banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 18:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Frisky_Blogingo
PostPoslato: 20 Dec 2011, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Pošto svi otvaraju posebne stranice gdje pišu svakojake koještarije (filmovi, knjige, muzika), osim Filozofa čije tema i ima nekog smisla, i ja sam odlučio da otvorim temu gdje ću pisati već nešto. Šta konkretno-nemam pojma, još mi nije palo na pamet. But stay tuned :wink:

Vrh

Tema posta: Re: Frisky_Blogingo
PostPoslato: 21 Dec 2011, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O Deda Mrazu

Možda je tvrdnja da se zločinac uvijek vraća na mjesto zločina tačnije nego što se misli, ali ona sigurno ne predstavlja pravilo ponašanja ljudi sa one strane zakona. Izuzev u jednom slučaju koji opet pokazuje svu neefikasnost svjetskih obavještajnih službi i državnih policija. Jedan te isti čovjek iz godine u godinu vrši istu kriminalnu radnju, a njegove žrtve ponovo proživljavaju svu strahotu njegovog terora. Njegov identitet je nepoznat, njegovog fajla u policijskim dosijeima nema, a široj javnosti je poznat pod konspirativnim nazivom Deda Mraz.

Šalu na stranu, pojava Sent Klausa ili Nikolaja, kako ga još zovu (ili Dede Mraze u Federaciji) pokazuje da su i djeca iz drugih zemalja i entiteta podvrgnuti lažima i prevarama još od rane mladosti tipa: sad će doći Babaroga, Ringeringeraja i jaja i slično. Manipulacijom djece, što uopšte nije teško, obezbjeđuje se perspektivna manipulacija narodima, njihovo slijepo vjerovanje u opravdanost odluka skupština, senata, kongresa, foruma, direktora korporacija...ili neke druge zakonodavne vlasti u tkz. demokratskim sistemima. Ostalo je samo pjesma koji je vladajući cionistički establišment naučio da pjeva ne ispuštajući pri tom sočno parče mesa iz kljuna. Ovo je , naravno, pragmatično viđenje problema koji to za većinu i nije, a čiji je sinonim Deda Mraz.

Sve se čini da srpski narod povjeruje u fantastičnu priču da nije porijeklom sa Atlantide već da je iz nekih bara iz močvara preko Karpata došao ovamo u 7. Vijeku. Što mi ne možemo da prihvatimo iz više razloga. O tome nekom drugom prilikom...

Ako bi drugačije postavio stvari, onda bi morao doći do odgovora: Ko je taj čovjek, zašto je maskiran, koje su njegove namjere i šta stoji iza svega?
On je agent Mosada ubačen u našu zemlji i njega samo na taj način treba i posmatrati. Na šta to liči da u sred Nove Godine, kad pošten narod spava, upada kroz dimnjak i dijeli vrlo sumnjive poklone kojima mi ne znamo porijeklo ni deklaraciju.
Iako je pravilo je da pjevac koji rano kukuriče završi u čorbi, ja ću ipak napraviti foto-robota ove grozne , nesimpatične spodobe, pa šta bude.
Mada nosi krst dobrotvora, donatora i kosmopolita (znači mondijaliste), teško mi je da povjerujem u dobre namjere čovjeka koji ide maskiran, i čije obrve neodoljivo podsjećaju na čovjeka čije obrve mnogi neće moći nikada da zaborave, jedni što ne mogu, a drugi što ne žele. To što je i on postavljen od cionista, uopšte ne treba da čudi. Imamo mi jednu domaću varijentu, ali njihova sličnost je samo vizuelna.

SlikaSlika

Blagost njegovih očiju, prividno neskladne sa obrvama u svom fokusu pokazuju nešto sasvim drugo, nimalo nalik na proklamovanu priču.
Nos mu je baburast i crven i možda ne isključuje priču o ponosu, ali sigurno pokazuje, osim teškog karaktera i ljubav prema jakim pićima. Usta ogroman, vilice toliko jake da bi mogle da žderu po cijeli dan, baš kao i onaj čiju politiku nastavlja. Njegova visina je možda nedovoljana, ali sigurno značajan u nizu dokaza po čijem je modelu pravljen i na koga bi želio da liči. U bradi se, nažalost, ne mogu prepoznati već viđeni modeli, ali se sličnost sa određenim uzorima može uočiti, i to, uglavnom sa onima čije je fanatično poklonjenje ideologiji pokazalo isto tako fanatično zanemarivanje ljudskih prava. Crvena odora predstavlja izrugivanje boje u čiju je nevinost i plemenite porive vjerovalo najmanje pola zemaljske kugle. Naravno, to je Deda Mraz koga bi nakon svega mogli nazvati i drugim imenom.

