banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Сутра у Крагујевцу дерби утакмица између два најквалитетнија српска тима...Биће занимљиво,у Раднички је дошао и Бобан Марјановић али нисам сигуран има ли право наступа сутра...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Биће стварно одлична утакмица,у одличном амбијенту два наша најбољ клуба. Једино ме занима да ли ће Арена 1 преносити? Не би ме чудило да поново преносе некакве квази клубове: Крку,Златорог,Будућност,а не преносе дерби на 1.

Биће гурава утакмица и шансе су 40:60 у овом моменту.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
drinin vuk je napisao:
Биће стварно одлична утакмица,у одличном амбијенту два наша најбољ клуба. Једино ме занима да ли ће Арена 1 преносити? Не би ме чудило да поново преносе некакве квази клубове: Крку,Златорог,Будућност,а не преносе дерби на 1.

Биће гурава утакмица и шансе су 40:60 у овом моменту.
Objektivno Radnički je bolji ali pošto je u pitanju JSD... :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Собару хтио си рећи да је КК Црвена Звезда Београд међу двије најбоље екипе? :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Собару хтио си рећи да је КК Црвена Звезда Београд међу двије најбоље екипе? :lol: :lol: :lol:

Ne,htio sam reći ono što sam rekao a to je da je Radnički kvalitetniji.Da nacrtam ? :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

soba 39 je napisao:
drinin vuk je napisao:

Ne,htio sam reći ono što sam rekao a to je da je Radnički kvalitetniji.Da nacrtam ? :wink:

Цртати си требао у 5-ом основне али си тај разред пропустио изгледа,и немој коментарисати више кошарку уопште пошто појма немаш о том спорту...Не знам који се мој јављаш уопште...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
soba 39 je napisao:
drinin vuk je napisao:

Цртати си требао у 5-ом основне али си тај разред пропустио изгледа,и немој коментарисати више кошарку уопште пошто појма немаш о том спорту...Не знам који се мој јављаш уопште...

Jel se to ne smije pisati kontra Jugoslavenskog sportskog društva ili ? Valjda imam pravo iznijeti mišljenje da je u ovom trenutku KK Radnički kvalitetnija ekipa i da je recimo Muta jstručnjak od Vlada Jovanovića ???

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 18:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.mondo.rs/s230526/Sport/Ejsi_ ... akosu.html

Ејси Ло у Пиреју!

Собарице одјб у скоковима,индијанац си на квадрат али то ме и не чуди превише.
Јел ти стварно мислиш да се неко од Партизанових навијача стиди назива ЈСД?!
Па нисмо ми цигани чергари...Од историје се не бјежи и ми за разлику од вас признајемо
да нас је основала ЈНА и немамо проблем са тим.А ко је вас основао па да прозиваш за југословенство?
Да није можда Дража Михаиловић лично? Или је друг Крцун главом и брадом?
И немој више да квариш ову тему својим плитким коментарима леба ти,иди на вашу тему и оплакујте Миљана,да га није било не би имали 50 посто титула у фудбалу.Освојили сте их
док је био предсједник ФСЈ...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
http://www.mondo.rs/s230526/Sport/Ejsi_Lo_u_Olimpijakosu.html

Ејси Ло у Пиреју!

Собарице одјб у скоковима,индијанац си на квадрат али то ме и не чуди превише.
Јел ти стварно мислиш да се неко од Партизанових навијача стиди назива ЈСД?!
Па нисмо ми цигани чергари...Од историје се не бјежи и ми за разлику од вас признајемо
да нас је основала ЈНА и немамо проблем са тим.А ко је вас основао па да прозиваш за југословенство?
Да није можда Дража Михаиловић лично? Или је друг Крцун главом и брадом?
И немој више да квариш ову тему својим плитким коментарима леба ти,иди на вашу тему и оплакујте Миљана,да га није било не би имали 50 посто титула у фудбалу.Освојили сте их
док је био предсједник ФСЈ...

