Zato što sam

i vratila sam svoju raščupanu i kovrdžavu i neukrotivu kosu.

Lijepo izgleda kad se onoliko kose ispegla, ali neka meni mojih kovrdžica...
mrkvica je napisao:
Phoenix je napisao:
mrkvica je napisao:
...zato što sam bez po muke obukla svoje hlače kupljene u osmom razredu.

Mrzim te!
Ne m'kvu mrziti! Ne!

Nego, reci ti meni gdje nađe košulju? Treba meni jedna fina, po mogućnosti smeđa. A ovo po gradu mi se ništa ne sviđa...
Moram malo jer sam ljubomorna.
Košulju sam našla u Amadeusu u Merkatoru, i to sam ušla eto onako što nisam znala šta bih sa sobom jer sam se iznervirala što ništa nisam našla na drugim mjestima. Pa jebote ispade da sve cure moraju da budu XS i S da bi imale šta da obuku. Ok, ne moraju da budu baš mog gabarita, ali M veličina nema.
Košulja je bila na sniženju i košta cijelih 26 KM. Meni je slatka skroz, a i udobna je. A tu sam našla i običnu
crnu suknju za svaki dan, što Liza traži. Malo je duža nego što bih voljela, jer je midi što moja mama kaže, odnosno skroz ispod koljena, ali lijepo pada. Bila bi bolja da je nešto kraća jer je ovako malo ozbiljnija, ali mi treba 'vako nešto zbog posla, a ne mogu da je skratim zbog kroja.
A jako lijepu smeđu košulju sam vidjela u Orseyu, boja nešto između oker i braon. Imaju i simpa košulje u Terra Novoj, u nekoliko različitih boja, i gore u Caliopiu, isto u više boja, čak imaju i one bodi-košulje ko voli, a i kod njih su neka sniženja silna. I u Belissimi ima lijepih stvarčica, sviđa mi se jedna bijela košulja, možda nađem i neku suknju zanimljivu sutra kad odem da je kupim, ako je nađem jer su isto su na sniženju.