banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Smatrate li da su oba entiteta zastupljena podjednako na ''državnoj'' televiziji
Glasanje se završava 24 Feb 2007, 13:23
DA 16%  16%  [ 6 ]
NE 84%  84%  [ 32 ]
Ukupno glasova : 38
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Dec 2011, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Прво је отишла војска,затим је отишла и она секташица Фата, после ње Халид је остао без ока, након тога у Мостару гужва, после тога Садик замало силовао циганку, мало после тога лоши момци су и даље добри, ђеко бисер не оде на европско,а онда се деси и да пропаде јавни сервис, а ускоро и држава. И опет ће за све бити криви лоши момци и опет ће се историја учити са википедије и опет ће бити важнија ртв такса него Мевлидов склоп и опет ће Мевлид спадат у добре момке из лошег краја и све тако, једноставно код комшија је циркус све : име,писмо,застава,химна,обичаји и наравно за све су криви лоши момци.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Zaboravio si pustiti vodu, rode moj.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 01:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
BHT1 muslimanska, RTRS dodikova, slicno je to, politicke televizije... ATV se po malo drzi, objektivna je koliko toliko...

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 11:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
skeva je napisao:
BHT1 muslimanska, RTRS dodikova, slicno je to, politicke televizije... ATV se po malo drzi, objektivna je koliko toliko...

dobro receno,i jos bih dodao samo da je ftv televizija za tesko retardirane mentalne bolesnike,za razliku od bht koja je samo naklonjena muslimanima kao rtrs srbima.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
skeva je napisao:

dobro receno,i jos bih dodao samo da je ftv televizija za tesko retardirane mentalne bolesnike,za razliku od bht koja je samo naklonjena muslimanima kao rtrs srbima.

Ja sam gledao pojedine emisije na ftv-u gdje i nije bilo toliko strasno kao npr na bht1, ali neke zajebancije poput dnevnika, 60 minuta i sl. su bas kriticna. Oduvijek sam gledao paralele nedjeljom cini mi se, i svidjalo mi se kako onaj cova predstavlja stanje u svijetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
BHT nije muslimanska televizija, brkaš je sa FTV.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 02:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
O jebem ti ovakvu zemlju gdje ljudi samo gledaju ko sta gdje pise, prica, sere...Dokle ce se raspravljati da li je bht1 muslimanksa tv, rtrs srpska i slicno...koga boli kurac?Pogledaj sve 3 pa si sam izvuci kontekst, svi znamu da su mediji naklonjeni onima koji im vise stave para u dzep, logicno da su u federaciji dominantniji muslimani pa shodno tome oni trpaju pare u dzep bht1 i ftv, isto tako je logicno da su srbi dominantiniji u RS pa oni trpaju pare rtrsu, a privatne tv dobijaju pare od politickih stranaka i pojedinaca koji zele da se promovisu u sto boljem svijetlu i da ovca jos vise zamagle oci.
Kakvu buducnost ova jebena drzava moze imati sa ovakvim raspravama, sa ovakvim ljudima koji mrze svoju sjenu a kamoli nekog drugog?Ja licno TV ni ne gledam, na netu barem danas ima mali milion portala, sto domacih, sto stranih pa fino procitam ono sta meni odgovara i ono sto ja smatram ispravnim i na taj nacin se informisem, i sigurno ne gubim zivce oko toga sta je ko rekao ili napisao.Ali nazalost, narod na podruciju balkana su svi jebali u zdrav mozak godinama, pa nam je ostalo u genima da budemo podlozni tudjim pizdarijama, da nije medija, u ovoj drzavi bi se mozda cak i mirnije medjusobodno zivjelo.
Jedva cekam da ugrabim prvo priliku da se selim odavde...

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 03:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ova zemlja i nema buducnost, ne znam sta je tu cudno, to je svima jasno....

Daljac, nema tu zabune, to sto pise da je BHT1 zajednicki servis je nesto sasvim drugo..

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 10:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
sva sreća imam kablovsku daljinski u ruke i gledam ono što hoću

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
skyzeR je napisao:
O jebem ti ovakvu zemlju gdje ljudi samo gledaju ko sta gdje pise, prica, sere...Dokle ce se raspravljati da li je bht1 muslimanksa tv, rtrs srpska i slicno...koga boli kurac?Pogledaj sve 3 pa si sam izvuci kontekst, svi znamu da su mediji naklonjeni onima koji im vise stave para u dzep, logicno da su u federaciji dominantniji muslimani pa shodno tome oni trpaju pare u dzep bht1 i ftv, isto tako je logicno da su srbi dominantiniji u RS pa oni trpaju pare rtrsu, a privatne tv dobijaju pare od politickih stranaka i pojedinaca koji zele da se promovisu u sto boljem svijetlu i da ovca jos vise zamagle oci.
Kakvu buducnost ova jebena drzava moze imati sa ovakvim raspravama, sa ovakvim ljudima koji mrze svoju sjenu a kamoli nekog drugog?Ja licno TV ni ne gledam, na netu barem danas ima mali milion portala, sto domacih, sto stranih pa fino procitam ono sta meni odgovara i ono sto ja smatram ispravnim i na taj nacin se informisem, i sigurno ne gubim zivce oko toga sta je ko rekao ili napisao.Ali nazalost, narod na podruciju balkana su svi jebali u zdrav mozak godinama, pa nam je ostalo u genima da budemo podlozni tudjim pizdarijama, da nije medija, u ovoj drzavi bi se mozda cak i mirnije medjusobodno zivjelo.
Jedva cekam da ugrabim prvo priliku da se selim odavde...

