banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 137  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pada prvi snijeg
PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
danijell je napisao:
Što su u medijima digli frku oko snijega. Ako se prognoze ostvare ovo je samo uvod u pravi udar zime. Kao da živimo u Africi, a ne na granici kontinentalne klime... A šta će tek biti kad zaduva jugo i počne sve ovo da se topi. To će biti katastrofa.
Mi u toku rata bez grijanja imali nastavu, a sada na najavu da će pasti još snijega i da će biti hladno prekidaju nastavu...

ja ne znam za tebe,ali mene je stvarno snijeg u februaru frapirao!ovo globalno zagrijavanje se otelo kontroli:P
ja ne znam za vas,al ja kad sam isao u osnovnu,morale su se po dve cjepanice donijeti na nastavu,naravno mi smo uz put do skole krali :)
sad bi moj stari na ovu svu pricu dodao,kako je on 10km pjesacio po mecavi,put neprohodan,vuci zavijaju(a ciji stari nije).

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To neki brdoznalac. Takvi su svi od rođenja na Starčevici :) Trebala si objasniti da je to samo ciljna ravnina :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

seven je napisao:
:lol: :lol: ja sam prolazila oko 10, a sa mnom je bio jedan "njihov" i kaze da nam je dobro brdo. :lol:
vidis, to ti je pravo priznanje kad dolazi od strucnjaka za brda i planine...

polako vonabi starcevica :P

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
alkibijad je napisao:
danijell je napisao:
Što su u medijima digli frku oko snijega. Ako se prognoze ostvare ovo je samo uvod u pravi udar zime. Kao da živimo u Africi, a ne na granici kontinentalne klime... A šta će tek biti kad zaduva jugo i počne sve ovo da se topi. To će biti katastrofa.
Mi u toku rata bez grijanja imali nastavu, a sada na najavu da će pasti još snijega i da će biti hladno prekidaju nastavu...

ja ne znam za tebe,ali mene je stvarno snijeg u februaru frapirao!ovo globalno zagrijavanje se otelo kontroli:P
ja ne znam za vas,al ja kad sam isao u osnovnu,morale su se po dve cjepanice donijeti na nastavu,naravno mi smo uz put do skole krali :)
sad bi moj stari na ovu svu pricu dodao,kako je on 10km pjesacio po mecavi,put neprohodan,vuci zavijaju(a ciji stari nije).

I stara, molicu lijepo. :D
Ne znam za vas ali mi (Bugarska) nismo nosili cjepanice, nas jednostavno istjeraju iz skole. :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Onomad, na prvoj godini faksa; prolazimo mi kraj ludare i pokazuje halfica koja zivi kod Venecija mosta na ono "brdo" na Livadi i kaze da se tu sankala ko dijete. Kolegu iz Knezeva umalo srcka nije strefila.

Mi smo se veceras nalozili da se sankamo, kasno u noc. Ali nas je to proslo cim smo popili jos po dva.
Nadam se da ce ostvariti prognoza i da ce nastaviti da pada.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
alkibijad je napisao:
seven je napisao:
:lol: :lol: ja sam prolazila oko 10, a sa mnom je bio jedan "njihov" i kaze da nam je dobro brdo. :lol:
vidis, to ti je pravo priznanje kad dolazi od strucnjaka za brda i planine...

polako vonabi starcevica :P

zezaj zezaj, znaci u pravu sam. :P
morate se nekad i u toplije krajeve spustiti, da vidite kao je lijepo kad se negdje moze stvarno šeeetatii, bez opasnosti od lavine... :P

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

I stara, molicu lijepo. :D
Ne znam za vas ali mi (Bugarska) nismo nosili cjepanice, nas jednostavno istjeraju iz skole. :lol:

stara je bukvarom 6 medjeda zatukla :)
ja kad sam cuo dje se boricka sirotinja sankala,na onom brdascetu pored titanika,tacno me tuga uhvati.tacno mi dodje da otkinem komad olimpa i podarim borickom plebsu :(

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moji prvi koraci na sankama su bili kod one provalije, klisure, staze za pripreme Super G specijalista, ... kod O.Š. Branko Ćopić.

Pretekao me alkibijad, pa spomenuo isti planinski masiv :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Moji prvi koraci su bili u Fruskogorskoj, odmah iznad Tranzita. Sreca (ili ne?) pa je to bilo u ratu pa nije bilo puno auta na Tranzitu tad posto smo svako malo na sankama preletali preko njega. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
zerocool je napisao:
Pa jel ima ista ljepse nego setati dok pada snijeg?! :)
е баш је права готива. ево сад дођох кући, напољу предивно за шетати. мир и тишина, снијег пропадава и све свјетлуца на свјетлу. тачно права готива за опуштање и да мало пустиш мозак на пашу :)

alkibijad je napisao:
danijell je napisao:

јој и ми смо носили цјепанице од куће :) ех била су то времена ... сваки дан преко зиме дођем кући мокар до коже. само се осушим и ко нов. а сад дјецу држе под стакленим звонима :roll:

а што се тиче санкања, нисмо ми као обична сиротиња раја санкали се на неким назови брежуљчићима. ми из насељ краљева смо имали част да од малена се санкамо на правом брду. нпр. оно што у Борику користе за санкање то је код нас мало брдо на којем се санкају дјеца млађа од 5 година :)

а ја још као клинац имао црвене пластичне санке, а јесу ишле ко змај 8) наравно касније су попуцале под мојом тежином :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jbt. koliko su ne-starcevacka djeca zakinuta za zimske radisti,tek sad uvidjam.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
alkibijad je napisao:
због таквих ствари имају трауме из дјетињства и комплексе од нас преузвишених који живимо на Старчевици. ал' јебга неком је живот мајка, а некоме маћеха :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:

za sta? :P

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 02:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
alkibijad je napisao:
због таквих ствари имају трауме из дјетињства и комплексе од нас преузвишених који живимо на Старчевици. ал' јебга неком је живот мајка, а некоме маћеха :D

de sad im jos nabijaj na nos sto su niza rasa,misli treba se ponositi sto si Starcevacki gorstak,al ne treba na svakom koraku ukazivati kako je ostali zivalj ljepotice na vrbasu genski predodredjen da nam bude suzanj :P

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 03:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

podsjetite me, jeste vas dvojica oni sto se zajedno sankaju na jednim sankama i to..? :P

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 03:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:

I starčevačka djeca zbog manjka kiseonika u razvoju. Tamna strana visina i širina. :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 03:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

seven je napisao:
podsjetite me, jeste vas dvojica oni sto se zajedno sankaju na jednim sankama i to..? :P

jesmo,i ponosimo se s time.nema ljubavi do bratske ljubavi.nego cija si ti kad nam bacas hejt,nisi valjda(nedajboze)od ovije mejdanskih ljubomornih gnoma :confused3:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 03:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
A ims li šanse da odgode februarski ispitni rok? :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 08:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jbt,odgrnem snijeg po ko zna koji put i idem jutros ulicom i zamalo se pocnem smijati ko budala kad se sjetih jedne stare price i sad potpuno razumijem ovog lika :D :D

2. avgust

Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen. Ovde je tako lepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snegom.

14. oktobar

Kanada. To je najlepša zemlja na svetu. Lišce joj je poprimilo sve one divne nijanse žute i narandžaste boje. Vozio sam kroz prirodu i video par jelena. Tako su graciozni. To su najlepše životinje na svetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.

11. novembar

Dan Sećanja (kanadski državni praznik). Lov na jelene počeće uskoro. Ne mogu da zamislim kako neko može da ubije tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro sneg. Tako je divno.

2. decembar

Noćas je pao prvi sneg. Ustao sam i video sve pokriveno belim pokrivačem. Izgleda kao najlepša razglednica. Izašli smo napolje, počistili stepenice i prilazni put, a onda se grudvali (ja pobedio). Kad je prošla grtalica (mašina za čišćenje snega s ulica koja sneg sklanja sa strane - prim.prev.), morali smo ponovo da očistimo kapiju. Kakva divna zemlja. Volim Kanadu.

12. decembar

Noćas opet sneg. Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju. Ovde je prekrasno.

19. decembar

Noćas opet sneg. Nisam mogao da izvezem auto da odem na posao. Ovde je zaista divno, samo sam malo umoran od lopatanja. Opet grtalica.

22. decembar

Sneg opet padao cele noći. Dobio žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije.

25. decembar

Srećan Božić. Još malo snega. Ako mi ikad padne šaka ovaj što vozi grtalicu, ubiću ga. Što ne posipaju više soli po putu, pa da se pre otopi.

27. decembar

Noćas opet sneg. Ne izlazim već tri dana, sem što čistim sneg kad god prođe grtalica. Ne mogu nigde da idem, auto se zaglavio u brdu, sneg ispred kapije, a i hladno je. Kažu da će noćas pasti novih 30 santimetara.

28. decembar

Prognoza je bila loša. Palo je novih pola metra ovih govana. Ako ovako nastavi, neće se otopiti do leta. Grtalica se zaglavila i taj majmun došao da mi traži lopatu. Rekao sam mu da sam već slomio šest lopata čisteći sneg sa vrata što ih je on nabacao i zamalo da sam mu slomio lopatu o glavu.

4. januar

Najzad izašao iz kuće. Otišao do prodavnice da kupim nešto hrane i kad sam se vraćao, udario kolima u jelena. Okruglo 3000$ štete na kolima. Te nemani treba ubiti. Svugde ih ima. Što ih lovci ne pobiše jesenas...

3. maj

Odvezao kola kod mehaničara. Neverovatno koliko su zarđala od te glupe soli što je posipaju svuda.

10. maj

Selim se na Floridu. Ne mogu ni da zamislim kako neko normalan može da živi u toj Kanadi.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
zerocool je napisao:
Pa jel ima ista ljepse nego setati dok pada snijeg?! :)

Ima! Ljepše je kad ne pada snijeg pa se ja ne moram boriti sa njim dok hodam...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 137  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]