SlikaSlika

Danas kada se raspada EU na dva dijela i kada njen razvijeniji i zapadniji dio natura svoj model pravičnosti, čovjekoljublja i demokratije, ne dajući pritom šanse malim narodima čak i da privire a kamoli da „uđu“ u drugi voz situacija je gora nego ikad. Zašto Kurdi ne bi bili članovi EU, ili npr. Laponci direktno, kao i mi bez posredovanja Sarajeva. Nema šanse. Uzalud su moja upozorenja. Paklena zavjera zapada maskirana u plemenitu boju istoka krenula je u još jednu svoju misiju mraka. Njihov cilj je jasan. Upadati u stanove, plašiti postojeću , več rođenu, i otežavati pravljenje nove djece, jer je poznato da intime i seksualnih odnosa uz prisustvo trećeg koji sve gleda jednostavno nema. Na taj način uticati na natalitet koji nam je već otišao u kurac, i riješiti problem Republike Srpske u multietničkoj BiH. Pokloni koji pri tom budu podijeljeni neznatan su finansijski izdatak u odnosu na cilj čijem ostvarenju služe. Bojim se da su na dobrom putu jer je bijela kuga upravo proizvod ovog purpurnog jahača apokalipse i njegovih saradnika iz Mosada. Jedino naša bratska Kina i Sjeverna Koreja ne treba da brinu. Ništa neće poremetiti toplinu novogodišnjeg kamina njihovoj djeci jer oni novogodišnje ćurke i ne jedu 31. decembra. Zato će preživjeti. Sjeverna Korea ima dodatni razlog za slavlje jer je dobila novog Velikog vođu, hrabrog i naprednog Kim Jong Nua, a ne genetskog ispljuvka Jong Ila koji nije imao muda da pusti Kobalt 60 kad je slobodarski svijet to od njega očekivao.

Zato slavljenje i doček Deda Mraza treba raskrinkati, i raskinuti već jednom sa tim kojekakvim cionističkim agentima koji nam rade o glavi.

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Danas sam na mejl dobio ovo konfuzno pismo od izvjesne osobe koja se predstavila kao Deda Mraz. U skladu sa zakonom o informisanju prenosim ga u cjelosti bez skraćivanja i dodavanja (gramatičke greške su njegove a ne moje).

Nepoštovani.

Sinoć je jedan od mojih patuljaka guglao po internetu i vidio nešto što je prosto zapanjujuće, skandalozno, šokantno i skaradno. I kad mi je pokazao, toliko sam bio bijesan kad me nije šlog strefio. Malo je falilo da umrem. U svakom slučaju, bio sam u predinfarktnom stanju. Sve zbog moje indignacije bio sam prisiljen da uputim ovu repliku. Nisam mogao da dopustim da jedan običan smrtnik, jedno anonimno piskaralo, jedna najobičnija bitanga koja se krije iza očigledno masonskg imena frisky dingo, na nekom tamo beznačajnom forumu interpretira svakojake izmišljotine i laži o meni koji imam već hiljade godina na leđima i milione kilometara u nogama. Po njegovom švrakopisu ja ispadam i rogat i repat, ali ja računam na vašu pamet dragi moj narode, i nadam se da ste raskrinkali cijelu ovu zavjeru i tog plaćenika koji se dobro ušuškao i sakrio iza svog kompjutera. Ne znam da li ste primjetili, ali u tom polupismenom tekstu se provlači jedna te ista riječ-cionisti. Ne budite naivni da povjerujete u te priče u raskrinkavanju kojekakvih cionističkih zavjera i tome slično. Pa zna se da je najbolja reklama za nešto upravo antireklama. Taj umišljeni genije vam permanentno puni glavu kojekakvim tračevima o svjetskim zavjerama, inrigama i sličnim glupostima, radeći u prilog upravo tih cionista koje toliko izvrgava ruglu. Vjerujte mi, on je najobičniji cionistički pion sa platnog spiska Vašingtona. E upravo tu je prava zavjera. Zašto nikada nije izašao pred vas sa nekim opipljivim i neoborivim dokazima ili možda nekim svjedokom koji bi mogao potvrditi istinitost njegovih riječi. Jednostavno, zato što ih nema. Sve te priče su proizvod samo njegovog dekadentnog uma. Kako neko može od naivnog dijeljenja dječjih paketića da izmontira nekakvu navodnu zavjeru ako to sve nije u cilju propagande? A posebno ona priča o natalitetu. Pa ljudi moji, ja koji gajim toliko patuljaka i malodobne djece i plaćam socijalno u 15 zemalja da želim da donesem bijelu kugu? Onu umobolnu priču da sam proizvod genetskog inženjeringa nenakvih zlikovaca neću ni da komentarišem jer je ispod svakog nivoa, i da nije tužna bila bi smiješna. Na vama je da odlučite da li vjerujete meni koga znate godinama i o čijoj mudrosti se pjesme pišu, ili tamo nekom denuncijatoru. Eto, čuli ste, a ja ću, ukoliko mi se urednik javno ne izvini u roku od 24 sata po Grenladskom vremenu, da presavijem tabak i da vas gonim do sudnjeg dana.

