banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
EZAN: za zabranu vjencanja homosexulaca sam i usvajanja djece sam iz prostog razloga sto to rushi mnoge zakonske forme i jednostavno nije zdrava sredina za djecu iz komsiluka recimo koja gledaju i odrastaju 2 muskarca koja su u braku...to rushi prirodne principe braka, zivota, bracne zajednice, nataliteta i svega.

A svako dijete se rodi i ima pravo da ima i majku i oca, a ne dva oca..ili dve majke...

a sta ko radi sa kim u krevetu i ko je pasivan a ko aktivan me prosto ne interesuje 8) jer toga ima i uvijek ce biti..ali ne treba dopustiti da neko ko je u glavi ishtekan preuzima drustvene i moralne norme i uzima sebi zapravo da vjestacki cini da je nesto normalno sto nije niti normalno niti prirodno niti bozanski(malo da quote-am / rio... :P :wink: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 00:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Dec 2003, 18:35
svaka ti cast!ovde vise nema covjek sta da doda!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 12:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
misk0 je napisao:
ja sam zadovoljan odgovorom i drago mi je sto si iskren. Zato prije nego pocnes da kritikujes nekoga
ko radi nesto po tom pitanju, razmisli mozes li ti bolje. Ako ne mozes, sjedi s mirom i cuti.

ko je to misko, ko "radi nesto po tom pitanju"?ko je to na pragu da bolest iskorijeni?ko je to na pomolu da nadje lijek protiv bolesti?

ja nevidim da se ista desava u tom smjeru, vec u suprotnom.OPRAVDAVAMO BOLEST!

zar mozemo bolest izlijeciti tako sto je prihvatimo?
pitaj doktore ako nevjerujes meni..."moze li se izlijeciti moj cir tako sto ga ja prihvatim"?
reci ce ti..."neee! moras se boriti sa svojom bolescu i truditi se da je izlijecis. otidji u apoteku i uzmi lijek"

zato, ja budim na treznjenje i na POCETAK POTRAGE za lijekom.
zar me niko necuje?
zar se svi boje potrage za lijekom?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 12:20 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:
zalosno je sto 90 % homosexulaca same sebe ne smatra bolesnim i svaka "taleta" bila bi apsurd za njih....
znaci teshko da bi se iko okupio....

nisi u pravu.oni kriju svoj osjecaj da su bolesni.nece ti to priznati ali trude se svim silama da potisnu sto dalje od sebe to osjecanje.idu beskrajno daleko a sva kampanja oko priznavanja homoseksualnosti sluzi upravo tome.da bi se oni osjecali bolje,a mi, ostali, bili mirniji.

no, nikad oni u sebi nece naci pomirenje.zele brak, zele djecu, zele da budu zdravi!
sta god da im damo, ma bilo kakva prava, necemo rijesiti njih njihove muke i nas naseg nemira.to ce biti vjecita borba.
varaju se oni koji misle da buducnost donosi drustvo u kom su homoseksualci sretni.ne.takva buducnost nepostoji, niti ce ikad postojati.
sve sto postoji je samo neprestano udaljavanje od lijeka i zdravog covjeka i zdravog drustva.

i zato ti ja tvrdim.tableta protiv homoseksualnosti, kad bi postojala, bila bi najtrazenija i najskuplja roba na svijetu.znam to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
rio je napisao:
zato, ja budim na treznjenje i na POCETAK POTRAGE za lijekom.
zar me niko necuje?
zar se svi boje potrage za lijekom?

Rio tebi bi trebali traziti lijek, jer ocigledno da ti je pomoc potrebna.
Kad bi malo realnije prichao mozda mozda mozda bi te neko i cuo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2004, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
nisi u pravu.oni kriju svoj osjecaj da su bolesni.nece ti to priznati ali trude se svim silama da potisnu sto dalje od sebe to osjecanje.idu beskrajno daleko a sva kampanja oko priznavanja homoseksualnosti sluzi upravo tome.da bi se oni osjecali bolje,a mi, ostali, bili mirniji.

:) :) :)

Jesi ti mjerodavan da pricas sta oni osjecaju ? Je'l poznajes 10ak homosexualaca ? Je'l ti iko od njih otvorio dushu ? Ti lupas li lupas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
pitaj doktore ako nevjerujes meni..."moze li se izlijeciti moj cir tako sto ga ja prihvatim"?
reci ce ti..."neee! moras se boriti sa svojom bolescu i truditi se da je izlijecis. otidji u apoteku i uzmi lijek"

e vidish rio kako previdish neke stavri...

da bi se pacijent odlucio da uzme lijek ON MORA SEBI DA KAZE JA IMAM CIR JA SAM BOLESTAN!!!, MORAM DA KUPIM LIJEK U APOTECI (bezvezan je primjer sad cir i josh lijek za cir..uhmhmm :) al nastavicu zato sto si ti poceo o tome....

