Citiraj:
Novajlija, ne kenjaj! Volis li ti dobiti po glavi onako bezzeze? Vise ces naci droge bilo gdje nego u Getu! Razbice se svima vama glupe predrasude od glavu, vidjet cete!
uh uh....bezze ti je to protivniche dope-a....ja to samo govorim sta sam vidio,nadam se da ne atoris stogod ????
Citiraj:
I skini taj tekst "samo opusteno" jer kod tebe je suvise zategnuto..
iskuliraj,ja sam bas opusten...a vidim da vi niste

Citiraj:
frke, jel? ja se ne sjecam ni jedne frke, osim kad je dignu smijesne kornjace. bez njih, dole svi imaju isti cilj, a to je dobra zabava uz dobru svirku. to sto ti imas nevjerovatno glupe predrasude, to je tvoja stvar...
sad ti meni reci da frke nema u elitnim bl kaficima, pa da se nasmijem do suza. jos kad baja izvadi utoku i tozla, da se vidi ko je gazda. svakodnevno cujem od tog i tog raznorazne price, o tome kako lete flase okolo po takvim mjestima, a grlatost i malogradjanstvo istih dolazi do punog izrazaja.
eh...kao sto rekoh,govorim ono sto vidim...a ja nisam ni osporio da ima frka i u ,kako ti to kazes "elitnim" kaficima,samo onjima nije rijec,zar ne?a o predrasudama ne bih da raspravljam....
Citiraj:
...narkomanski geto..........pih
a gdje vi to izlazite pa da vam kazem ima li tamo droge??
jebiga ,sad bas zasra...to je tema za veeeeliku diskusiju,ovdje je rijec o getu....ja sam drogu pomenuo iz dolenavedenog razloga :
Citiraj:
a da policija napada one koje
>smije, a koji se zalazu za pozitivne promjene i
>kulturu.
da da....
dakle,nije u redu da sad vi tu meni nesto prijetite i tome slicno...pa i sta da me razbijete,ko sto protivnik dope-a kaze....istina boli,zar ne??