banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 15:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2012, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
shakal je napisao:
Spoiler:
Slika

Kad je njima ovako drago, kako meni da ne bude :)
Cestitke svim momcima jos jednom. I Vukovicu naravno. Od onako smusene odbrane od prije dvije godine, napravio je najjacu odbranu u Evropi samim tim u svijetu.
I dalje ostaje pitanje zasto Baka nije dobio sansu (Realno, beskorisnije od Rnica na ovom prvenstvu, ne moze), ali tesko da cemo to ikada saznati.
Sad obezbjediti Olimpijadu i lagano.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Citiraj:
Nikad ravnopravniji turnir, izuzetan trud organizatora i policijski propusti te smjena na čelu Europskoga rukometnog saveza (EHF). Naravno, deseto Europsko rukometno prvenstvo pamtit ćemo i po novom hrvatskom plasmanu u polufinale te porazu od Srbije, ali pogledamo li na trenutak izvan domaćeg dvorišta, vidjet ćemo još jedan rukometni korak naprijed.

Samo devet utakmica europske smotre završilo je s pet ili više pogodaka razlike, a samo je jedan dvoboj završio istinskom katastrofom poraženog (Poljska - Slovačka 41-24). I to je jedina pobjeda s dvoznamenkastom razlikom na cijelom turniru. Kvaliteta se, dakle, zgusnula i na europskom kontinentu zaista više nema reprezentacije koja bi bilo kome predstavljala lak zalogaj.

- Rukometni savez Srbije napravio je zaista izvanredan posao u organizaciji EP-a. Bili smo smješteni u prvoklasnim hotelima i domaćini su se potrudili da se osjećamo kao kod kuće. Posebice se to odnosi na Vršac gdje smo uživali u miru seoske idile. Naravno, ni u Novom Sadu, ni u Beogradu nismo se mogli ni na što požaliti. Posebno mi je drago što smo uoči završnih utakmica imali dan više za odmor - pohvalio je srbijanske domaćine hrvatski pivot Igor Vori.

I iz novinarskog rakursa teško je pronaći zamjerku organizatoru. Nažalost, to ne možemo reći i za policiju. Snage javne sigurnosti olako su shvatile nazočnost hrvatskih navijača u Novom Sadu i tek kad se šteta već dogodila, kad su poletjele cigle, počelo se ozbiljno razmišljati o tom problemu.

Vijest iz vrha EHF-a o odluci predsjednika Tora Liana da se do ljeta povuče sa svoje dužnosti prošla je nezapaženo, a mogla bi imati bitne posljedice po europski rukomet. Odlazak Norvežanina svakako će oslabiti utjecaj skandinavskog lobija, a bude li za njegova nasljednika izabran dosadašnji dopredsjednik Jean Brihault, kao što se očekuje, Francuska će preuzeti vodeću ulogu u EHF-u.

http://sportske.jutarnji.hr/

drago mi je da bar neko moze napisati realan izvjestaj

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Sta da kazem osim da sam se sjebao u finalu isto koliko sam se i odusevio u polufinalu.
Najvise me nervirali ovi francuski i spanski navijaci tj. matorci a video sam da nisam i jedini, pola nasih im je stalno sve po spisku. Mi navijamo kao ludi a oni samo sjede pa se onda deru na nas sedite i kako nas nije sramota sto tako navijamo. Kad se zvizdalo na hrvatsku himnu kao vi ste ludi i sramite se itd.
Granica je prica za sebe, ludilo koliko drotova ali niko nas nije ni takao. tacno ispred nas vratise 3 Cro busa nazad srbijanci.
Vidim da je puno raje iz BL bilo svaka cast koliko je zastava bilo okaceno.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 14:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
http://www.njuz.net/eu-srbija-da-izaber ... takmiciti/

:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 14:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
да ли је могуће да Србија неку сљедећу квалификациону утакмицу одигра у Бања Луци или је обавезно да игра у Сбрији?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa nije moguce, na stranu zelje ali nema podloge za tako nesto.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
shakal je napisao:
Pa nije moguce, na stranu zelje ali nema podloge za tako nesto.

