banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Citiraj:
Ovim transferom, uključujući dolaske Milivojevića i Mladenovića i potpisivanjem profesionalnih ugovora Krnete, Ožegovića, i uz ranije potpisivanje profesionalnih ugovora sa Kirovskim, Stojkovićem, Jankovićem, Mijailovićem i Spaićem "crveno-beli" imaju trenutno u svojim redovima tri četvrtine mlade reprezentacije Srbije u starosnim kategorija 1992 i 1993. godište.

Odlično. Preduslov da sabijamo za neko vrijeme. Okosnica naši mladi igrači i dodaš par stranaca gdje zatreba, to bi bilo to, a ovo sad je neki prelazni period.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 19:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Prva utakmica kad i kosarka u kragujevcu :mad:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 23:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Drago mi je što će SK prenositi pripremne utakmice da mogu vidjeti sve igrače na djelu.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Evo npr. jedne postave koja bi posle ovih konacnih transfera mozd mogla istrcati na jednu utakmicu u proljecnom dijelu sezone...

...........................Kirovski............................

Stojkovic.....Maksimovic........Krneta.........Mladenovic

Lazovic........Mijailovic........Milivojevic........Jankovic

..............Ozegovic..........Milunovic..............
(naravno ne bas ovakva foracija)

Jos kad bi uzeli u obzir rezerve: Cosic, Vesovic, Djurickovic, Kasalica, Asamoa od mladjih, prosjek godina bi bio nesto oko 19.... Svi iz prve postave su reprezentativci u svojim uzrastima(osim krnete i kirovskog mozda) i ovako gledajuci Zvezda je napokon uradila fantastican prelazni rok!....
Uzevsi u obzir da se polovina nece razviti u vrhunske igrace sto je i normalno, sledece godine Zvezda ce uz iskusne igrace imati najmanje 6 dvadesetogodisnjaka(20, 21, 22 godine) koji ce biti nosioci igre.... Uzevsi u obzir da kad bude dosla neka veca ponuda za nekog talenta uvijek ce biti neki klinac da uskoci i iskoristi priliku...
Moram reci da nam je trebala ovakva polusezona da se skine pritisak sa ekipe i ne traze instant rezultati nego da se planski pocne raditi...
Ja sam zadovoljan, i nesto kontam, najbolje bi bilo da smo se oslobodili svih stranaca (osim mozda evandra) i da damo priliku talentima....

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Samo me nervira to potpisivanje ugovora na 3 godine?! I onako im treba godina-dvije da pocnu igrati kako treba i sta onda, vec moraju prodavati zato sto ce isteci ugovor i nece dobiti ni marke, a posto je ostala samo godina ugovora cijena je isto automatski manja. Eto takva situacija ce biti sad na kraju sezone sa Lazovicem.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Prosinečki: Napravljen je tim za budućnost

Slika

Spoiler:
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je zadovoljan radom njegovih igrača u prvoj fazi priprema za nastavak sezone i da će u Antaliji akcenant biti na uigravanju ekipe. Fudbaleri Zvezde danas putuju u Tursku, a na spisku putnika koji je sastavio Prosinečki nalazi se 30 igrača, od kojih je 12 "novajlija".

"Zadovoljan sam kako su moji igrači trenirali u Budvi i u uvodnih osam dana u Beogradu. Sledi nam put u Tursku, gde će akcenat biti stavljen na uigravanje ekipe. Doveli smo dosta pojačanja, od kojih su skoro svi mladi reprezentativci. Imaju talenat i potencijal, želeli smo ih u Zvezdi, a na njima je da se dokažu", rekao je Prosinečki za klupski sajt.

Crveno-beli su prvi deo sezone završili na drugom mestu Superlige Srbije, sa deset bodova manje od vodećeg Partizana.

"Očekuje nas težak posao u drugom delu sezone. Sigurno nećemo govoriti da imamo velike šanse nakon trenutnog bodovnog zaostatka, ali prvenstvo je dugo i sve je moguće, može svašta da se desi", kazao je Zvezdin trener.

On je dodao da je "najvažnije da je stvoren tim za budućnost".

"Moja i vizija kluba jeste da Zvezda treba da se oslanja na svoju omladinsku školu i najbolje igrače iz Srbije. To je najbolji način da se vratimo na mesto lidera u ovom delu Evrope", ocenio je Prosinečki.

Igrači i stručni štab beogradskog kluba boraviće u Antaliji do 17. februara.

