Panzer je napisao:
Evo slušam duel već dvadesetak minuta i Dodik ga sabi. Čedomir nije niti jednu pametnu izjavio što se tiče Srebrenice i genocida, on priča o nekom stanju u Srbiji i nema pojma o onome šta je izjavio prije koji dan. Očekivao sam pad Dodika ali sam zadovoljan mnogo argumentovanjem i objašnjavanjem situacije...
EDIT: Moram da dodam dve izjave koje su me jako nasmijale. Prvo ide priča o cenzusu za LDP i Čeda kaže da je to Dodik radio u devedestima, a ovaj odgovara kako se razvijao i nešto napravio, a Čeda neće nikad ništa uraditi i ako dođe do apsolutne većina onda je tragična Srbija. Fino spuštanje po mom mišljenju. Druga situacija je kad novinarka nešto dobacuje, a Dodik kaže: "Samo malo, mislim, mi smo ovdje glavni, ne vi".
Ako se duel nastavi u ovom smjeru mislim da je Dodik sebi osigurao drugi mandat, a Čedomir sebi brisanje sa političke scene i potpunu marginalizaciju ako u Srbima preko Drine ima još malo pameti...Све си у праву,осим овог болдираног

Дјелим неко друго мишљење, оно се тиче политичке сцене у РС (да не схватиш погрешно,увијек сам искрен,ја сам у СНСД) наравно да се слажем да је Додик осигурао мандат,али не због тога што је јучерашња побједа допринијела да народу у РС буде битнија од преживљавања сваки дан,него због тога што је опозиција сведена на ниво једва постојања. Дакле Додик у овом тренутку осим што представља најбитнију политичку личност у бих, нема ни правог политичког противника како у бих,тако и у Републици Српској. Наравно то је неко моје виђење.И њему ова побједа у моралном смислу одговара,што се неких резултата тиче на наредним локалним изборима,тешко да ће поновити претходне

Што се чеде шмркача тиче, одавно би он био обрисан,али вјероватно си колико толико у току,ко је његова коалиција,без обзира што ћемо се сложит,да се ради о највећем шљаму,ипак ти коалициони партнери итекако имају угледа у својим срединама од стране разноразним секташких и геј група,којих није мало ни у престоници,а посебно у Војводини. Дакле Чедин реалан домет без тих партијских коалиционих партнера је (уз америчку помоћ,огромне паре) неких 2,5% ,дакле нешто око 100 000 (нећу рећи да је то мала подршка),а 2,5% добија од стране Чанка,Кораћа,Бисерка и осталих изрода. Тако да велико је питање колико ће то бити у мају, отприлике Војводина ту итекако доприноси,сви знамо ко гура то,главни човјек Војводине

Ако би ушли даље у структуру гласачког тијела, нисам баш неки фанатик да ће санџаклије после овакве његове борбе за њихов род ипак се опредјелити да дају подршку њему него рецимо Угљанину или Љајићу,осим наравно ако Зукорлић у џамијама не почне као дио молитви помињати и чеду шмркача истинског родослова свих бошњака и наметне вјерницима да му дају глас,чак и с том подршком неће прећи 6,5% што практично значи да га опет чека сједење у скупштини,а богме већ на неким наредним неће бити ни сједења,јер коалицију за власт ни с ким више не може направити у Србији (ни с позицијом ни с опозицијом).