banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 121 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Barcelona
PostPoslato: 16 Jan 2012, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
zerocool je napisao:
Kakve to ima veze sa bilo cim?

Pa hoću da ti kažem da se vremena mjenjaju,pa vidiš da u zadnjih 5-6 godina osvajaju sve redom.Neka ova dominacija potraje još koju godinu i eto ih sasvim blizu Reala

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa neka i sledecih 5 godina budu prvaci(malo vjerovatno) u Spaniji opet ce imati 6 titula manje, a nece ni njima dovjeka igrati Xavi, Iniesta i kompanija..

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 19:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Имају 10 титула више у Шпанији и 5 титула европског шампиона више, тешко ће их Барселона стићи у скорије вријеме.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, mislio sam da je 11, isto sranje. :D To i ja govorim, a ne moze ni Barsa osvojiti sve u sledecih 4-5 godina, a ova ekipa tesko da ce duze izdrzati, ako izdrzi i toliko.
Pitanje je hoce li Barsa uzeti i ove godine titulu, jesu bolji od Reala, uzece ih vjerovatno i sledeci put ali Real ne kiksa protiv ostalih dok Barsa kiksa vise nego inace..

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Некако мислим да мало више вриједе ове титуле Барсе у задњих 10 година, него оне Реалове из доба кад нико није играо фудбал. Али полемика на ову тему ко има већи је за малу дјецу.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Престигла их Барса по укпуном броју трофеја....Све се рачуна, Барса има више купова Шпаније и оних купа купова и куп уефоа :D Наравно ту се само рачунају првенства, купови (шпанија 2 купа има), и европски трофеји.

А слажем се да Реал има више значајних трофеја, 9 лига првака, и 10-ак шампионата.

Реал јест највећи свјетски клуб и ту нема полемике.

Caplar je napisao:
И то дебилно додавање.То је мој неки укус,али није мени брате фудбал кад оно у 16м играју дупли пас.Кад нема шутева изван 16,кад нема дубинских лопти,ма ничега.Да не причам о чувеном задржавању лопте.Па јебем ти такав фудбал.Енглеска мајка! :)

Играли би сви тако да могу, а Барса дадне по који го из даљине. Тотални фудбал, па шта ти мислиш, да Ливерпул не би чувао тако лопту да може или Манчестер, а и сами сте видјели пресинг Барсе одма тројица на једног, супер физички спремни, а контра, боља него у рукомету Данаца :wink: 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Реал је освојио двије Лиге првака, Барселона четири. Куп шампиона из педесетих и шездесетих година био је само мало јачи турнир и његова вриједност је више сентиментална и историјска, него свједочанство неке величине. Бивши Куп УЕФА је до покретања Лиге шампиона био јаче такмичење од Купа евроспких шампиона (у ствари, данашња ЛШ јесте Куп УЕФА + прваци). Реал јесте најгламурознији свјетски клуб, али није највећи. У Барселони играју цигани, и мало ко их може истински вољети, поред толико дражих клубова. Мада, да су тренутно најбољи, јесу. Једино што им се истински може спочитавати јесте она крађа против Челзија.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Elvis Presley je napisao:
Gaze protivnike ali zato cim dodje frka (svjeza utakmica protiv Betisa) sviraju im se crveni kartoni, penali itd.

Penal jeste bio malo cupav. Ruka iza ledja, ali svjesno ide prema lopti. Ja nisam bas nacisto kakva su sad tu pravila.
Ali u cemu je problem kod crvenog kartona?! Bio je drugi zuti, hvala, dovidjenja.

A kolo prije ovoga, Barsi nije sudjen penal u 92om minutu. Cist. Covjek igra rukom na gol liniji. Ruka mu stoji u visini glave. To niko da pomene.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Ташко je napisao:
Penal jeste bio malo cupav. Ruka iza ledja, ali svjesno ide prema lopti. Ja nisam bas nacisto kakva su sad tu pravila.
Ali u cemu je problem kod crvenog kartona?! Bio je drugi zuti, hvala, dovidjenja.

Ma kakav, vidilo se da covjek pokusava skloniti ruku, a krenuo je prsima na loptu, uz to sve lopta je napucana....

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Prije nego sto se ovo pretvori u "Ko ima veci" (ko sto rece Winston):
-Lik koji je igrao rukom je stavio ruke iza ledja i isao tijelom na loptu, a na kraju je udario rukom. Nadlakticom tacnije. Ne ramenom, ne prsima. Jeste malo cupava situacija, ali ja kontam da je ono bio penal.

Evo ima na ovom klipu, negdje oko dvadesete sekunde.
http://www.youtube.com/watch?v=ehFMAP2bEJU

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jebes mu mater, meni ovo izgleda kao rame, krenuo prsima, vidio da ne moze dohvatiti i onda ramenom :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja se inace uopste ne lozim na taj moderni fudbal i jebe mi se za taj madridsko-katalonski rivalitet,sto se moze vidjeti i iz mog potpisa,ali moram reagovati na ove komentare o utakmici protiv betisa,jer sam je gledao...naime,barsa je tesko ostecena sinoc!
a druga stvar,kako u ovoj eri globalizma i raznih abramovicha,city-a,seika,neko ko za sebe kaze da voli fudbal,moze da ne cijeni klub koji el clasico zapocinje sa 8 igraca iz svoje omladinske skole,i unatoc svemu igra najbolji fudbal vidjen ikada u istoriji?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Nema dalje šta pričati, naročito ovaj drugi dio posta

Šlager =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 00:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da,zaboravih napisati zasto je barsa ostecena...kod rezultata 2-2 nije dosudjen klasican penal nad iniestom (reziser ponovio 50 puta),i 5 minuta nakon toga je uslijedilo iskljucenje igraca betisa,koje je bilo cisto kao suza....

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 00:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Nema dalje šta pričati, naročito ovaj drugi dio posta

Šlager =D> =D> =D>

ma ne znam stvarno,meni se zgadi zivot kad se pojavi neki levat i pokupuje sve sto vrijedi na trzistu,kao onaj seik iz city-ja ili ranije abramovich,a koliko vidim jos neki klubovi ce istim putem,psz i kompanija....niti sam prije 2-3 godine uopste mogao shvatiti kako se navijaci arsenala i intera uopste mogu identifikovati sa takvim klubovima kad im medju 18 igra jedan ili nijedan englez i italijan...mozda je to nekome normalno,mozda sam ja konzervativan,ali meni da dodje u borac 18 crnaca ili urugvajaca,manje bih se uzbudjivao da postane prvak evrope,nego ovako kad sada igramo prosjecno u (zvanicno) najgoroj ligi od 100 analiziranih!

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svako ima svoje misljenje..

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
To što ga svako ima, ne znači da fakti podjednako rade u korist svačijeg. To je, u stvari, floskula koja ne znači baš njšta.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
josaBL je napisao:
Svako ima svoje misljenje..

Misljenje je kao dupe. Svako ga ima, a kakvo je, to je druga prica.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kako se zove ono finansijsko ogranicenje u nba?

mislim da je moderni fudbal zreo da se to uvede,dok nije potpuno izgubio svaku draz...zamislite da se u nba dozvoli nekom multimilijarderu da kupi 12 najboljih igraca,i na sta bi to licilo?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://en.wikipedia.org/wiki/NBA_salary_cap
Slazem se, a tu bi se i plate sredile, ne samo transferi. Ne bi mogao neki Anzi davati 20 miliona godisnje Etu.. Tj mogli bi ali onda bi ostali dobili qrac. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 121 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]