banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 04:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
rogue je napisao:
E, ekspreti... da objasnim masi, ni ja ne vjerujem da je 60.000 km potrebno. Šta mislite vi objektivno (uz navod regularnih stavki) koliko sve košta?
шта има да кошта? сваке године стављају скоро па исте украсе(да се разумијемо, у овој кризи сматрам и да требају остати они пријегодишњи), једино ак осе поквари нека лампица па се замјени и већи рачун за струју

а ово са клизалиштем ме нервира, некад има, некад нема... ја још никад нисам био на клизању :(

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 00:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Dec 2011, 23:00
brojevi, brojevi... na njih sam mislio.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
јан_де je napisao:
Шта, по вама, недостаје БЛ?

Шта је то што би град, од неких 250 000 становника, требало још да има?

Ево мени прво што падне на памет су ове наше фабрике(Чајавец,Инцел...).Колко би само људи запослиле да се то све обнови.Ал' ето не знам како ником не пада на памет да уради овакво нешто,кеша би сигурно имао.
Такође волио би мал овише популаризације возова.Не могу ја да идем возом(а волио бих) кад немам појма ни кад иде ни колко је карта ништа.Лакше ми је онда кад знам кад иде аутобус од прилике и колко је карта.Али нпр. да нека рекламација или слично можда би то и успјело.
Ноћни превоз такође.Не мора то да вози свако 10 мин али бар да има на неких сат времена.
Требала би можда још једна дворана онако нека солидна не нека превелика већ онако за тренирање и играње "мањих" клубова.
Мислим знам да се не може ништа урадити али овај наш парк у центру...Жалосно ми гледати старе слике и ове садашње. :roll:
Треба мало више мислити на зеленило.Наравно ту је и до људи,тј. дивљака који тргају то,али не знам код мене у насељу кад се поломи нпр 5-10 тих садница нико ништа да уради да замјене или нешто слично.Тачно ће град постати град паркинга и стубића...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
У Мотике идем једном или двапут годишње, а она цеста је сваке године све гора и гора, очај. Кад мисле они то рјешавати, па не живи горе мало људи. Исто тако и цеста која иде од некадашње Кожаре на Лаушу па према Сарачици и оним селима је све гора и гора.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
У Мотике идем једном или двапут годишње, а она цеста је сваке године све гора и гора, очај. Кад мисле они то рјешавати, па не живи горе мало људи. Исто тако и цеста која иде од некадашње Кожаре на Лаушу па према Сарачици и оним селима је све гора и гора.
ако мислиш на онај пут што преко Петрићевца иде према Мотикама, оно је страшно! Прије 15-20 година Мотике су биле ријетко насељене, али за вријеме и након рата горе се изградило баш пуно кућа. а пут и даље онај исти уски, који је још и сав у рупама. Већ 5 година обећавају да ће проширити пут и направити нови, али све остаје само на обећањима. Горе је још проблем што пролази много камиона јер се стално нешто гради па и то уништава пут. и што је најгоре кад ти наиђе камион или бус мораш бјежати десно на макадам јер се не можеш мимоићи.

онај главни дио Петрићевца код католичког самостана треба да захвали папи покојном, јер да он није долазио ништа се оно не би изградило, бар не већина.

Зато ја увијек кажем, куд папа није долазио у онај самостан на крају Мотика па да се читав пут среди :D

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Да, то је тај пут.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Neće još. Premalo glasača za prvu postavku administracije grada Banjaluka. Radi se totalno drugi kraj bivše opštine, danas grada.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
http://www.frontal.ba/cyrl/?page=2&kat=1&vijest=57509

Град Бањалука - На објекте мјесних заједница постављене огласне табле од 783.90 КМ

„Укупно је постављено 50 табли димензија 130x78 центиметара. За ове радове Град је издвојио 39.195 КМ", кажу у Одјељењу за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја.

Послове израде и постављања табли извело је предузеће „Процесна опрема" из Лакташа.

I tako. Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
One kante će ispasti pravo jeftine jebote.

Nego jesu li ove oglasne table interaktivne kao one u Japanu?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 02:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

људи мени су се више смучиле ове лоповчине из административне службе. тачно ћу један дан када ми пукне филм улетити тамо обмотан експлозивом... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Samo najavi, da ne budemo na istm mjestu u isto vrijeme sa tobom :)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 21:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Шајин je napisao:
људи мени су се више смучиле ове лоповчине из административне службе. тачно ћу један дан када ми пукне филм улетити тамо обмотан експлозивом... :angry4:

Ne zaboravi kratke lacice instalirati na se. I dugu bradu.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ali neka za svaki slučaj stavi neku oznaku VRS-a . Da i njega snajper gađa ispod pasa :) Ako se predomisli :)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne znam je li već neko prije rekao ovu informaciju ovdje. Čuo sam da Tamaris dobije 800km po drvetu za šišanje, uredjvanje ili šta se već radi. Sreća pa u BL nema puno drveća

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja sam cuo da dobije 50 maraka po drvetu,i zgrozio se 8)

cim smo culi tako razlicite cifre,vjerovatno su to neke bapske price,ali da nas debeli janjetovic odera,u to ne treba sumnjati....

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Uopšte ne treba sumnjati u to.
Meni tako reče jedan kolega, ali naravno, ne mogu reći da je tačno 100%. Mada ne vjerujem da dobija 50 :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

не знам колико добија, али знам да се сигурно веома добро уплуса на рачун одржавања града.
већ сам спомињао овдје оно кошење траве средином октобра(кад траве ионако нема) а у сред љета изгледа ко џунгла. ко зна какве су ту штеле и штелице у питању...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sav taj njegov "prihod" mozete slobodno prepoloviti jer sigurno poslove ne dobija na lijepe oci....naravno da je i ta polovina sto ostane bezobrazno visoka....

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Otkrili ste toplu vodu.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

наравно да се такви послови морају одређеним особама масно платити, али као што кажеш и онај дио што остане њему је веома велик, јер да није, не би Јањета то ни радио

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]