ееее што нисам млађи тачно бих отишао да се санкам сутра са дјецом

мораћу ја себи направити дијете, па да онда имам оправдање да се санкам
alkibijad je napisao:
kakvo krvljenje vikendom bude na velikom brdu pa to je strasno

Saja moramo ja i ti konstruisati neke sanke sa metalnim ramom ,za nas 110kg +,pa da picimo

jos ako imas pitke rakije,zbog cirkulacije,meni moju dusmani na slavi svu popili

буде крваво, ал' буквално. претпрошле године идемо Еразмо Ротердамски и ја преко брда попријеко код друга на славу. и видимо двојицу клинаца, један плаче. приђемо као сударили се па га санке удариле у стомак, окренемо се ка другом клинцу а он јадан сав у крви, читаво лице му крваво, а миран скроз, ваљда још није био ни свјестан шта се десило. у том долази баба од овог што је добио ударац у стомак, те га мази, пази, па ов, па оно, ја контам у себи полако баба није м ускоро па ништа а овдје има крваво дијете. на крају их је баба обојицу одвела, јер је знала тог другог клинца. могу замислити реакцију родитеља када им је жена довела крваво дијете на врата.
а што се тиче санки, имао сам ја негдје металне, само не знам шта сам урадио са њима. контам да би ове дрвене изджале једно 5 минута нашу тежину
ракије имам, ал није баш питка, све препеченица 53 степена илити 21 град

гори све кад ју попијеш, али те угрије у року од моментално

lollipop je napisao:
vjerovatno idemo, al ja vodim i coeka.. jbg, nemam izbora.. ali uvalicemo ga šaji, svakako su ista kategorija, 195 cm visine i 110 kg.

па да, мени чоека ували. немој случајно неку лијепу дјевојку