@nikolaa82, javi se na pp, sve ti objasnim
@E, cuj.. Ovo sto sam ja nabrojao je ono sto je naruceno i sto ce se raditi, bez da je mehanicar uopste digao haubu. Meni je savrseno jasno da cu tu biti jos posla i dijelova za zamjenu, kao u prici, ali ono..spreman sam na to
Zvijer se sutra slepa do mehanicara, koji pocinje sa vadjenjem motora, i pripadajucih agregata, dakle manje vise sve, vecina ostaje kod njega, nesto ide kod elektricara. Spreman sam manje vise na sve, cak i na one najlosije vijesti, tipa da su i motor i mjenjac totalno zaribali, ali eto, nadam se da bas nece doci do toga, kako god bilo, nema vise nazad, ako se bude morao nabavljati kompletan motor i mjenjac, ima i to da bude

Sve osim tako tih extremnih vijesti, bice dobre vijesti
Tapetar je bio na licu mjesta, i u ponedeljak se pocinju restaurirati 2 prednja sica, i zadnja klupa. Nakon toga prelazi na unutrasnjost, tepihe, vrata, gepek, nebo, drz ne daj, dogovorili smo da radimo tako u fazama. Siceve uzima prvo, u prednjim se nalazi elektronika, pumpe, motori, od el. podesavanja siceva, pa da mogu to sto prije predati elektricaru na provjeru, i sl.
Koga bude zanimalo, za vikend cu postaviti slike siceva prije odlaska tapetaru, da se mogu usporediti kad budu gotovi, kao i slike od mehanicara, sa vadjenja motora, i kako izgleda V8 zvijer na suvom, van svog prirodnog stanista
Sto se tice limara, u njega imam vjerovatno najvise povjerenje, jer:
1) Jako je dobar majstor, sa mnogo iskustva
2) Pravi smo drugari preko 20 godina
3) Jako dobro zna koliko sam detaljan, i sta kod mene moze proci, sta ne, tako da nema tu ni lijevo, ni desno
P.S Ko bude trazio jako dobrog auto tapetara, jako dobrog majstora za Mercedes, kao i limara, neka mi se javi, rado cu pomoci sa kontaktima i sta god bude trebalo. Kome god bude trebala bilo kakva informacija za bilo koji originalni MB dio, takodje