Prvu utakmicu u prolećnom delu sezone Zvezda igra 3. marta u Beogradu protiv Spartaka iz Subotice. BLIC

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 11:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne moze se prvi ugovor potpisati na vise od tri godine...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, procitao sam to. A onda vjerovatno igraci nece da produze ugovore kad napune 18 godina..

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ne moze se prvi ugovor potpisati na vise od tri godine...

Ovo Jankovicu na primjer nije prvi profesionalni ugovor, vec drugi...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 21:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ali je mladji od 18 godina a to pravilo vrijedi i za tu kategoriju

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

aha... a dobro, to pravilo je ok za igrace, za klubove vec i nije al hajd....

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Inace, ima li neki stream za danasnju utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Иначе није било преноса, румунска посла :).

Још један реми па пораз. Чини ми се да ћемо тешко стати на зелену грану са оволиким бројем нових играча.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 01:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Andrija prodat napokon! Utrapili smo ga Peking guanu, ili kako vec...
Nadam se da je ovo istina...
Jos samo vilotica nekom dati i to bi bio vrhunac prelaznog roka.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 02:48 
Bič božji
Bič božji

Nije valjda, aj hvala bogu više.
I ja mislim da imamo previše igrača. Uvuće se tu nezadovoljstvo kod pojedinaca, a onda odmah nije dobra atmosfera u timu.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 04:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
I ja mislim da imamo previše igrača. Uvuće se tu nezadovoljstvo kod pojedinaca, a onda odmah nije dobra atmosfera u timu.

Imamo previse igraca u sredini i u napadu, u odbrani imamo taman :)
Mislim da se vec iskristalisala cetvorka u odbrani: Mikic, Maksimovic, Tosic, Mladenovic....
U sredini ima 10 dobrih igraca... ja tacno ne znam koga bih stavio u prvi tim..... Mozda forsirati Mijailovica, plus Lazovic, Paseko(Perovic), Evandro(Kadu, mada bih volio da on ode iako je dobar, ali sad je vrijeme za podmladjivanje), Milivojevic(njega vidim kao najsigurnijeg).....(plus tu su jos vesovic, jankovic, djurickovic, milunovic po lijevoj strani, borha mozda)....
U spicu guzva velika prva opcija je borha po meni jer mu prosinecki vjeruje a nece imati mjesta u sredini vjerovatno, druga opcija je kasalica, pa asamoa, pa tek onda ozegovic mali i milunovic....
Ma ne znam, iako je zdrava konkurencija i sve to, meni je ovo previse igraca.... Epilog bi mogao biti da opet igraci koji su mladi nece dobiti dovoljno minutaze (jankovic, djurickovic, krneta, mijailovic, milunovic, ozegovic, kasalica) a da ce igrati igraci koji ce na ljeto biti na prodaju poput evandra, borhe, dimitrijevica, paseka i slicnim njima....

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 04:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:

Imamo previse igraca u sredini i u napadu, u odbrani imamo taman :)
Mislim da se vec iskristalisala cetvorka u odbrani: Mikic, Maksimovic, Tosic, Mladenovic....
U sredini ima 10 dobrih igraca... ja tacno ne znam koga bih stavio u prvi tim..... Mozda forsirati Mijailovica, plus Lazovic, Paseko(Perovic), Evandro(Kadu, mada bih volio da on ode iako je dobar, ali sad je vrijeme za podmladjivanje), Milivojevic(njega vidim kao najsigurnijeg).....(plus tu su jos vesovic, jankovic, djurickovic, milunovic po lijevoj strani, borha mozda)....
U spicu guzva velika prva opcija je borha po meni jer mu prosinecki vjeruje a nece imati mjesta u sredini vjerovatno, druga opcija je kasalica, pa asamoa, pa tek onda ozegovic mali i milunovic....
Ma ne znam, iako je zdrava konkurencija i sve to, meni je ovo previse igraca.... Epilog bi mogao biti da opet igraci koji su mladi nece dobiti dovoljno minutaze (jankovic, djurickovic, krneta, mijailovic, milunovic, ozegovic, kasalica) a da ce igrati igraci koji ce na ljeto biti na prodaju poput evandra, borhe, dimitrijevica, paseka i slicnim njima....

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 14:18 
Bič božji
Bič božji

Upravo to Skeva. Ja stvarno ne znam ko će igrati u vezi i u napadu. Pojedini igrači neće biti ni na klupi.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T5J_QcoKJlk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Цигани како стојите са чланством? Јесте ли га обновили за нову сезону?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]