banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Dec 2011, 21:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
SnjafSnjaf je napisao:
Pozdrav svima prije nego sto pocnem da kukam!
Korisnik sam BLIC SOLOWADSL-a vec 3 godine i do prije par dana nisam imao nikakvih problema sa njim. Medjutim, od prije neka 3 dana internet je nepodnosljiv, ping je ocajan i bandwith mi je smanjen na 0.8 sa 1! Ping mi se krece izmedju 130-300ms a bio je 50 maksimalno 70... Na njihovoj stranici nema nikakvih obavjestenja da nesto "rade", "podesavaju" ili slicno, tako da ne znam u cemu je problem! Skenirao sam cijeli PC za viruse, spamove i ostalu gamad i sve je ok i na svom mijestu.
Posaljem mail tehnickoj i odgovor je u sustini "NIJE DO NAS, PROVJERITE SVOJ PC"?! :roll: Toliko me nervira to da me natjeralo da se registrujem na forum i da potrazim pomoc ili utjehu. :o Da li jos neko ima slicno iskustvo ili je stvarno do "mene" i ima li neko nekakav predlog za rjesavanje novonastale situacije?

prilikom cega se desava zastoj ? igranje preko neta, skidas nesto ili samo surfas ?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
SnjafSnjaf je napisao:
Korisnik sam BLIC SOLOWADSL-a vec 3 godine i do prije par dana nisam imao nikakvih problema sa njim. Medjutim, od prije neka 3 dana internet je nepodnosljiv, ping je ocajan i bandwith mi je smanjen na 0.8 sa 1! Ping mi se krece izmedju 130-300ms a bio je 50 maksimalno 70... Na njihovoj stranici nema nikakvih obavjestenja da nesto "rade", "podesavaju" ili slicno, tako da ne znam u cemu je problem! Skenirao sam cijeli PC za viruse, spamove i ostalu gamad i sve je ok i na svom mijestu.
Posaljem mail tehnickoj i odgovor je u sustini "NIJE DO NAS, PROVJERITE SVOJ PC"?! :roll: Toliko me nervira to da me natjeralo da se registrujem na forum i da potrazim pomoc ili utjehu. :o Da li jos neko ima slicno iskustvo ili je stvarno do "mene" i ima li neko nekakav predlog za rjesavanje novonastale situacije?

Da ti nije vjetar pomjerio antenu? Da li su tada nastali problemi? Onih dana kada je vjetar jako duvao.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Da nisi naložio previše pa se istopile stezaljke?

viewtopic.php?p=1285353#p1285353

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 13:23 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2011, 20:04
@<Enter_name> Pa to mi jedino preostaje mada i nisam poznat nesto po strpljenju ali uporan jesam :)

@zipo Nije problem sa antenom, nadkrivena je i nije na dimnjaku(iskljuceno topljenje :) )... Od AP sam mozda nekih 50m vazdusnom linijom.

@Spacedwarf Kada nesto skidam ostavim komp pa me i ne iritira toliko, ali veoma je izrazajno tokom gaming-a i prostog surf-anja... Ping ocajan...

@danijell Provjerio sam i antena je na mjestu :wink:

:angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: problem isti i danas...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2011, 11:03
Ma oni su smece. Ja u Sarajevu sam ih koristio oko godinu dana i sad ih napokon odjavljujem. Da nije Vedrana (momka koji radi kod njih) i koji mi je prijatelj nikad ne bi ni dana bio njihov korisnik. Tehnicka podrska je na prvu dobra (ljubazni i sve to) medjutim kada se udje dubljeu problem tu pocinju da iritiraju. Meni je nekoliko dana brzina bila 1.1, 1.2, 1.4, 1.6 maksimum a placao sam 2. Kad god ih nazovem kaze nije do nas jer vas test link je 100%i predlazu mi da skeniram racunar. Ja im kazem nema potrebe jer koristim ubuntu onda mi fino kazu do routera je i odlijepe me. Napokon sam ispostovao ugovor, odjavljujem se i prelazim na kablovski net (vec sam ga prikljucio). O cijenama da ne govorim. 2 Mb/s je u Sarajevu kao dial-up ( u poredjenju sa ponudom drugih providera gdje za 22 KM daju 6 Mb/s brzinu) a oni naplacuju 42 KM sa PDV. Sramota

