banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Okt 2010, 16:10
Sta ne valja sa muzikom, sto ne nervira najvise, daj predlog sta bi ti volio cuti?
Tesko je ugoditi svima pa smo odabrali cini mi se najbezbolniju varijantu, tj. ono sto je vecini OK.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ТДИ радио ме нервира. Контам ја да је то нека неутрална варијанта ал' они ремикси које они фурају цијели дан ме сатраше. Ни почетка ни краја пјесмама,само туц-туц-туц....Хоћу мало рокенрола! :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:19 
Zato poneses mp3 plejer i lagano...em ne moras svakakve budalestine slusati oko sebe. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Ма знам...У фази сам израде одговарајуће плејлисте има два мјесеца... :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Него вратимо се ми попусту. Сале реагуј. xD

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

uff i ja bi to volio i apsolutno se slazem sto se tice TDIja al kad bi cuo reakciju ljudi poslije samo 15ak minuta przenja uz hard rock zaprepastio bi se :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo ga opet on sa popustima, pa gdje ces veci popust od 40KM, jedino jos da placamo ljudima da vjezbaju :) Moraju i nasa djeca mesa da jedu i da idu na more (bar jednom u 10 godina da se spuste do Igala ili HN).

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
оци форума нек поставе рекламицу за џим а форумаши добију попуст и свима добро. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Koji je fazon sa nedostatkom tople vode? Danas sam se istuširao i oprao kosu poslije treninga hladnom vodom. To je već treći put u zadnjih mjesec dana. Mogu da shvatim da nestane vode kada je špica,iza četiri sata jer se vjerovatno tušira veći broj vježbača ali da nema vode u 12 ili 1 sat,a Bog zna da se do tada opralo možda dvoje ljudi...Bezze.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
I ono svjetlo u sauni vise ne radi nego sto radi

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sta ce ti svjetlo u sauni :P

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ajoj ljudi, od cega vi patitte, zar je tesko izdrzati do kuce pa se istusirati ljudski...
Gledam ovamo jedan lik zivi mozda 3 minuta od teretane, a redovno se tusira, kao eto on je taj frajer kad izadje umotan u peskir... :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Od čega ti patiš? Ja iz teretane idem na posao,najbolje da idem smrdljiv i znojav,a?
Al' i da ne idem,pored toga što mi se gadi obući na znojavo tijelo suvu odjeću,posebno je dobar osjećaj istuširati se nakon dobrog treninga. I nisam od tih što izlaze ogrnuti peškirom,ja iz prostorije gdje su tuševi u svlačionu izađem u obučen.

Poslednji put menjao _зока dana 14 Mar 2012, 19:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brate moj... Pa ides poslije posla ili ujutru, ne radis valjda 16 sati...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Komplikovano. Sad bi ti ja trebao objasniti gdje živim,gdje radim,gdje idem u teretanu i kakvo mi je radno vrijeme,a zbog čega? Tuš je uračunat u cijenu članarine i ako sam ga već platio hoću i da ga koristim. Ti ne moraš.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne samo ja, nego vecina ljudi koje vidim ne koristi. Pa mi ovi koji koriste dodju kao pozeri, u najmanju ruku :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Znam ja da većina ljudi ne koristi tu mogućnost ali to ne znači da ona treba da se ukine. Dosta članova "4life"-a dođu na trening u toku neke pauze na poslu ili kao ja kada krenu na posao. Ako su već platili to,onda vjerovatno očekuju i da to fercera.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 02:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ajkula je napisao:
Sta ce ti svjetlo u sauni :P

da cita "graficke novele " :P

bezz zajebancije,ja ponesem kamaru novina u saunu,bas mi isfur kad nema svjetla,tacno cu krenuti nositi sijalicu sa sobom :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 14:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Topla voda nije uracunata u cjenu clanarine! To mu dodje k'o bonus :P

Salu na stranu, naravno da treba da imas toplu vodu jer je po meni normalno da objekat kao sto je teretana ima tuseve i toplu vodu (i ako po zakonu nije obavezna. Dovoljno je da ima mokri cvor tj wc solju i lavabo)
Osnovni problem kod nestajanja vode je to sto se prekidaci na bojleru nalaze na zidu (mo's misliti na zid stavili prekidace), pa pojedini clanovi malo, malo pa ugase. U tvom slucaju konkretno se upravo to i dogodilo. Ista varijanta je bila i zimus kada su pojedini clanovi zavrtali ventil jedan drugome iz sprdnje. Inace, NIKADA se nije dogodilo da nestane vode zbog kapaciteta bojlera ili nekog drugog tehnickog problema (jednom je crkao jedan od bojlera i popravljen je u roku od par sati).
Iskreno, ne znam sta da kazem na ovakvo ponasanje pojedinaca. Mislim da je to stvar primitivizma i nekulture. Na zalost, toga ima koliko god hocete na svakom koraku, kako na ulici tako i u teretanama. Mi mozemo da stavimo prekidace pod katanac, da zaposlimo radnika koji ce samo prekidace da obilazi od jutra do mraka, mozemo da zaposlimo dvojicu koji ce da slazu tegove po citav dan, mozemo da stavimo senzore za prljave patike na ulazu, da polijemo kiselinom klupe i sprave zbog onih koji ne nose peskire, da uvedemo higijenicara da pregledava usi, noge, vrat, da uvatimo i prebijemo one sto kradu toalet papir i osvjezivace prostora i sl. ali se bojim da to ne bi nista promjenilo sem sto bi broj clanova spao na prste jedne ruke i mogli bi da stavimo kljuc u bravu, zatvorimo teretanu i otvorimo kafancinu (sto i nije losa ideja realno ;) ).

_зока ja ovdje mogu samo da ti se izvinem sto si morao da se tusiras hladnom vodom i naravno ukoliko si nezadovoljan sa nasom uslugom mozes uvijek da se javis na nas pult i trazis svoj novac nazad. Bices uredno isplacen.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 15:39 
Administrator
Korisnikov avatar

4life je napisao:

_зока ja ovdje mogu samo da ti se izvinem sto si morao da se tusiras hladnom vodom i naravno ukoliko si nezadovoljan sa nasom uslugom mozes uvijek da se javis na nas pult i trazis svoj novac nazad. Bices uredno isplacen.

Naravno da neću tražiti novac natrag zbog toga. Ja sam u svakom pogledu zadovoljan vašom teretanom i uslovima koje pruža. Malo me to tuširanje hladnom vodom izbacilo iz takta al' sad je sve ok. U suštini,podsjetilo me na ružnu praksu na koju sam nailazio u drugim teretanama, a to je štednja struje na račun higijenskih navika vježbača....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]