Prokleti bili.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Frisky_Dingo je napisao:
da vas gonim do sudnjeg dana.

Prokleti bili.

Slika

:D

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Frisky_Dingo je napisao:
Danas sam na mejl dobio ovo konfuzno pismo od izvjesne osobe koja se predstavila kao Deda Mraz. U skladu sa zakonom o informisanju prenosim ga u cjelosti bez skraćivanja i dodavanja (gramatičke greške su njegove a ne moje).

Nepoštovani.

Sinoć je jedan od mojih patuljaka guglao po internetu i vidio nešto što je prosto zapanjujuće, skandalozno, šokantno i skaradno. I kad mi je pokazao, toliko sam bio bijesan kad me nije šlog strefio. Malo je falilo da umrem. U svakom slučaju, bio sam u predinfarktnom stanju. Sve zbog moje indignacije bio sam prisiljen da uputim ovu repliku. Nisam mogao da dopustim da jedan običan smrtnik, jedno anonimno piskaralo, jedna najobičnija bitanga koja se krije iza očigledno masonskg imena frisky dingo, na nekom tamo beznačajnom forumu interpretira svakojake izmišljotine i laži o meni koji imam već hiljade godina na leđima i milione kilometara u nogama. Po njegovom švrakopisu ja ispadam i rogat i repat, ali ja računam na vašu pamet dragi moj narode, i nadam se da ste raskrinkali cijelu ovu zavjeru i tog plaćenika koji se dobro ušuškao i sakrio iza svog kompjutera. Ne znam da li ste primjetili, ali u tom polupismenom tekstu se provlači jedna te ista riječ-cionisti. Ne budite naivni da povjerujete u te priče u raskrinkavanju kojekakvih cionističkih zavjera i tome slično. Pa zna se da je najbolja reklama za nešto upravo antireklama. Taj umišljeni genije vam permanentno puni glavu kojekakvim tračevima o svjetskim zavjerama, inrigama i sličnim glupostima, radeći u prilog upravo tih cionista koje toliko izvrgava ruglu. Vjerujte mi, on je najobičniji cionistički pion sa platnog spiska Vašingtona. E upravo tu je prava zavjera. Zašto nikada nije izašao pred vas sa nekim opipljivim i neoborivim dokazima ili možda nekim svjedokom koji bi mogao potvrditi istinitost njegovih riječi. Jednostavno, zato što ih nema. Sve te priče su proizvod samo njegovog dekadentnog uma. Kako neko može od naivnog dijeljenja dječjih paketića da izmontira nekakvu navodnu zavjeru ako to sve nije u cilju propagande? A posebno ona priča o natalitetu. Pa ljudi moji, ja koji gajim toliko patuljaka i malodobne djece i plaćam socijalno u 15 zemalja da želim da donesem bijelu kugu? Onu umobolnu priču da sam proizvod genetskog inženjeringa nenakvih zlikovaca neću ni da komentarišem jer je ispod svakog nivoa, i da nije tužna bila bi smiješna. Na vama je da odlučite da li vjerujete meni koga znate godinama i o čijoj mudrosti se pjesme pišu, ili tamo nekom denuncijatoru. Eto, čuli ste, a ja ću, ukoliko mi se urednik javno ne izvini u roku od 24 sata po Grenladskom vremenu, da presavijem tabak i da vas gonim do sudnjeg dana.