како мислиш ''подлоге''?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Osnove.

Tehnicki gledano, mi smo u drugoj drzavi.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 14:47 
pa mozda srbiji, ako igra neku tekmu kuci, savez moze odluciti da to bude i ovde, kao da je bitno tom nekom koji dolazi gdje se igra, a srbiji ce biti isto kao kuci.. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ako ne i bolje....:D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
jeste procitali izjavu selektora HR Goluze da im je bio cilj da osvoje zlato, da bi to bio poklon za sve koji su patili u ratu ...kakav kompleksas

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:25 
jesmo :D

lollipop je napisao:
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Rukomet/209462/Goluza-Prvo-mesto-u-Srbiji-bilo-bi-poklon-stradalima-u-ratu

goluza je jedna isfrustrirana debilcina..
zalosno je ovo sto izjavljuje, jbt, pa bar ne bi treneri trebali biti prvi u nekom smirivanju tenzija, jer sto se tice samog meca sa hrvatskom, odnos na terenu je bio jako korektan.. i ako sportisti poticu na ovakvu mrznju i mijesaju politiku u sport, sta ocekivati od navijaca i nafuranih klinaca koji samo cekaju bilo kakav razlog..
strasno, sramota..
i to on, stoka obicna, koji je u ratu bio koliko i ja.. fuj.. malo je reci koliko mi se gade..

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
404_forbidden je napisao:
jeste procitali izjavu selektora HR Goluze da im je bio cilj da osvoje zlato, da bi to bio poklon za sve koji su patili u ratu ...kakav kompleksas

Nije valjda ljankara to odvalio !?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
shakal je napisao:
Osnove.

Tehnicki gledano, mi smo u drugoj drzavi.

Da, to je popriličan problem u svim sportovima jer ako neko želi da bude domaćin van matične države onda trebaju neke specijalne dozvole i usložnjava se situacija. Ako tome dodamo i činjenicu da bi iz pederacije skočili ko Mara na k... onda je igranje zvaničnih utakmica u RS = 0. Ja sam radije da pomalo krenemo forsirati naše reprezentativne selekcije RS u svim sportovima a onda kad dođe vrijeme lako se prešaltati iz nezvaničnih u zvanične

P.S. Od Hrvata nisam ni očekivao drugčije izjave jer su toliko uzdrmani porazom da će se pokušavati dodvoriti ljudima tamo na sve načine a najlakše je preko otrcanih političkih trikova.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 30 Jan 2012, 15:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
dr. Jovo Ubiparip je napisao:

eno postavila je lolipop link gore ... evo sa B92 http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti. ... _id=578198 ... zato je plakao ko curica hehehe, hebla ga himna

Poslednji put menjao 404_forbidden dana 30 Jan 2012, 15:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Uh dobili smo bas tesku grupu u kvalifikacijijama za olimpijadu,Spanija domacin ide sigurno,mislim da cemo se sa Poljacima boriti za OI,ako je tacno da dvije idu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam da li se iko od vas sjeca kako je Fk Partizan imao poprilicnih problema (kao i savez),zato sto je 1993 ili 94 igrao prijateljsku utakmicu u Vukovaru sa Slogom. Iako je SR Jugoslavija imala sankcije, RSK je bila pod zastitim UN ( znaci nikome ni iz dzepa ni u dzep), igrali su na teritoriji medjunarodno priznate RH bez dozvole nogometnog saveza Hrvatske.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:

eno postavila je lolipop link gore ... evo sa B92 http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti. ... _id=578198 ... zato je plakao ko curica hehehe, hebla ga himna

supacki, 16 godina nakon rata !?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:56 
tad je bio rat. moglo se kako se htjelo.
ja ipak mislim da u ovom slucaju, zbog specijalnih veza RS i Srbije ne bi trebalo odobrenje BiH. cak sta vise uvjerena sam u to.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 15:57 
to s goluzom je toliko sramotno da nemam rijeci.. :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]