banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 359 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2011, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Trudiću se da ne pretjerujem u postavljanju spoiler slika :D

Spoiler:
Slika
Slika
Slika
(ovaj pogani Activision se svuda mora ugurati sa svojim CoD-em :angry4: ja ga neću igrati :lol: )

Sjećam se prije 9-10 godina, kada je čak i neka mala nebitna low-res produkcijska slika iz Matrix Reloadeda rušila internet...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nabasah na ovo pa da postavim, da Halpert ima na šta da rukobludi...Nema na čemu Halperte...koristi kremu za ruke prije...
Spoiler:
Citiraj:
In the article, Nolan reveals that the story picks up eight years after The Dark Knight. "It's really all about finishing Batman and Bruce Wayne's story. We left him in a very precarious place. Perhaps surprisingly for some people, our story picks up quite a bit later, eight years after 'The Dark Knight.' So he's an older Bruce Wayne; he's not in a great state. With Bane, we're looking to give Batman a challenge he hasn't had before. With our choice of villain and with our choice of story we're testing Batman both physically as well as mentally."

Tom Hardy said that Bane is "brutal. He's a big dude who's incredibly clinical, in the fact that he has a result-based and oriented fighting style. It's not about fighting. It's about carnage. The style is heavy-handed, heavy-footed, it's nasty. Anything from small-joint manipulation to crushing skulls, crushing rib cages, stamping on shins and knees and necks and collarbones and snapping heads off and tearing his fists through chests, ripping out spinal columns. He is a terrorist in mentality as well as brutal action."

Costume designer Lindy Hemming also talked about Bane's mask in the film. "He was injured early in his story. He's suffering from pain and needs gas to survive. He can't survive the pain without the mask. The pipes from the mask go back along his jawline and feed into the thing at his back, where there are two cannisters."

Nolan added that the prologue coming with Mission: Impossible - Ghost Protocol in IMAX "is basically the first six, seven minutes of the film. It's an introduction to Bane, and a taste of the rest of the film

Slika
Slika

Bane izgleda ko lokalni narkoman koji je ukrao voju uniformu od starog koji je u peMziji zbog PTSP-a

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Лакше мало Џонтра са тим гејмингом и но-лајфингом, у друштву си послом и обавезама преоптерећеним и живим људима :D

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
novi poster

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Lovely jubbly!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo je odavno bilo poznato, smatralo se da je serijal mrtav pa su planovi propali.

Citiraj:
Slika

At one point, The Hughes Brothers were going to be behind the camera for "The Dark Knight Returns". Frank Miller's tale takes place ten years after the death of Jason Todd (the second Robin). Since the passing of his sidekick, Batman has been in retirement. However, Bruce is forced to come back as the Dark Knight when Harvey Dent returns to the life of a criminal, and that's not even the bulk of it.

The Brothers explain, "Three different Batman projects were presented to us over the years. The first time, it was 'The Dark Knight [Returns].' I remember how dark the comic book was. Batman was old. He had to rely more on his tools and other shit, and he was a decrepit, 60- or 70-year-old man in this comic book."

That wasn't the best part of the news though. This was where they dropped the bomb, "I remember saying to them back then, 'We want to do this, and you should get somebody like Clint Eastwood to do it'". Can you imagine that shit? Really makes you wonder about the possibilities of that project.

The guys say that their film would have killed the franchise, but for a lot of people, Joel Schumacher was the one that murdered it. Basically, they just weren't feeling it, "It was a different regime at the time at Warner Brothers, and they did offer it to us a couple times, but we were never going to do that. Nolan's done a phenomenal job with Batman — especially the first one — and that's what we would've done if we were interested, but we were never going to do a Batman or Superman movie. I know we couldn't do that. After our first movie, we were getting offered everything, but we're not capable of delivering a corporate project like that, it's not in our blood." It would be something seeing Eastwood as a bitter, old Batman chasing after Dent. Just another one for the book of what ifs.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dZPRSm8B31I[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5ESy1-ew9tw[/youtube]

Izašli su low quality trailer i prologue. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GokKUqLcvD8[/youtube]

Spoiler:
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
To je to, ja ovlažio.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Oćem i ja takve bisere... Slika
Mada, i maska bi mogla da ima svojih vrijednosti...

Spoiler:
Kad smo kod bisera, zar to nisu oni biseri što njegov otac daje njegovoj mami prije nego što ih ubije onaj lik???

Znam da sam dosadna, ali vooooollllleeeeeeeemmmmm bisere... :love4:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 22:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kakvi biseri, na slici je pas sa kistom u njusci?

ps. ako sam dobro skontao ovo ce biti posljednji dio o Batmanu, poslije ce se snimati neki opet drugi Batman(i) sa drugim glumcima i drugacijom pricom?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da, ovo je treći dio Nolanove trilogije.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Phoenix Ti ko filmski geekovi Bat-fanovi, Džedaji, Trekkiji, LotRaši i ostali, što otkrivaju easter eggove koje prosječan mozak ne može registrovati :D
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=51561

@BSE Poslije će biti reboot (4. po redu) čitavog serijala koji će se distancirati od ova tri filma, vjerovatno će se vratiti grotesknijem i fantastičnijem vizuelnom izričaju iz stripova ili npr. iz ovih videoigara, a glavni negativci bi mogli biti upravo oni koje Nolan izbjegava (Riddler, Mr. Freeze, Pingvin, Poison Ivy... nažalost i gay Robin). Tada bi najbolji mogući izbor za Batmana mogao biti Jon Hamm iz Mad Men, ili Guy Pearce iz Mementa.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Je li, jel se neko pitao zašto Batman u The Dark Knight priča ko neki hinjo?
Ko da se najeo oskoruša.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

znaci opet novi glumac, novi izgled grada, nova pozadinska prica za Batmana, sve ispocetka?
pa dokle vise?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
@Phoenix Ti ko filmski geekovi Bat-fanovi, Džedaji, Trekkiji, LotRaši i ostali, što otkrivaju easter eggove koje prosječan mozak ne može registrovati :D
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=51561

@BSE Poslije će biti reboot (4. po redu) čitavog serijala koji će se distancirati od ova tri filma, vjerovatno će se vratiti grotesknijem i fantastičnijem vizuelnom izričaju iz stripova ili npr. iz ovih videoigara, a glavni negativci bi mogli biti upravo oni koje Nolan izbjegava (Riddler, Mr. Freeze, Pingvin, Poison Ivy... nažalost i gay Robin). Tada bi najbolji mogući izbor za Batmana mogao biti Jon Hamm iz Mad Men, ili Guy Pearce iz Mementa.

Ovaj, znaš kako, ja sam ipak djevojka i dok vi pamtite automobile i high-tech opremu u filmovima, ja pamtim nakit. Plus, loooooddddaaaaa sam za biserima, a kad je takva jedna ogrlica u pitanju... Slika

Mada, skoro sam dobila opkladu protiv muškarca, oko jednog Bondovog filma i auta koje je vozio. Slika

Gaj Pirs kao Betmen!?!?! Slika Se ti šališ? Reci mi da se šališ???

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
bilo bi smijesno da ovo nije stvarno Adam West

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

oh krasno opet se pojavljuje Ra`s Al Ghul
"jedva cekam" objasnjenje kako je ostao ziv

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čekaj, pravi Ra's Al Gul? Ili Liam Nison?

Ako je ovaj prvi-ima nadprosječne sposobnosti meditacije tako da mu vatra nije mogla prići i sagoriti ga.
Ako je ovaj drugi, naučio je da leti, ali tu svoju vještinu mudro nije prenio na Brusija.

:-D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 359 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]