Prokleti bili.

Sta , opet si poceo pisati prijeteca pisma samom sebi ? Pa to ni Gadafi nije radio.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Samo da ostavim post na temi da mogu pratiti nove postove. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Danas svaka budala pise blog.

(Naravno, ne mora to da se odnosi na Friskog, samo kazem)

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 17:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
slusaj ti dino!!! :angry1:
ja ne znam o cemu se ovdje radi i nije me briga!!! :angry1: :angry1: :angry1:
al bas si naso kad ces se kact sa DM!!! :angry1: :angry1:
i uopste nemas nikakvih argumenata!!! :angry1: :angry1:
svi znamo da je djed mraz veseli debeljuca u crvenom iz reklame za cocacolu!!!
a to sto mu ti zamjeras "veselost" debljinu i nepocupane obrve to je tvoj problem! :angry1: :angry1:
elem izvolte se izmirt!!! :angry1:
jerbo ja ocu svoj poklon! 8) :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
ne znam da'l smo mi dostojni tvojih mudrih misli...Kaže narod "ne bacaj bisere pred svinje"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 19:36 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
zapisano u Mateju 7 glava..cita narod.. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Frisky imaš li još toga, mislim te hemije i to ... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O Novaku Đokoviću

Dokaz da cionističko – masonsko-imperijalistička zavjera protiv Srba ne miruje već samo ubrzava i dobija nove i monstruoznije oblike, je pojava cionističkog agenta miloga lica i simpatične pojave koji se krije iza code name: NOLE.

Apis je naravno pogriješio kada je, prije nego je nesrećnim slučajem skončao, govorio da je Srbima potrebna pedesetogodišnja vladavina batine. To je, odgovorno tvrdim, nedovoljno kada su Srbi u pitanju, jer gotovo da i ne postoji narod, izuzev Iračana, Jevreja, Libijaca i drugih, koji toliko ne poštuju uzanse istorije i ne priznaju uzde i uzengije u bilo kom njihovom značenju. Ali da se od pravila odstupa, i da je i to srpska praksa najbolje pokazuje naša fanatična zaslijepljenost jednim od najbizarnijih, najmalignijih , najodvratnijih, jednostavno najcrnjih sportova tkz bijelim sportom, ili jednostavno rečeno tenisom.

Ne postoji sport koji je u svrhu svog opstanka i promovisanje ugradio više pravila koje, bez izuzetka, istjeruju novac iz džepova poklonika, ljubitelja ili slučajnih posmatrača. Teško da postoji sport koji je više od ičeg slika i prilika američke imperijalističke politike, pseudointelektualizma, i hoštaplerskog provincijalnog elitzma. Pravila ove morbidne igre pojednostavljena su do te mjere da budu lako savladljivo štivo i najvećem retardu. Teniske kategorije kao što su: gejm, set, meč brejk, as, nisu slučajno kratki i jasni pojmovi lako prijemčljivi za uho, i lako slengovski prihvatljivi za američku degenerisanu populaciju. Ništa naravno nije slučajno osim posljedica koje su namjerno kobne.