Ова земља, УБР КОЈА ЗЕМЉА?!? НЕМА БУДУЋНОСТИ!!! :)

Проблем са БХТ-ом је у томе што тренутно највише пара за ту ТВ долази из РС, а ја не видим да је БХТ нешто наклоњен РС-у, чак напротив. :) Елем, треба да им се заврну паре, па нек онда виде како ће. Иначе, у моменту кад се овај циркус од државе подијели, престаћемо (макар у РС) да гледамо ко шта прича, пише, сере, ИЗВАН РС јер ем тај неко неће бити плаћан од НАШИХ пара, ем има она "пси лају а каравани пролазе".

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Daljac, nema tu zabune, to sto pise da je BHT1 zajednicki servis je nesto sasvim drugo..

Ne brkam, znam šta govorim. BHRT nije muslimanska televizija. Kada bi stepenovali ona je, u odnosu na FTV i RTRS, zaista gotovo pa neutralna.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daljac je napisao:
skeva je napisao:

Ne brkam, znam šta govorim. BHRT nije muslimanska televizija. Kada bi stepenovali ona je, u odnosu na FTV i RTRS, zaista gotovo pa neutralna.

Даљац размисли прије поста!

Наравно да је БХТ муслиманска телевизија на којој је константно присутна истина са википедије,манипулација,пропаганда и епитет злочинац. Истовремено ако мало боље погледаш неке статистичке податке, ту телевизију 98% Бошњака сматра својом,а свега 3% Срба је гледа на територији БиХ. О неким другим структурално-техничким стварима не бих преко форума,ипак крупне су то ствари. :wink:

Што се тиче ФТВ као што људи већ рекоше телевизија за ретардиране фашисте.

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Opet je poceo sa onim "nije za foruma" :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шакале болан ваља и посла тражит,дојадило више бит дописник најчитанијих листова и радит на порталу,мора се проширит спектар (мада руку на срце моје аспирације ка федералним медијима без обзира на услове су једнаке аспирацијама Ким Јонг Уна да се почне бавит кајаком). ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drinin vuče, znam šta govorim, tri godine sam član Programskog savjeta BHRT i tom nekom forsiranju "bošnjaštva" na BHRT nema ni govora. Ako se takvo nešto i desi, to je onda incident, ne i pravilo.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Daljac je napisao:
tri godine sam član Programskog savjeta BHRT

Par pitanja za tebe, a vezano je i za temu.

Koliko se minuta programa mjesečno pripremi i realizuje iz Republike Srpske (mislim na BHT)?
Sa koliko novca Republika Srpska učestvuje u finansiranju BHRT-a, a sa koliko Federacija?
Koliko novinara radi u BL, a koliko u Sa?

Ovo prvo pitanje je jako bitno.
Jer, kada je BHT počinjala sa radom bilo je mnogo govora kako će oba entiteta biti gotovo jednako zastupljena i kako će se program realizovati skoro podjednako iz Banjaluke i Sarajeva, a dijelom čak iz Mostara.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daljac je napisao:
Drinin vuče, znam šta govorim, tri godine sam član Programskog savjeta BHRT i tom nekom forsiranju "bošnjaštva" na BHRT nema ni govora. Ako se takvo nešto i desi, to je onda incident, ne i pravilo.

Даљац вјерујем да знаш шта говориш,ал истовремено у твом говору осјећам дозу виших интереса који су разумљиви имајући у виду да си нам се сам представио као радник Програмског савјета....... Кажеш нема ни говора???? Програмска шема те бураз опасно дискредитује и твој такав став. А што се вас чланова тиче (дакле причам о свима,припадницима свих народа) вама је у овом суровом времену дата плата и одређено шта и како,нема то никакве везе са етичношћу,која руку на срце и не постоји у нашем новинарству ни са кодексима,јер исто тако 95% који сједите у том савјету никада није видјело 16 кодекса о новинарству у БиХ (малу зелено бјелу књигу од неких 8 страна,врло лагану за разумјевање).
Можеш ме назват како хоћеш,али моја аргументација је опширна,нешто ми се не губи вријеме убјеђиват неког ко прима плату,а изгледа и свјесно жели промовисат високо толерантан медиј,који свакако није наклоњен бошњачком народу,али 88% садржаја истог нагиње на страну Бошњака, 83% прилога је везано за Бошњаке, 89% је везано за простор Федерације,што је најтужније само 20% грађана Федерације плаћа РТВ таксу,а практично тај медиј издржава РС. То и сам знаш јер си члан,нажалност ја никада не би желио бити члан ниједног савјета кад су медији у бих у питању,јер сви ти савјет,као и Вијеће новинара немају апсолутно никакву извршну и законодавну функцију,простим језиком речено, у тим савјетима може радит и ку... и мур..,овим не желим тебе не дао бог понизити или дискредитовати!

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]