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Stvarno su počeli sr..ti . Prije par dana imao sam kašnjenje od 150ms kad testiram server u Banjaluci. Na serverima iz Slovenije oko 80. Sve živo zapinje i šteka, od poziva pa do učitavanja stranica (sreća pa ne igram CS), da bi konačno sinoć sve otišlo u tri p...e materine. Niti radi telefon, nit net. Iz podrške kažu sve u redu. Ma šta je sve redu, kad ništa ne radi :angry4:. Proradilo je sat, dva nakon toga, sa manjim pingom, ali ipak ne kao prije. Zaboravio sam napisati da kada sam prvi put zvao zbog velikog pinga, ljubazna teh.podrška mi je rekla da obrišem kolačiće iz browsera :roll: :lol: . Kakvi kreteni, lijenštine i neradnici. Plaćam redovno od prvog dana (negdje oko 3 godine već), a kad nešto zakaže kod njih, treba da brišem kolačiće :angry4: .

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 13 Maj 2007, 20:17
Evo svi od 01.02.2012. godine dizu brzine interneta, ima li sta za nas obicne smrtnike na Blicu?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma biće, kad potpišeš novi ugovor :lol: . Šala. Ne znam. Sumnjam da će biti.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2012, 22:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nevjerujem, oni se oslanjaju na prednost koju nude u trio paketu. A tokom prethodnih godina smo vidjeli njihovu poslovnu politiku i odnos prema starim korisnicima koji nemaju izbora već su osuđeni na njihov internet.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ima li neki ovdje od radnika koji zna hoce li sta biti od povecanja brzina na blicu jer ce prilicno zaostajati za svima ako ostanu na ovome?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
SnjafSnjaf je napisao:

Imao sam isti problem od 20.12. do 5. januara, sada se sve vraća u normalno stanje. Ne znam što smo to Blicu zgriješili pa nas tako surovo kažnjava. Srećom, meni ugovor ističe za dva mjeseca pa ću da se riješim muka.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Evo nam čestitke. :lol: Poklanjamo 100 km, ali prvo potpišite novi ugovor :wink:

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Standard... Novim korisnicima med i mlijeko a starima ona stvar...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma ajde valjda ce se opametiti i oni dici brzine ko i drugi

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Na moje pitanje da li namjeravaju podici brzine interneta i kad, jer mi istice ugovor a kod drugih provajdera za iste pare net je brzi, dobio sam sledeci odgovor:

Citiraj:
Poštovani,

Što se tiče Vašeg paketa koristite Internet 1024/192 + analogna tv po cjeni 39.78 KM sa PDV-OM,imate mogućnost da pređete na paket 2048/256 + analogna tv po cjeni 51.48 KM , kao i paket Trio Internet 2048/256 + analogna tv + telefon po cjeni 45.63 KM ,trenutno je akcija u toku POKLON BON 100 KM,ugovor se sklapa na 24 mjeseca , s tim da prvih deset mjeseci korištenja plaćate umanjenu pretplatu po 10,00 KM umanjeni računi , u svakom slučaju na našoj stranici www.blic.net imate detaljan pregled svih paketa ,a za sve dodatne informacije možete se javiti na broj telefona 051/921-000.

s poštovanjem
:confused2:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Ljudi interesuju me iskustva sa blicovom tv. za protiv ... Tacnije mislim da sam osudjen na ADSL + TV ? za protiv ...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka

Blic TV odlična ali po meni malo previsoka cijena...

Ja plaćam 21.03KM za osnovni paket digitale... Sličnu stvar na Elti imaš za 12.90 KM (nedostaje SportKlub+ i možda još koji kanal...)

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
Ako mislis na blic tv da se bezicno kacis(ima ovde kod nas u Prijedoru) nikako ti nebi preporucio. Bezicni internet im je odlican ,ali bezicna tv ocajna. Kolega moj koristi i nikako nije zadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 17:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Znam da su najskuplji ali jedino njih imam i naravno m:tel. U zgradi sam pored euro benz pumpe pod starcevicom, a Aneks ima tu sjediste, pa elta nece da uvodi svoju tv u tu zgradu. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka

JetForce je napisao:
Ako mislis na blic tv da se bezicno kacis(ima ovde kod nas u Prijedoru) nikako ti nebi preporucio. Bezicni internet im je odlican ,ali bezicna tv ocajna. Kolega moj koristi i nikako nije zadovoljan.

Nije zadovoljan izborom kanala ili kvalitetom same usluge (tipa prekida, koči,...) ?

Ja jasno i glasno kažem da nisam zadovoljan cijenom koja je P R E V I S O K A :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]