Jer opšte je poznato da 33 stepen jednog poznatog španskog masonskog društva ima znak dva ukrštena rekata. I uopšte u Španiji veliki broj masonskih loža ima veze sa tenisom. One se baš tako i zovu. Veliki teniski kup Španije je ime jedne lože u Madridu. Zato i nije slučajno što je Španija osvojila Dejvis kup i što se iz Španije najviše regrutuju razni Nadali (codename: RAFA), Felipe Kajetano Lopezi Martinezi i Gonzalesi... i mnogi drugi, koji su sve sami masoni do 33 stepana bez izuzetka. Nadalovo češanje guzice tokom meča nije,što će mnogi pomisliti, iritiranje publike, već odašiljanje masonskih poruka.
Elem, da bi ste prisustvovali bilo kom teniskom meču, bilo gdje na svijetu, morate prvo da platite kartu sebi i curi (ako je imate) koju vučete sa sobom. A to je trošak ravan iznosu godišnjeg bruto nacionalnog dohotka jednog Džibutija ili Južnog Nepala npr. Nekoliko sati, ako nije u pitanju gren slem, prisiljeni ste da prisustvujete neprijatnom skakutanju jedne Jelene Janković i da pritom tražite pogledom njenu debelu majku u publici, koja joj još nije saopštila da je rođena kao čedo ljubavi nje i Koreanca, iako je crte lica otkrivaju ma koliko ona plastičnim operacijama to pokušavala da prikrije. Vjerovatno je to razlog što na ovim manifestacijam i ne prisustvuje njen formalni otac. Pristojno je i da prozborite po koju o srećnoj porodici – što je isto tako američka izmišljotima, i da pritom ne komentarišete glasno. Ako vam se ne posreći da gledate Jelenu, koju je ionako vrlo teško gledati, onda vam ne gine da sjedite pored orangutana koji se predstavlja kao otac sestara Vilijams, ili u boljem slučaju da gledate Šarapovu kako urliče dok udara loptu (što i nije tako loše).

Ništa naravno nije podnošljivija ni muška teniska klika na čelu sa najvećim izdajnikom srpskog naroda i pravoslavlja svih vremana Novakom Đokovićem. Novak ili code name: NOLE, je kao i drugi srpski teniseri iznikao iz pepela i ruševina bombardovanog Beograda za što se pobrinula, naravno, američka armada.

Preko NOLE-ta se pokušava u nevinu srpsku naciju ubrizgati klica jednog tako pogubnog sporta koji može da utiče na više načina na komplet našu tradicije, kulturu, istoriju, mitove i mnogo dublje…Iza svega toga stoji kolaboracionista, cicija, protuva i kokošar najvećeg ranga Srđan Đoković. Taj degenerik iako do kraja nije iniciran u ritual, najviše rovari i nije slučajno što je u vrlo srdačnim odnosima sa domaćim političarima. On možda izgleda retardirano, i ponaša se retardirano, i priča retardirano, ali nemojte da vas zavara. To je zato što on zaista i jeste retardiran. Iza njega stoje, naravno, cionisti.
Tkz. NOLE je pripreman i treniran još od malih nogu u specijalnim američkim laboratorijama pod budnim okom timova stručnjaka. Nije, na njegovu sreću, prošao kao izvjesni Rože Federerer (prezime sve govori), koji je još kao mali popio mutogen Aliena i Predatora i zato danas izgleda ovako:

SlikaSlikaSlika

O takvim probisvjetima i njihovim roditeljima znamo sve, a koliko malo znamo o roditeljima Nađe Higl koji žive mirno i povučeno u Pančevu i koji , za razliku od Đokovića koji porez plaća Monte Karlu, svojoj državi plaćaju porez gajeći, možda, i konje?
A konji, osim što su plemenite životinje, za razliku od tenisera koji su samo životinje, su i mnogo lijepši od njih, a mogu na hipodromskim kladionicama da donesu čitavo bogatstvo a da pri tom da uopšte ne morate da budete prisutni i nikoga sa sobom ne vučete. Čak i da ne pogodite trkački redsoljed, ne treba brinuti jer sevap je i da jahači nešto zarade, ionako su mali i neuhranjeni. Kod konjskih trka, dakle, prevare nema, ali u tenisu da.

Uz ulaznice, kokice, suncobrane, dvd-e. kalendare, majice, rekete, žutu štampu i ostalo, pospješujete što lično bogaćenje mafijaša adolescenata (NOLE), što krupnog i otežalog monstruma retrogradne masonerije (Srđan Đoković). Sve je to zavučeno u nevinu i naivnu bijelu boju teniske opreme čiji mir ne remeti ništa osim jednoličnog i destruktivnog čukanja lopte tipa: tuh NOLE, tuh RAFA, tuh NOLE, tuh RAFA, tuh NOLE ...i dok mi krivimo naše vratne pršljenove i prizivamo diskopatiju oni kupe lovu.

I kao što neko reče, to vam je sva vještina američkog pragmatičnog društva. Dam ti nešto da žvaćeš cijeli dan, nema ništa da se proguta, i poslije to fino ispljuneš. I opet ispočetka.

