Elvis Presley je napisao:
Ma to je tako sa svim svapskim Tank Destroyerima. Tako sam i ja sa onim tier 6 njemackim TD-om muku mucio na pocetku ali sada leti! Njega cu zadrzati zbog zarade kredita, jos samo da napucam kamuflazu, sad mi je posada na 99%.
Pa generalno jeste, ali je Ferdinand bas poseban jer je on strasno tezak i trom, jos je dosta lakse uocljiv nego ostali TD-ovi...
filozof sa vrbasa je napisao:
Kakav je fazon sa posadom koja poslije 100% razvija neke osobine.
Recimo kod mene jedan lik trenira kamuflažu i trenutno sam na 40% i ostali će uskoro početi nešto da treniraju, samo ne znam šta odabrati.
To prvo sta posada trenira do 100% je primarni skill. Znaci vozac bolje vozi, komandir daje veci bonus, nisandzija brze nisani itd.
Kad svaki od njih dodje do 100% znaci da onda svaki od njih izvlaci maksimum iz tenka i da one specifikacije tenka koje ti pisu sa desne strane tek tada prikazuju stvarne podatke.
Nakon toga biras prvi sekundarni skill koji ima drugacije racunanje efekta. Ako imas 4 clana posade i samo jedan clan ti ima istreniranu kamuflazu na 40%, taj postotak ce se dijeliti na broj clanova posade, tj. na 4 i stvarni bonus na kamuflazu ce ti biti 10%. Ako ti sva cetiri clana posade imaju 40% na kamuflazi, onda ce taj bonus biti stvarno 40%. Ista ti je stvar i za ostale sekundarne skillove.
Evo neki okvirni graf kojom brzinom se lvl-uju primarni i sekundarni skillovi (vidio sam na forumu da ima nekih drugih grafova, ali mislim da bi i ovaj trebao da prikaze otprilike koliko ti treba za treniranje sva 3 sekundarna skilla):

Znaci, da bi potpuno napucao sva tri sekundarna skilla, treba ti nekoliko hiljada partija sa istom posadom.
Kad smo vec kod sekundarnih skillova, koji bi mi bio najbolji da istrazujem nakon kamuflaze, posto sam negdje oko 90% sa JgPantherom, JgPanzerom i Stug III, a nesto preko 80% sa Ferdinandom?
Sa novim patchem nam dolazi i 20 novih sekundarnih skillova...