banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2012, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Mujin ugovor o radu:

Brodogradiliste "Viktor Lenac" potpisalo ugovor sa firmom "Mujo&Co" iz Doboja o farbanju broda.
Na primopredaji komisija utvrdi da je jedna strana broda ofarbana, a druga nije ni taknuta.
Predsjednik komisije: "Znate li Vi, gospodine Mujo, čitati ugovore?"
Mujo: "Vala znam"
Predsjednik: "Pa zašto ste ofarbali samo jednu stranu?"
Mujo: "Mislim da Vi ne znate čitati ugovore. Ovdje Vam lijepo piše: ugovoru o farbanju pristupaju, s jedne strane Mujo&Co iz Doboja, a s druge Viktor Lenac. Mi smo svoje ofarbali, a Vi il' farbajte il' da pišemo aneks."

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
+18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +10°C U zgradama u Helsinkiju uključuju grejanje. +2°C Italijanski automobili ne mogu da upale. 0°C Destilovana voda se smrzava. -1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo. -4°C Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C Francuski automobili ne mogu da upale. -12°C Političari počinju da pričaju o beskućnicima. -15°C Američki automobili ne mogu da upale. -...20°C Dah se čuje. -24°C Japanski automobili ne mogu da upale. -28°C Pas vam se uvaljuje u pidžamu. -29°C Nemački automobili ne mogu da upale. -30°C Ni jedan normalan automobil ne moze da upali. -36°C Ruski automobil ne može da upali. -39°C Rusi zakopčavaju svu dugmad na kosuljama. -50°C Automobil ti se uvaljuje u krevet. -60°C Žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute. -70°C Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizuje kros-kantri. -72°C Advokati zavlače ruke u sopstvene džepove. -120°C Alkohol se smrzava. Rusi zato potpuno u ku.cu. -273,15°C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu vodku.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2012, 00:25
Ташко je napisao:
+18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +10°C U zgradama u Helsinkiju uključuju grejanje. +2°C Italijanski automobili ne mogu da upale. 0°C Destilovana voda se smrzava. -1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo. -4°C Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C Francuski automobili ne mogu da upale. -12°C Političari počinju da pričaju o beskućnicima. -15°C Američki automobili ne mogu da upale. -...20°C Dah se čuje. -24°C Japanski automobili ne mogu da upale. -28°C Pas vam se uvaljuje u pidžamu. -29°C Nemački automobili ne mogu da upale. -30°C Ni jedan normalan automobil ne moze da upali. -36°C Ruski automobil ne može da upali. -39°C Rusi zakopčavaju svu dugmad na kosuljama. -50°C Automobil ti se uvaljuje u krevet. -60°C Žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute. -70°C Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizuje kros-kantri. -72°C Advokati zavlače ruke u sopstvene džepove. -120°C Alkohol se smrzava. Rusi zato potpuno u ku.cu. -273,15°C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu vodku.

Taj sam :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
al ste vi to skratili, mislim da ima zokina verzija negdje, treba jedno 20 minuta da procitas...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
dolazi muz kuci i kaze zeni:
-kupio sam ti kafetin.
-pa sta ce mi kafetin,ne boli me glava. :-?
-e tu sam te cekao.Skidaj se!
:D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ташко je napisao:

Ja jutros na minus 15 isprve :) .

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dragi, što sam danas vidjela divne čizmice.
- Boli me ku*ac za čizme!
- Daj da poljubim da prođe, pa idemo posle da ti ih pokažem...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
Suljo: Mujo znaš li razliku između , besplatno i džaba?
Mujo: ne znam.
Suljo: e pa ovako , u školu si iš'o besplatno , ali džaba!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 13:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Zatekne žena muža u krevetu sa jednom maloLjetnicom i onako iznervirana počne psovati, kad će muž na to: "Šta ti je, šta psuješ pred djetetom?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 13:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pričaju dva svecenika:
- Joj, znaš šta mi se juče desilo. Dođem u samostan i uđem
časnoj sestri u sobu, a ona gola na krevetu.
- I, šta si napravio?
- Pa pokrio je, šta drugo. Šta bi ti napravio?
- Pa isto sto i ti .. LAGAo BIH

ako sam nekog uspjela nasmijati ......

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 20:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
Gradjani Srbije javno uputili Indiri Radic poruku da snimi pjesmu na Danskom jeziku da bi se osvetili dancima na porazu u finalu EP u rukometu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
jao ocajnih viceva
Hristov daj koji iz IT branse da se nasmijem :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Hristov je dobio neke bonove za putovanje. Tri nedelje u Banovićima.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
@nova, jesi, eo svi umiremo od smijeha :lol: :lol:

Samo nemoj vise.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Citiraj:
Dobili Mujo I Fata sina!
Kaže Mujo Fati, nadi mu muslimansko ime koje god!
Mali dobije ime Mustafa!
U sedmom razredu mali Mustafa pogine, pregazi ga automobil!
Dobiju i drugog sina, i opet Mujo kaže Fati, neka bude muslimansko ime pa koje god.
Mali dobije ime Alija.
Mali Alija pogine na isti način kao i mali Mustafa, samo što je Aliju pregazio autobus!
Dobili Mujo i Fata i tećeg sina i pita Fata kakvo će mu ime dati!
Kaže Mujo:"Dragan"!
Kaže Fata zašto Dragan?
Kaže Muju: "pa kada ginu naši, neka ginu i njihovi!"

