banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 19:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
al sto juce saric na sportu napravi lapsus,postace najomrazeniji igrac bih.pita ga ovaj za sanse srbije a on kaze ocekujem da CEMO uci u polufinale.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Узмемо ли у обзир да је добио и орден,како ли ће то поднијети званично Сарајево :) :) :)

Бар ону "кљусину" Штербика нећу морат гледат у дресу Шпаније.....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pazi sterbik je bio nas vojvoda do onog poluvremena sa hrvatima,kad smo ih razvalili prvo poluvrijeme i onda je na poluvremenu veselin vujevic dobio naredjenje ili je sam odlucio to ne znam da pustimo hrvate a oni ce nas drugom prilikom.ko bi normalan poslije toga ostao da brani za nas

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja sam pročitao nekad izjavu od Šterbika da bi on branio za nas uvijek i da nije htio otići, ali su se desile neke čudne stvari kod nas pa je zato otišao.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Много је ту мој Мандраг непознаница, шпекулације нас не би смјеле заварат, обојица ми нису ни најмање интересантна,ал био би лицемјер кад не бих рекао да не сматрам Штербика нашим најбољим голманом после Перића ког смо имали,што не рећи и једини супер квалитетан голман наш уз поменутог Перкета у последњих 20 година.

Било што је било, Шефик,Штербик,Јокић и још пар њих за мене су небитни,ал кажем некако би ми било срамотно видјет неког ко је дигао руке од репрезентације кад се она налазила на путу према понору.

Зато Пуљезевића,српског мађара цијеним :) :) :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

imali smo i belog stojanovica,bio je odlican golman.a ko je jokic?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
drinin vuk je napisao:
Ма ја стичем утисак да ми против највећих увијек играмо добро 45 минута а онда у 15 задњих паднемо и изгубимо,сјећам се оне наше из Швице,чини ми се Европско кад нам је у првом улазило све,водили 8 разлике и на крају против Данаца изгубили,тукли су нас касније још једном,овај пут је ред да буде трећа срећа :)

ovo nije bilo u svici prije 6.godina,nego u porecu prije 3.godine...u svici je bilo potpuno obrnuto,danci vodili 10 razlike,mi zaigrali ludjacki,dosli na -1,ali smo se previse istrosili i ipak nismo uspjeli prelomiti,izgubili 3-4 razlike..nemate pojma o sportu,i sad mozete vidjeti zasto sam ja moderator za sport a ne vi 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:50 
Bič božji
Bič božji

mandrak je napisao:
imali smo i belog stojanovica,bio je odlican golman.a ko je jokic?

Da to nije onaj što je znao ponekad otići u napad? Tog golmana sam gotivio, ali sam zaboravio kako se zove.
Šlager, ti si ipak iskustvo. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

erazmo znao sam dok sam prvi put pisao sad da me ubijes ne mogu da se sjetim.znam da smo imali dva zuta igraaca,njega i petrica

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 01:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Jan 2012, 05:47
„Орлови“ убедљиви против Чешке

http://www.vaseljenska.com/sport/rukome ... tiv-ceske/

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p3dfTYwSeUE[/youtube]

jedan je mladen bojinovic

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
mandrak je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p3dfTYwSeUE[/youtube]

jedan je mladen bojinovic

:) :) :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Млађо је један
Slika

Иначе људи ту утакмицу из Спенса са Румунима имате на ЈТ цијелу (из два дијела) у одличном снимку ;)

Знам да је било наших навијача у Поречу,али ово :roll: :(

Citiraj:
Hrvatski mediji prenose da će oko hiljadu navijača doputovati u Vršac, gde će se reprezentacija ove zemlje takmičiti u prvoj fazi takmičenja na EP u Srbiji. Očekuje se i 1.500 slovenačkih navijača, ali direktor vršačkog dela takmičenja ne očekuje bilo kakve incidente.U ime organizatora Evropskog prvenstva Jovan Popadić poručio je hrvatskim navijačima da ne treba da brinu za svoju bezbednost tokom takmičenja.

''Bezbednost je za nas u prvom planu. Kod nas u Srbiji postoji zakon koji podrazumijeva da se svaka međunarodna utakmica tretira kao utakmica najvećeg rizika i po tome se neće razlikovati utakmica Islanda i Slovenije u odnosu na duel Hrvatske i Slovenije'', istakao je Popadić, a prenosi hrvatski ''Jutarnji list''.

Popadić je naglasio i da ga ne brine činjenica da je dolazak u Vršac najavilo oko 1500 slovenačkih i hiljadu hrvatskih navijača, koji baš i nisu u najboljim odnosima.

