banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
ne mogu da vjerujem, pink je počeo da pušta i strane pjesme, samo oet zamjerka: zašto moraju da budu sve lanjske i isfurane pjesme? puštaju Aichu outlandisha, a oni su poslije nje još 2 singla izdali... najnovija im je white flag a i dido ima neku novu... bolje da se bace na presnimavanje sa satelita ko vikom nego da čekaju na spotove od distributera tj, izd.kuća :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 08:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
verovatno to emitovanje starnih spotova iam veze sa autorsim pravia i pravima emitovanja i ostalim iz te oblasti...

i umesto da pozdravimo takav jedan kvalitetan pomak, mi to docekamo na noz. Pa posle bude pink samo narodnjake emituje...

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 19:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Dec 2003, 20:15
Opet dokaz našeg mentaliteta,naravno da ne možeš da komentarišeš nešto nisi vidio.Slažem se sa tim ,ali šta sa ostatkom poruke i komentara na pljuvanje po mladima što rade na istoj i pokušavaju zaraditi hljeba????? Ljudi dajte im neki konkretan komentar,sugestiju šta naši ljudi žele da gledaju na TV-u?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 23:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Ma kakav pink ,je debilnost..
Zao mi je sto nemam TV NOV@ posto vidim da svi govore da je najbolja.(Novu nemam jer nema frekvencije pa je niko od susjednih kuca nemoze da hvata) :cry: :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2004, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pantera kakve veze ima to sto rade mladi i sto pokusavaju da zarade hljeba kad nemaju pojma i u stvari samo se prosipaju ?
najgore od svega je sto su nasli "mladez" koja nema cak ni kulture ponasanja a o ostalim stvarima da i ne govorimo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2004, 15:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2003, 13:24
Ne znam tacnu frekvenciju Nove za podrucje BL, ali ako imas neku zgradu koja ima kablovsku, vjerovatno ima Nova, pa se prikljuci ili se snadji.... :wink:

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2004, 10:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2003, 12:00
E pa dragi moji da i ja nesto kazem.Neki od vas vec znaju da radim na PINK-u BiH.Pantera ti si pogodila.Mnogi o nama puno znaju jer nas gledaju.Vec sam rekla da neki od vas imaju pravo sto se tice govora,ja radim u BL i mi nastojimo zadrzati svoje principe ali to je pomalo tesko zbog multieticnosti,da ne kazem nase,drzave.Saglasna sam sa vama sto se tice govora ali pripadnici jednog od tri konstitutivna naroda u BiH ne zele priznati da je sluzbeni jezik jos uvjek srpskohrvatski pa nastoje promovisati svoj "mladi"jezik i govor.Ali eto dobra je stvar sto je nas nekoliko desetina zaposlenih dobilo sansu i priliku da obezbjedi kakvu takvu egzistenciju.Mozda neki od vas nece biti saglasni sa mnom,ali imponuje reci da radis na PINK-u,to je za one koji se nisu makli iz provincija.PINK je ipak priznat u Evropi i dijelu Svijeta,vjerujte.Program ce biti bolji jer nase plate zavise od gledanosti,zato obecavam da ce se svi truditi. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2004, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Dok sam bio u Srbiji, imao sam nekih 17 programa a TV PINK je bio na sredini gledanosti kod mene. Bilo je dobrih filmova, poneka serija, ali bilo je i stvari koje me zivciraju. Bilo je i smijeha, kao onda kad je voditeljka u pola emisije INFOTOP pala u nesvijest.
Ja cu sad da prokomentarisem Pink plus (satelitski), imao sam sinoc prilike da kod komsije gledam malo, e sad, bila je emisija gde se biraju najbolji pevaci amateri. Snimano je u diskoteci "Nachtwerk" u Becu.
Blaga katastrofa... aj da barem neko zna da peva... Obaj voditelj Luka sto znam da je vodio Sportissimo obukao neki dzins na sebe, nabacio 15 kg, blago sr....
i, da dam 210 € godisnje za Pink plus i EXTRA?
Nema sanse...