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
У МОЈ СТАН СЕ УСЕЛИЛО ЖЕНСКО

Кунем се да нисам крив. Сама се појавила. Изгледа да се материјализује из подсвести. Своје. Прво је дошао мирис ... знате ... домаћи... или је то мирис камилице, или меса, не могу рећи. Улазиш у стан - и одмах ти је јасно да ту живи женско или повремено навраћају пријатељице...
И тако је било. Навраћале, навраћале и једна од њих и „навратила“. А шта сам могао да урадим? Звати спасилачку службу?
То се догодило веома брзо. Барем за мене. Она је остала ноћу. Затим - ујутру, када сам ишао на посао – замолила ме да јој оставим кључеве од стана. А ујутро,треба напоменути, ја сам увек деморалисан. Желим брзо збрисати. И, подлегао сам провокацијама.
Враћам се и кући и осјећам да сам пропао. Неки непознате папуче у купатилу, кревет први пут у овом веку сложен, на столу салата. Ово је моја пропаст ...
У почетку је наравно било тешко. Нити можеш пушити у кревету, ни попити пиво с пријатељима ... Да, такви су моји пријатељи – женског пола! Да, било је касно и решили су да иду са мном ... Па шта, кармин на кошуљи? То је моја кошуља! Па шта, ако је ти мораш прати? Опраћу сам ... некад, некако.
Било је тешко навикнути се да је телефон увек заузет, претрпаним полицама у купатилу, папучама поред кревета. Морао сам купити мобилни телефон и посебан ормарић. Са папучама је компликованије. У сред ноћи не знаш у шта си ноге убацио, а онда угледаш тај ужас на великом прсту своје десне ноге.
Зато се појавило неколико плусева. То јест, они су свакако под знаком питања, али ипак... Раније специјалитети у мојој кући били су сендвичи. Не кажем да су ми досадили, али имао сам осјећај да у кулинарији има још нешто. И нисам погрешио.
Схватајући да ова катастрофа има позитивне аспекте, смирио сам се. А што моје страдање не би било узалудно, почео сам да водим надзор. Дакле:

1.) То створење воли чистоћу. Очигледно, ово је другачија врста хомо сапиенса, одвојена током природне еволуције. Она је у стању да види прљавштину на молекуларном нивоу. И при томе увек тврди да сам разносилац те прљавштине ја. Па зашто не би смео лежати на кревету у патикама? Прво, то су моје најбоље патике. Друго, не лежим на постељини а на покривачу. Треће, откуд јој да су патике прљаве? Па јуче сам покиснуо у њима, значи да их не морам прати ...
2.) На одржавању те чистоће ној треба 50 пута више времени него мени. Прије сам сређивање завршавао за 5 минута једном у 2 седмице. Истрести пепељару и покупити све оно што је из ње пало на под. Ако би долазиле неке пријатељице онда би ишла генералка – кошуље и чарапе бацити под ормар, празне боце за шпорет. Сада чишћење постаје хронично и дуготрајно.У борбу с прљавштином укључене су разне посуде, ведра, четке, крпе, сунђери на челу са усисивачем. На левом крилу непријатеља налазе се средства за личћење. Џогер лежи у заседи.

