само без цензуре.
3. смањити цијену пелена за 50%.
4. Џонсон бејби шампон и пудере за бебе давати бесплатно свим трудницама и новим мајкама у року од 16 мјесеци.
5. направити у већим градовима РС установе у којима би радили доктори и докторице који би држали предавања седмично по једанпут и тако едуковали будуће родитеље.
6. У уставу направити клаузулу да сваки грађанин државе (коме то биологија дозвољава) је дужан до 26. године имати барем једно дијете,у супротном све док га не добије годишње мора давати од 3000 (онај кога је супруга преварила и отишла у пола трудноће или на почетку брака) до 7000 (онај који је наговорио супругу да користи контрацепцију и сам је чинио након ступања у брачну или ванбрачну заједницу).
7. законски прописати одређену клаузулу по којој ће се сваки абортус најстрожије кажњавати.
8. држава мора обезбједити сваком новорођенчету мјесечну помоћ од 100 КМ док не напуни 1,5 година (јер статистика показује да оно већ са 1,2 године зна рећи "јебем ти матер")
9. најстрожије забранити рекламе које промовишу контрацептивна средства,учеснике реклама послати у затворе,а едукацију вршити на начин да се свако физичко лице старије од 15,7 година обавезно одазвати у медицинску установу да би се провјерило његово здравствено стање.
10. најстрожије забранити продају свих 18+ часописа (пракса показује да има случајева да има оних који опште с папиром)то ће допринијети да се оствари што боља жива комуникација.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A hoću smjeti ja zadržati 50 brojeva plejboja iz 90-tih koje sam uzeo na akciji? Teško su ti zakoni provodivi kod nas, iskreno..

Nego ozbljno Vuče, kakav si sa košarkom? Postoji li šansa da nas sve grupno uveseliš i dođeš na ono forumsko okupljanje što bude na proljeće? Naravno, i moja malenkost će biti tamo ako budeš bio ti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]