Šta se ljutiš odmah,polako :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 01:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Како је лијепо видјети вас "тако несретне и мале" на нашим темама. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Тежак пораз у Крагујевцу мора се то признати.
Дефинитивно недостатак искусног и квалитетног плеја нас је коштао,као и велики број изгубљених лопти,чак и у скоку смо били инфериорни.
На крају смо што се разлике тиче добро и прошли.
Једине свијетле тачке Радуљица и Лучић,Милосављевић је солидан био у првом у другом доста слаб,као у осталом и сви остали који су добили шансу. Што се мене тиче играч типа Чакаревића не мора више никада обући свети дрес.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Radnicki ima zanimljivu ekipu, u ovom trenutku najkvalitetniju u srbiji... Stranci su im odlicni, imaju par iskusnih igraca i muta je to sve fino ukomponovao. Partizanu za utjehu ide sto je Raduljica sve bolji i bolji...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Radnicki ima zanimljivu ekipu, u ovom trenutku najkvalitetniju u srbiji... Stranci su im odlicni, imaju par iskusnih igraca i muta je to sve fino ukomponovao. Partizanu za utjehu ide sto je Raduljica sve bolji i bolji...

начи човек се шали типа слободно подврсте свјесно типа комично!

Одбрана оба домаћа трофеја је реалност!

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Прави српски дерби,заслужена побједа Радничког.
Доста играча дефинитивно залутало у клуб Партизановог реномеа,Влада Јовановић још једном показао да је зелен ко тренер и недорастао задатку.
Скор ове сезоне је 1-1 са Радничким,биће још доста дуела са њима до краја сезоне,типујем на финале првенства...
Навукао је мутави доста искусних али и шкарт играча (не знам само који ће му онај бакић распали).
Све у свему Партизан нешто мора да мјења-овако не води никуда.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vuce, e sad, sto ti gledas na sadasnju situaciju pomalo subjektivno to vec nije ni cudno posto znamo za koga navijas :) ... Partizan bez nekog prejebenog pleja i nekog ekstra sutera nema sta da trazi u Aba ligi(mislim na osvajanje)... Sto se tice ko je jaci, radnicki ili portizan, pa pokazalo se veceras...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bakica Muta drzi iz istog razloga kao i Dule .....

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Vuce, e sad, sto ti gledas na sadasnju situaciju pomalo subjektivno to vec nije ni cudno posto znamo za koga navijas :) ... Partizan bez nekog prejebenog pleja i nekog ekstra sutera nema sta da trazi u Aba ligi(mislim na osvajanje)... Sto se tice ko je jaci, radnicki ili portizan, pa pokazalo se veceras...

Ne zaboravi da sad Danilović stupa na scenu,upadi u svlačionice,gepekovanja... Otima se kontroli

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Угази нас Раднички добро. Нисмо лоше почели, Радуљица даде пар поена, а онда се врати на старо, таман кад сам се понадао да улази у форму.
Немамо плеја, немамо шутера, имамо Чакаревића, центар нам има дрвене руке, једино добро што имамо је Мачван, који не може све сам.
Уздам се се у скоро довођење квалитетног плеја, као и већу минутажу за Анђушића, који једини може убости по неку тројку.

soba 39 je napisao:
Ne zaboravi da sad Danilović stupa na scenu,upadi u svlačionice,gepekovanja... Otima se kontroli

Ти си неуништив. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 15:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

soba 39 je napisao:
skeva je napisao:

Не знам јел у твом селу тада било струје али изгледа ниси гледао изјаву гуровића у којој признаје
да је измислио то за гепековање судија...Мислим није му први пут,слагао је доста пута.
У Крагујевцу је била одлична атмосфера јуче само скандирање "мрзим Београд" је срамота и показује колико су неки људи искомплексирани.
Таква скандирања за било који град или дио Србије су срамотна и треба да се искоријене што прије.
Неко горе спомену да Партизан без неког шутера или доброг плеја нема шта да тражи у АБА лиги...Макаби је осваја таман и да се Мекејлеб врати у клуб.Људи су прејаки за остатак лиге.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Шкева будимо реални,обојица смо субјективни врсте навијачки! То је ваљда и нормално. Наравно да си у праву што се тиче плеја,али како то обично бива њега ћемо довест вјероватно за неких 15 дана,проблем ће бити адаптација,надат се да ће све брзо доћи на своје. Ту је и Бертанс,нећу рећи врхунски шутер,али сигурно оно што нам тренутно фали. Не кажем да ће и Раднички остати на овоме,али једноставно Партизан је и даље најбољи српски клуб то је чињеница,не може се на основу једне утакмице причат како је овај или онај бољи,није ни ова табела аба лиге релевантан фактор,релевантно је оно што ће се дешавати у априлу! ;)

А ако се за тебе као навијача ккцз београд синоћ све показало,онда ниси компетентан за спорт звани кошарка. По томе би било да на основу прошлог вјечитог типа дербија Звезда Београд не би требала учествоват не у аба већ у домаћој суперлиги,ако ћемо бити ограничени ;)

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]