Slika
NOLE nema problem da svoje satanističke rituale izvodi javno.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nego, hoće li napokon OFM-ov blog?!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Neka sačeka dok Frisky ne ostane bez inspiracije :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neko je uklonio sliku predatora i mislim da to nije uopšte slučajno. Mislim da se radi o masonskoj zavjeri ćutnje tkz. "velikoj zavjeri predatora" koji samo što se nisu iskrcali. Hibrid Federerer je trebao biti dokaz da mi sa njima možemo da mirno koegzistiramo i da se razmnožavamo. E, neće moći.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O Džejms Bondu

Iako mu je duša vjerovatno negdje na Jamajci gdje je volio da provodi vrijeme, vjerujem da kosti nesretnog Jana Fleminga prave desetostuki salto mortale u grobu pri pomisli da je odoru njegovog čeda i miljenika generacija obukao ljigavi, blazirani i siguran sam, čak i za homoseksualnu aktivnost polno nesposobni Danijel Krejg. I vjerujem da će Flemingov višegodišnji mir zauvijek poremetiti Krejgov zavjereničko-masonski polusmjeh i njegova više nego loša verzija čuvene: My name is Bond...James Bond :roll:

Još jedan primjer zavjere, mada naizgled bezazleniji, slučajnom posmatraču se ne čini naivnim, jer Krejg, mišljanje je američkih usjedjelica izgleda grubo ko prava muškarčina, ima manire, zna da se ponaša u društvu, koristi viljušku i nož, i onako uglađenog svaka majka bi ga poželjela za zeta.

Iako Irac, on je otpadnik i anacionalni operativac i tipičan primjer paralelnog zavjerenika. Prvo zavjerenika protiv škotske legende Šona Konerija, sa kojim je slava Džejms Bonda i počela, i koji se dokazao kao muškarac i prenio nam slavu sestrinske nam Škotske, i zavjerenika protiv arhetipa muškarca kakav je Bond u slavnim danima bio. Iako novi film o Bondu još nije izašao, sve je već poznato. Krejg je naravno namjerno odabran pošto je prethodno provjeren u ulozi, da li slučajno(?), Mosadovog agenta i likvidatora u Spilbergovom filmu Munich. Činjenica da je i BND umješao prste u novi Bondov film govori da će u njemu da vozi neku njemačku buraniju, umjesto omiljenog mu Aston Martin db 5. Već i pažljiv odabira glavnog negativca koji je ovog puta Havijer Bardem, je još jedan dokaz da španski masoni ne rovare samo po tenisu već i na velikom platnu. Ostali negativci ako već nisu Srbi, onda sigurno naivni i nesposobni Rusi koji se i ovaj put, vjerovatno, bave švercom oružja i nemaju nikakve šanse, ne zbog pederolikog Krejga, već zbog moćne masonske lože koja stoji iza cijelog projekta. Dokaz da je tajna akcija srozavanja ugleda tajnog agenta 007 njihov proizvod, pokazuje i sam naziv ovog filma Skyfall, koji u sebi nosi dvije masonske poruke prvog reda. Naravno samo naivan posmatrač može pomisliti da je ova zavjera usmjerena protiv Bonda, Jana Fleminga i Rusa možda. Meta su, naravno, Srbi.

Sve se ovo radi samo zato što je originalni Bond bio glavom i bradom Srbin Duško Popov. I to ne bilo kakav Srbin, već najveći Srbin još od Aleksandra Makedonskog (Aleksandra Karanovića), koji je pokorio cijeli svijet i kao dokaz toga imamo da se dan danas i u Indiji priča srpski. Dakle, Popov najveći novovjekovni Srbin i najveći svjetski kontraobavještajac svih vremena, koji je znao i kad počinje Drugi svjetski rat i gdje zeko pije vodu je izložen na stub srama samo zato što je Srbin. Cionisti ne odustaju u namjeri da cijelom svijetu zgade naše autentične junake i mjesto njih nam podvale kukavičja jaja u liku nekakvih Novaka Đokovića i sličnih koji Dušku Popovu nisu ni do pupka. Najveća Holivudska zvijezda svih vremena je bio Srbin, i to njih boli, i zato nam podvaljuju nekog beskičmenjaka i žutokljunca Krejga da ga glumi. Uostalom, Desmond Llewelyn legendarni Q, je naprasno umro kad je čuo da će Krejg da glumiti Bonda. I nije slučajno što je jedan od prethodnih Bondova sniman u Montenegru netom nakon što se otcijepio da bi najmjerno gurali prst u oko Srbima. Za denunciranje Srba je odabran, doduše kratko u kadru, Bugarin Lazar Ristovski, najodvratnija njuška koja je ikada pohodila filmsko platno, a koji godinama lobotomira našu publiku svojim filmskim bljuvotinama. Naravno, ni to nije slučajno. Ništa nije slučajno.