''Uveren sam da će sve proći u najboljem redu. Sama dvorana u Vršcu ne omogućava strogo razdvajanje dve grupe navijača, ali između pojedinih grupa za svaki slučaj će biti postavljen ‘ljudski štit’. Policije i redara će biti dovoljno da spreče svaki eventualni sukob, ali ne verujem da će ih uopšte i biti'', zaključio je Popadić.

Србине на шта си спао! :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 21:47 
Bič božji
Bič božji

http://www.sportal.rs/news.php?news=66150
Dobili smo Čehe opet. Sada više nema utakmica do prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja sam pročitao nekad izjavu od Šterbika da bi on branio za nas uvijek i da nije htio otići, ali su se desile neke čudne stvari kod nas pa je zato otišao.

kakve stvari?

inače, da se upisem sa svojom prognozom, koja je da cemo MAKSIMALNO proci u drugi krug i to bi bilo to. to je moj osjecaj, nadam se da gresim.
u poslednjih, pa bar, 10 godina reprezentacija mi je najbolje djelovala pod cvetkovićem. sada, ništa specijalno. ovo što danas igraju moram priznati da posebno ne pratim. nekako su me definitivno odbili od sebe na onom pripremnom turniru kupa nacija
inače, najbojli golman je perić :D
vidim jos jedan iz te generacije igra :D , dalibor cutura, koji ima odlicnu sezonu iza sebe.
jel bojinovica nema na spisku?

što se tiče hrvata... gledao sam prije jedno dva mjeseca nesto na hrt-u, gdje je celnik njihovog saveza ovo EP postavio na otprilike sledeći način: jul 95. godine je, igra se u srebrenici, mi smo muslimani...
pa sunce ti jebem, pa zar nakon svega što su oni nama radili... e oni, ta evropa i gospoda za nas.

neka dođu, neka prođe bez incidenata... milion puta smo postavljali stvari na svoje mjesto i pokazivali ko je kakav zapravo.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sta ti jadnici imaju pricati,pa oni su morali skidati sa onih jarbola ispred dvorane srpsku zastavu,kao to vrijedja nekog tamo.

treba im vratiti istom mjerom ko sto su oni nama,sto mi uvijek moramo biti fini i praviti se veci katolici od pape

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 22:45 
Bič božji
Bič božji

Stubborn, nemam pojma kakve stvari. Samo se sjećam te priče na nekom od prošlih prvenstava.
Mandrak, apsolutno se slažem. Ne moramo mi biti ništa fini prema njima. Sjeća se da su izboli dva Makedonca kad se igralo kod njih jer su mislili da su Srbi pošto pričaju ekavski. Ne kažem da treba bosti, ali ne treba se nešto ni praviti fin.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 23:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
"te stvari" su pustanje hrvatima da pobjede bez borbe i zamaranja na ep u svajcarskoj 2006,sto je od njih zahtijevao tadasnji selektor veselin vujovic,jer je hrvatima trebala samo pobjeda za polufinale,a mi smo izgubili sanse za to polufinale....nakon te utakmice su se saric i sterbik zarekli da vise nece braniti i tako je i bilo....ehf je pokrenuo istragu o toj utakmici,ali naravno nije bilo dokaza

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Moram da prokomentarisem vecerasnju utakmicu.Znaci Beogradjanima se sve sluzi na tacnu, sve imaju na dohvat ruke, a totalno nezainteresovani i mrtvi, atmosfera katastrofa u poredjenju sa brojem ljudi u hali, velika je sramota za savez sto su zavrnuli Nislijama i nisu im vratili time sto ce Srbija tamo igrati na EP, a sto se igre tice, neuporedivo bolje u odnosu na ove prosle utakmice, mnogo raznovrsniji napad, Stanic je bio odlican, ali takodje i ovi Cesi su boranija, Poljaci i Danci su za klasu bolji, videcemo! I malo zivlje slobodno! Zivjela Srpska i Srbija

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Једном је нешто паметно рекао сам Икодиновић поводом тих наших односа са кроатима " требамо престати са чувањем хрватских гузица и обратит мало пажњу на сопствене" мислим да то довољно говори, а не сумњам ја да је Марјановићу,ко не зна, актуелном предсједнику РСС истом оном који је урадио и донио милион лоших одлука за српски рукомет,дакако битније да што мање Срба буде у Миленијуму и посматра велико такмичење,важно је учинити тих 15 дана велико српске гостољубивости, лизања гузице и заборављања неких ствари, нека хвала што се мене тиче.....

И да је ли ико има икакве фотографије из пионира,постављене су трибине иза голове нове,са све новим столицама?

Citiraj:
Zivjela Srpska i Srbija

8)

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]