Nego, sta je program extra? Gledao sam vesti i vidim da obradjuju teme iz BiH. Jel to sad prvi satelitski program iz i za BiH?

M.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2004, 12:59 
Početnik
Početnik

Ne znam,medolino,da li znas da odnedavno postoji i PINK BiH,naravno isti gazda,a neke od nasih priloga preuzima satelit.To je cisto za nase gastarbajtere da ih mine zelja i uhvati nostalgija za rodnim krajem,hahaha. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2004, 18:58 
Veteran
Veteran

Ма Пинк је глупост мало жешћа то сви кажу... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2004, 10:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

stvarno ne znam sta je pinki htjela reci sa izjavom "Pink je priznat u Europi i svijetu" ????
s obzirom na kvalitet zaposlenih od obecanja da ce program biti bolji nema nikakve seme

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta: Pink BH
PostPoslato: 24 Jan 2004, 14:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2004, 13:14
Чисто промуслиманско-дупеувлакачка телевизија, која покушава да се додвори муслиманској и дијелом хрватској публици у Федерацији. Очигледни примјери су она глупа реклама за Фаст која је шла једно вријеме са гласом сарајевског уличара који се кребељи и говори "Купују се на траф'ци ал нису нов'не". Изгледа да су брзо сконтали да је то ужас и за "федералну публику" па су почели да емитују нормалне рекламе за Фаст са изворног Пинка. Па онда спртисимо, кад су исти дан играли Жељезничар и Звезда на међународној сцени, читав спортиссимо су блејали о Жељи, а о Звезди ни ријечи. А у РС и БиХ сигурно има ако не више онда бар подједанко навијача Звезде него Жеље. Ал шта ћеш, ваља се увући у дупе муслиманима, да је то ко бива и њихова ТВ. Мислио сам да Независне новине нико не може премашити у увлачењу у дупе муслиманима и Хрватима, ал ови су их премашили. Додуше, то ти је исти к... само друго паковање. Исте филмове који се на нашем Пинку пуштају титловани ћирилицом, они овде претитлују на латиницу, да случајно Мујо ил Фрањо не би пребацио канал кад види ћирилицно писмо.
Ево видим данас на Инфотопу у подне ставили су и неку Хрватицу да се фрљака терминологијом сијечањ, прорачун, учинковито, и другим "туђманизмима" не били се примили код Херцеговаца, ал тешко да ће им то проћи. Труде се да угоде Муји и Фрањи кроз језик и писмо, како не контају да су они за њих ипак само "српска телевизија", "телевизија из Београда" и сл. Зар не контају да тако губе и код једних, и других и трећих. БУДИ ОНО ШТО ЈЕСИ, АЛИ БУДИ. Да се придржавају ове реченице већа би им била гледаност. То показује и примјер БН телевизије (о квалитету њеног програма други пут) која интензивно користи ћирилицно писмо, чак и екавицу, а гледана је на свим просторима мх Федерације гдје допире сигнал. А ови о којима говоримо, што би се рекло, нит смрде нит миришу.
Ми у Бијељини можемо пратити оба Пинк канала, па можемо видјети ту разлику мало више него западни дио Српске. Коментари по граду су више него ужасни. На жалост, регистровани су овде код нас са сједиштем телевизије, мада би, обзиром на програм, боље било да су у СА, више би им пристајало. Ваљда ће неко са тог Пинка прочитати ове силне постове и сконтати неке ствари

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2004, 15:16 
Početnik
Početnik