Prva stvar : bi nekog izlijecio taj neko mora da ima svijest o tome da je bolestannnnn!! To je dosta slicno sa narkomanijom(mnogi narkomani sebe NE smatraju bolesnim, dok ne dodju do kataklizme dushe i tijela..)
tako i sa homosexualcima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
oni kriju svoj osjecaj da su bolesni.nece ti to priznati ali trude se svim silama da potisnu sto dalje od sebe to osjecanje.idu beskrajno daleko a sva kampanja oko priznavanja homoseksualnosti sluzi upravo tome.da bi se oni osjecali bolje,a mi, ostali, bili mirniji.

na osnovu cega zasnivash tu svoju tvrdnju....
da li si ikad uzivo pricao sa nekim homosexualcem...?
pa oni su jako srecni u tom svom opredjeljenju,i jako se dobro osjecaju vjeruj mi....i uospte nemaju osjecaj da rade nesto krivo sto nije Bogom dato.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
i zato ti ja tvrdim.tableta protiv homoseksualnosti, kad bi postojala, bila bi najtrazenija i najskuplja roba na svijetu.znam to.

joj rio rio.... kamo srece kada bi nam ta 'tableta' bila najveca zudnja...

shvatash ti da ne mozesh nikog promijeniti ako ta neko to ne zeli...

ja licno nisam za homosexulace bili oni muski ili zenski... to sam vec napisala, da je legalizovanje braka pogreshno po meni..ali zasto se ti petljash u tudji krevet majke ti...?? 8) znas da se u tudi krevet, novcanik i tanjir ne viri.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 12:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jul 2003, 09:09
U potpunosti se slazem konstantacijom da je popularizacija homoseksualnosti kod mladih ljudi veoma negativna pojava. Medjutim, isto tako prerana i preterana popularizacija heteroseksualnosti je takodje veoma negativna pojava.
I kao sto se to obicno kaze: "Sve u svoje vreme."
Seksualno ponasanje ljudi je uvek odraz njihovog duhovnog razvoja. Sobzirom da se inteligencija ljudi razlikuje od svih ostalih na planeti Zemlji i njen pristup ka seksualnosti se takodje razlikuje. Seksualni odnos izmedju dvoje ljudi nije samo fizicki cin, vec je isto tako kompleksni psihicki, a pogotovo moralan i ogovoran akt.
Zbog toga mladi ljudi koji se jos uvek ne samo fizicki, vec i psihicki formiraju, svakako da nece zadovoljiti uslove za stupanje u seksualne odnose.
Prerani seksualni odnosi, a pogotovo promiskuitet kod mladih ljudi uvek ce se negativno odraziti na njihov razvoj. Njime se koncentise na fizicke, odnosno na pojavne potrebe ljudi, a ne na njihove duhovne ili sustinske, kroz koje se jedino moze pronaci istinski sklad i smisao u zivotu svakog coveka.
Seksualnoscu covek treba da zadovolji sve aspekte svoje licnosti, sto znaci i fizicke i psihicke, a takodje i moralne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Odličan post sofija.

sofija je napisao:
Seksualni odnos izmedju dvoje ljudi nije samo fizicki cin, vec je isto tako kompleksni psihicki, a pogotovo moralan i ogovoran akt

A i snažan energetski čin koji ostavlja posljedice. O tome pogledati temu "Telegonija":

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=261

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 14:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
Sofija mudro zbori :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 14:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jul 2003, 09:09
Hvala na ljubaznim recima.
Pozdrav od Sofije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 18:18 
Majstor
Majstor

misk0 je napisao:

Rio tebi bi trebali traziti lijek, jer ocigledno da ti je pomoc potrebna.
Kad bi malo realnije prichao mozda mozda mozda bi te neko i cuo.

misko,misko,...
ruznu naviku imas.da kad se sa nekim neslazes u misljenju,propisujes mu tabletu.to je znak slabosti.
znam misko da mozes bolje od toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 18:21 
Majstor
Majstor

misk0 je napisao:
[Jesi ti mjerodavan da pricas sta oni osjecaju ? Je'l poznajes 10ak homosexualaca ? Je'l ti iko od njih otvorio dushu ? Ti lupas li lupas.

jesi li siguran?
znas li da je jesam ili nisam homoseksualac?
znas li IKOG sa kim sam ja pricao ili nisam pricao?
IKOG ko mi je povjerio ili nije povjerio dusu?

to sto ti pises je lupanje,jer nemas pojma kosam i skim sam sve pricao.
znas li misko?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 18:24 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:
da li si ikad uzivo pricao sa nekim homosexualcem...?
pa oni su jako srecni u tom svom opredjeljenju,i jako se dobro osjecaju vjeruj mi....i uospte nemaju osjecaj da rade nesto krivo sto nije Bogom dato.....

jesi li sigurna?
zasto onda uopste ova tema?zasto ondauopste njihova borba za "priznanjem",pa za pravom na brak,pa zapravom na djecu...zasto? zasto ako ne da bi se osjecali sretno!

i dajemo im i dajemo a oni nikako da se usrece. nema srece u nesreci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 18:27 
Majstor
Majstor

evo i moj pohvalan komentar na sofijin post,samo nevidjeh u njemu monogo o temi o kojoj se pise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
ruznu naviku imas.da kad se sa nekim neslazes u misljenju,propisujes mu tabletu.to je znak slabosti.
znam misko da mozes bolje od toga.

i ti se ne slazes sa pederima pa im pripisujes tablete, nista nisi bolji od mene.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
jesi li siguran?
znas li da je jesam ili nisam homoseksualac?
znas li IKOG sa kim sam ja pricao ili nisam pricao?
IKOG ko mi je povjerio ili nije povjerio dusu?
to sto ti pises je lupanje,jer nemas pojma kosam i skim sam sve pricao.
znas li misko?

da si prichao znao bi istinu, na osnovu toga pisem to sto pishem jer sam ih sreo sigurno vishe nego ti i
zivim u sredini koja nije tako primitvna kao prostor u tvojoj glavi gdje se ljudi ne osudjuju i ne pomaze im se ako pomoc ne traze.

ti trebas sebi pomoci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
zasto onda uopste ova tema?zasto ondauopste njihova borba za "priznanjem",pa za pravom na brak,pa zapravom na djecu...zasto? zasto ako ne da bi se osjecali sretno!

zato sto ih sredina i ljudi poput tebe osudjuju zato sto su takvi i drugaciji .. i proglasavaju ih bolesnima. Za to se bore, da dokazu da nisu niza bica koje treba ubijati .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]