Ovdje treba zastati i osvrnuti se na zavjerenika koga u masonskim krugovima zovu Kockica, a krije se iza imena Branko Milićević. Na prvi pogled, po njegovom nadimku izgleda da se samo radi o predstavniku filozofskog pravca kubizma, ali daleko od toga. Kockica se ne može posmatrati jednoznačno, jer on nije poštovalac samo stroge forme i maloljetne djece (a zavjera je usmjerena prevashodno na djecu), već cionistično-masonsko-imperijalistički agent prve klase. Sve je, naravno, moguće dokazati, I ovo ne radim zbog “pisma” tkz. Deda Mraza koji tvrdi da nemam nikakve dokaze, već da bi psihijatrijske ustanove u gradovima koje je pohodio Kockica napokon znali zašto imaju toliko pacijanata. Kockicin modus operendi pranja mozga djeci izvodi se sa dvije šifrovane poruke. I to:

1. Si
2. Tatatatira

Njegov naizgled naivni pozdrav Si, kojim on opšti sa djecom, samo naivnima izgleda kao obična italijanska riječ. Ona je vrlo smišljena izvedena i to po sljedećem. On se, pošto je kubista, direktno suprostvlja kružnoj formi čiji se prečnik označava rječicom Pi. Ratnici iz filma Sveti Gral zvali su se Ni. Britanska obavještajna služba nosi naziv Mi 5, a vojna obavještajna Mi 6. Ruski helikopteri nose naziv Mi 8. Italijanska obavještajna služba zove se Cismi. I tako u nedogled.

Druga šifra je zlokobnija i po mnogo čemu opasnija. Ako tatatatira zapišemo, i tu izmišljenu riječ podijelimo na dva dijela dobijamo:

Tatata – što predstavlja onomatopeju za pušku, pucačinu, rat, masovne zločine, genocide...

IRA – nije potrebno objašnjenje.

Činjenica da niko ne reaguje na ovog špijuna, narkomana, alkoholičara, koji svoje vrijeme uglavnom provodi po najgorim kafančurama i ćumezima sa damama sumnjivog morala, a vamo se predstavlja kao dječiji uzor, govori da je većini već odavno ispran možak upravo preko ovakvih šifovanih signala I mnogih drugih subliminarnih poruka.

Slika

Zavjerenici koji dolaze iz najrazvijenijih zemalja svijeta su, van svake sumlje, majstori kriptopolitike. Oni , kao što bi reko Ilija Čvorović, sve rade javno da ne bi izgledalo tajno, a za svoje poslove koriste druge, kao što je to slučaj sa Robertom Prosinečkim, koji je pripadnost loži pokazao noseći bijele čarape. Radi se o tkz. detaljistima oble forme, iz kojih se kasnije razvila loža Bijele čarape, koja , na sreću, nikada nije imala previše poklonika pa mi danas ne ulazimo u kafiće kako bi oni željeli.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OsBJRX8sbC8[/youtube]

Dakle, Danijel Krejg, koji je peder, što dovoljno govori o njemu, neće nikada moći da zauzme mjesto Šon Konerija, pa i Rodžeru Muru, a o Dušku Popovu da i ne pričamo, što njemu i nije bio cilj. On je samo jedan od jadnih eksponenata subverzivne jeretičke igre amerike, a koja samo najobičnija ekspozitura cionističke zavjere koja ne prestaje.

Što se mene tiče, ja filmove Džejms Bonda ne gledam od kada je u njima prestao da glumi Šon Koneri.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
friški kad ćeš da mijenjaš potpis? Nije više "aktuelan"

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je gnusna laž. Originalni je bio: Gaddafi leads, Ahmadinejad does machines, Kim Yong Il is cool but crude, Chávez is a party dude.

Prilagođavam se i previše trenutnoj političkoj situaciji :cry:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 02:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Dobra ti je ova Brankova fot.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 02:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jeste. U potragu za njom se dalo svih osamstoninazena :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]