Slusaj ti Srbendo iz Bijeljine.Tvoje sam vjeroispovjesti ali si me sada zaista iznervirao.Mislis da ste vi veci Srbi od nas samo zato sto ste blize Drini.E pa nije tako,ja radim na TV o kojoj pricate i ne stidim se toga.Pitaj malo tvoje sugradjane sto rade na toj kako kazes famoznoj televiziji sta kazu o njoj a ja sam imala priliku cuti.Javna je tajna ko ih finansira i zasto.Ocigledan je primjer proslava pravoslavne Nove Godine na trgu koju je organizovao,zna se ko.Nemas prava da polemises o PINK-u jer jedina slicnost BN-a je to sto eto jadni vec nekih petnaestak dana emituju program na satelitu,zna se zahvaljujuci kome.Filmovi iz naftalina a reprize naravno nisu rjetke.A vi bi tamo u Bjeljini dupeta dali i Hrvatima i Bosnjacima ako ce to vama koristiti.A ti BSE nemoj da pricas o kvalitetu zaposlenih na PINK-u jer nemas pojma o tome.kada budes znao onoliko koliko znam ja i moje kolege i kada te budu cjenili koliko nas onda se javi. 0X Bolje prestanite biti dokoni i ucinite nesto od svog zivota da ne budete vise toliko mrzovoljni i destruktivni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2004, 16:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2004, 13:14
Pinki, najpre dobro pročitaj moj post. U zagradi piše da nećemo raspravljati o kvalitetu BN televizije (jer to nije tema, a uzgred budi rečeno ni meni ne dopada), nego govorimo o tehničkoj strani upotrebe jezika i pisma, i (ne)uticaju toga na gledanost u drugim zajednicama.
Zato ne izvrći moju poentu na nešto drugo, nego ponovo pročitaj prethodni post.
I sve ovo nije iz dokonosti, nego da bi se uticalo na jednu TV kuću da promijeni uređivačku politiku da ne bi propala kao projekat OBN-a koji je bio zamišljen na istom "multi" konceptu, pa je skoro propao.
U ranijem postu pominješ multietničnost Pinka BH. Ne znam kakve to veze ima, posao se valjda dobija po sposobnostima, struci i pameti, a najprije u ovom poslu pismenosti. A onih što ne znaju da "naši jezici" imaju 30 a ne 29 slova, rade kao tvoje kolege. (Oni što kažu Ćuj ćo'eka ćudna mi ćuda reć' Tarćin). Taka mi multietničnost ne treba. Rade muslimani i na medijima u Srbiji, pa pričaju srpskim jezikom, i znaju sva slova. Ti bar znaš za koje timove navijaju tvoji sugrađani, što im onda u sportisimu pričaš samo o Želji i "okolosarajevskim" šumskim sportistima.
Vjeruj, sve je ovo iz dobre namjere, a ironija i neke lože riječi u mom prethodnom postu samo proizilaze iz moje razočaranosti jer sam od ovog medija mnogo više očekivao.
Pozdrav iz Bijeljine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2004, 23:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2004, 23:06
Ma Pink je najgluplja TV najbolja je Nov@

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2004, 01:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2004, 00:48
pink je stvarno katastrofa. pratim samo city i leteci start. ovo sto rade ovi nasi debili je strasno. cast izuzetcima a takvih je malo, ali provaljuju se maksimalno. pozdrav za srpska on line. slazem se u potpunosti s tobom....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2004, 08:54 
Veteran
Veteran

I ja isto pratim Leteci Start i onaj kratki Sportissimo...joji traje samo 2 min.
U letecem startu vise ne vodi ona Ana...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2004, 13:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2004, 00:48
zao mi je sto ana vise ne vodi leteci start. ne znam kakve su ove nove 3-4 nove kandidatkinje. meni su ana i milan bas super. i da, gledam obavezno i mjesoviti brak. dobra je serija, nema sta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2004, 23:00 
Veteran
Veteran

Ma Mjesoviti Brak nije kao serija nego kao "Humoristicka Serija"" :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2004, 11:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

program tv pink nije uopste vrijedan paznje a komentara jos manje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]