3.) Та иста ремек дела кулинарије која су ми раније била доступна само у јавним угоститељским објектима, требају се много душе припремати него јести. А она сама исту ту храну неће да једе, говорећи да ју је већ пробал у самом процесу припреме. А онда се интересује да ли је укусно. Па зашто ју је онда пробавала?
4.) Ова нимфа једе ни мање ни више него мушкарац. Више стење, чита и дискутује о дијетама са пријатељицама. Купила вагу. Стаје на њу свако јутро са изгледом повређене девице. Покушава вежвати ујутру. Након тога, мирно једе кобасицу. И "јогурт и јабука" – мит измишљен разни, женским часописима. Да би одржала тај мит користи се разним триковима. На пример, мали тањирић. Са друге стране, слободно у тај тањирић може додати још кад све поједе ... Ако имамо торту за вечеру - то је права мелодрама. Уз све неопходне атрибуте искушења, борбе са осећајем дужности и коначно - финале - комплетно самопожртвовање. Торта је победила, публика (под тушем) аплаудира. Не дај боже да стварно аплаудирам – суза би била пуна кофа.
5.) Уверена је да су сузе - то је лек за све недаће. Избацивање суза може бити узроковано хиљаду и једним разлогом: не свиђе јој се нова фризура, стали јој на ногу у трамвају, ружно изрезан кромпир у супи или једноставно лоше расположење. Не дао Бог покушати је утешити! Следи реторички напад с мотом "Ти ме не волиш" и претвара се у сузопад који се завршава с оптужбама: "Због тебе, коња неосетљивог очи су ми натекле од плача“.
6.) (хроника катастрофе) Она стално прича. Њен говор је смеса између тока свести и песама народа крајњег севера, "Оно што видим о том и певам." Она прича сатима. Она прича тако одушевљено, као да оно о чем она не каже - не постоји у стварности. Чини ми се да је то неки облик уметности. И уметност ради уметности, јер не подразумева одговор. Довољно је да убаците (ако успете), "М-м-м ',' Да ',' Ма немој" или „а шта она“ и имате обезбеђено слободно вече. Можете читати, пити пиво, гледати ТВ. Размишљам провести експеримент – снимити све те фразе, укључити касетофон и отићи негде. Трака је дуга 45 минута, а још и аутореверс.
7.) Пријатељице! Прецизније - њен тајанствени однос са њима. Љубављу, пријатељством тај мазохистички однос је немогуће назвати. Сигуран сам да би без другарица све било једноставније. Можда јој за то и требају? Можда јој треба нешто да се стално мучи? Зашто на пример хвалити се другарици својом новом фризуром? Прво, она преко телефона фризуру не види, али одмах хоће направити себи још лепшу. Друго, она никада не каже "супер" или само"није лоше". Одмах ће наћи неку примедбу, овде је требало краће, овде завити, или једноставно „боље да се обријеш него с таквом фризуром ходати“.
8.) Телевизор и серије! Она гледа сапунице фанатично, с екстазом. Памти такве детаље, које нису знали ни режисери (ако у том злочину постоје режисери).Она гледа два пута сваку епизоду, и ако би јој дозволио, снимала би све на видео. Убедио сам је просто. Серија која траје пола године не би могла да стане физилки у наш стан. То јој није било довољно, па сам рекао да би толики број касета скупљао огромну прљавштину.
9.) Фантастична меморија. Сећа дан кад смо се упознали и учем је тада била, али не памти да ја мрзим млеко са пеном. Памти датум рођења своје даљне родице а не памти гдје је оставила своју кредитну картицу. Сећа се имена свих оних жена које су биле довољно глупе и представиле се преко телефона. Сећа се севга што сам јој обећао ...

Не могу да кажем да су ова запажања урађена лако. Да бисте добили потпуну слику торнада, потребно је да се налазите у његовом центру. Проћи све те кругове неспоразума, малих и великих свађа. Она се трипут паковала, двапут мене избацивала. Покушала је да не разговара са мном (мислећи да ме тиме кажњава). Али чињеница је да је у самом центру олује острво спокоја. А када долазиш до њега – схваћаш да је готово, да нема даље. Да би изашли, морате проћи поново сав тај пут, али у супротном смеру.
Ја сада не мијењам своје и њене папуче. Не узимам њен лак за косу умјесто своје пене за бријање. Навикао сам се на посете њених пријатељица, чак их и препознајем. Ја сада не знам гдје завршавам ја а почиње она. Изгледа да се то може назвати судбином ...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 05:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Frajer ima problema kako zadržat curu jer uvijek prerano svrši,
ode on doktoru i on mu predloži da prije sexa masturbira jer da će mu to pomoći.
Sjedi on tako u kancelariji i zna da će mu cura dat popodne i pokušava skužit gdje da se olakša: u kancelariji ne može jer je preotvorena, u WC-u ne može jer može neko naići i odluči on da će u autu na putu curi.
Sjedne on u auto, odveze se i na putu prema doma stane sa strane, ali kako mu se činilo da ima previše prometa zavuče se ispod auta,
kao popravlja nešto i krene s radnjom.
Dakle, zatvori on oči, počne masturbirat, kad osjeti da ga neko udara po nogama.
'ko je?' upita on još uvijek zatvorenih očiju kako ne bi pokvario fantaziju.
'Policija ovdje, što radite?'
'Popravljam poluosovinu', odgovori frajer još uvijek u punom poslu.
'Onda popravi i kočnice jer ti se auto spustio niz brdo!!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 18:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
Kaže Dodikova žena Mili: Kad mi ovoliko imamo, kako je tek onima gdje dvoje u kući radi...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

slučajni prolaznik je napisao:
Kaže Dodikova žena Mili: Kad mi ovoliko imamo, kako je tek onima gdje dvoje u kući radi...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Elektroprivreda Republike Srpske trenutno uvozi struju iz Slovenije i kupuje je na međunarodnom tržištu četiri puta skuplje od cijene domaće električne energije.

jel ovo istina ili vic

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]