banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Maj 2025, 05:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Dec 2011, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pošto ste konzervativna stranka, šta misliš da vam logo bude konzerva?
Ono, konzerva u bojama srpske trobojke, a u sredini crni krug i u njemu bijela slova PC 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
old fashion men je napisao:
Pošto ste konzervativna stranka, šta misliš da vam logo bude konzerva?
Ono, konzerva u bojama srpske trobojke, a u sredini crni krug i u njemu bijela slova PC 8)

Фин приједлог, размотрићемо.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 17:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Hehehe, zanimljivo. Poostriti standard obrazovanja, obavezna vjeronauka, povecati disciplinu i ovlastenja nastavnika, a smanjiti djecija prava, uvesti obavezne radne akcije za djecu, da se nauce radu, redu i disciplini, da shvate da hrana i pare ne padaju sa neba. Zatim u obrazovanju izbaciti predmete tipa muzicko, to treba da bude samo informativno jer nismo svi talentovani za muziku, zatim povecati broj casova korisnih predmeta, recimo povecati fond casova iz matematike, uvesti prvu pomoc, jer to je prakticna i korisna stvar. Kroz obrazovanje konstantno promovisati rad, i to promovisati kao pozitivnu stvar, a svaki kic suzbijati na sve moguce nacine. Zatim poostravanje kaznene politike, u saobracaj pogotovo uvesti maksimalne kazne i kontrole kako bi se na taj nacin smanjila smrtnost. Robijasi u zatvorima moraju da sljakaju za drzavu i to za minimalnu dnevnicu, znaci uz puteve krcenje siblja, tucanje kamena. Sigurnost i bezjbjednost za radne ljude, zestoke kazne za krimose. Socijalna politika, pokusati obezbjediti nezaposlenima kurs za prekvalifikaciju, invalide zaposliti kao administrativne radnike, a svi koji su zdravi okrenuti ka proizvodnji, voditi tacne baze podataka o kvalfikacijama radnika i sve to uskladiti sa potrebama trzista, znaci nema skolovanje milion pravnika i ekonomista, vec sve prema potrebama.

Eto, nadam se da ces pronaci bar nesto da je korisno :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Hehehe, zanimljivo. Poostriti standard obrazovanja, obavezna vjeronauka, povecati disciplinu i ovlastenja nastavnika, a smanjiti djecija prava, uvesti obavezne radne akcije za djecu, da se nauce radu, redu i disciplini, da shvate da hrana i pare ne padaju sa neba. Zatim u obrazovanju izbaciti predmete tipa muzicko, to treba da bude samo informativno jer nismo svi talentovani za muziku, zatim povecati broj casova korisnih predmeta, recimo povecati fond casova iz matematike, uvesti prvu pomoc, jer to je prakticna i korisna stvar. Kroz obrazovanje konstantno promovisati rad, i to promovisati kao pozitivnu stvar, a svaki kic suzbijati na sve moguce nacine. Zatim poostravanje kaznene politike, u saobracaj pogotovo uvesti maksimalne kazne i kontrole kako bi se na taj nacin smanjila smrtnost. Robijasi u zatvorima moraju da sljakaju za drzavu i to za minimalnu dnevnicu, znaci uz puteve krcenje siblja, tucanje kamena. Sigurnost i bezjbjednost za radne ljude, zestoke kazne za krimose. Socijalna politika, pokusati obezbjediti nezaposlenima kurs za prekvalifikaciju, invalide zaposliti kao administrativne radnike, a svi koji su zdravi okrenuti ka proizvodnji, voditi tacne baze podataka o kvalfikacijama radnika i sve to uskladiti sa potrebama trzista, znaci nema skolovanje milion pravnika i ekonomista, vec sve prema potrebama.

Eto, nadam se da ces pronaci bar nesto da je korisno :lol:

Хвала ти много ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
пошто си конзервативац само узми идеје од опозиције и све то пооштри. нема компромиса само директ у кост. на дајмо на себе браћо конзервативци!
ништа ЕУ, само евроазија. прелевмани на увоз страних добара, тако да домаћа добра постану компетитивна и конкурентна. Повећати казне затвора за дупло када је у питању индустријски криминал, мито и корупција и још неке ствари. увести смртну казну! за педофиле да буде смрт и то на електричној столици или их бацати у базен препун пирања или ајкула

дакле само оштро . удри милицијо! 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ево једног одјељка КПС у вези образовања, па ме занима ваше мишљење,евентуална корекција.
Slika
Citiraj:
Кроз образовање константно промовисати рад, и то промовисати као позитивну ствар, а сваку врсту кича сузбијати на све могуће начине. Оно на чему посебно треба водити рачуна је развијање групног рада код дјеце,а не такмичарског духа. Исто тако увести строжији критеријум код бирања званичних уџбеника. Одређивање броја ученика на одређеним образовним профилима у складу са будућим потребама.
Двије основне ствари за које се наш покрет залаже су: бесплатно школство и пооштравање стандарда образовања.
Основно и средње образовање мора бити бесплатно за сву дјецу без обзира на националну и социјалну припадност. Осим бесплатних уџбеника, бесплатне морају бити и свеске,дрвене и хемијске оловке,шиљала,као и ужина за оне социјално најугроженије.

Што се тиче високог образовања, укидање Болоњске декларације, која је по нашим схватањима довела до несагледивих посљедица како за појединца,тако и за државу, смањење броја студената.
Повећати степен овлаштења и одговорности наставника, самим тиме смањити права ученика и увести строжије дисциплинске мјере.

Извршити редуковање наставних предмета, промјену програма рада у образовним установама (што се огледа у избацивању „непотребних“ и базирању на оним основним),као
и уврштавање предмета вјеронауке кроз цјелокупно основно и средње образовање.
Повећати број часова корисних предмета (математика,српски језик, историја, хемија, географија),а предмете попут музичког образовања и ликовног ставити као секционе, гдје би сви заинтересовани суботом ишли на бесплатне часове.
Исто тако у образовни програм увести два нова предмета : Прву помоћ (јер то је практична и корисна ствар) и предмет Српска култура у оквиру ког би ученици добили знање о развоју српске културе,али и имали практичан предмет који би се огледао у изради предмета на традиционалан начин, као и у промоције одјевних предмета (народних ношњи).

- забранити ученицима ношење мобилних телефона у школама док не напуне 14 година.
- забранити сваку врсту дискриминације међу дјецом,истовремено сваког наставника који своју оцјену даје на основу материјалног стања ученика доживотно суспендовати.
- број часова физичког васпитања у оквиру седмичног распореда повећати са садашња 2 на четири.
- забранити универзитетским професорима да раде истовремено на Универзитету и некој другој државној установи. Укидање приватних универзитета.
- услуге библиотека у оквиру образовних установа морају бити бесплатне. Мијењање инвентара (по једно да сједи).
- за основце и средњошколце промјенити програм распуста. Зимски распуст умјесто садашње 3седмице,продужити на 5 седмица,а љетњи са садашњих 11 седмица, смањити на 10.
- мјесечно по једанпут сваки разредни старјешина или учитељ је дужан организоват два часа у природи.
- обезбједити помоћу Министарства образовања и највећих компанија бесплатне униформе за сву дјецу у основном образовању (модел Шпаније).
- Строго забрањена свака врста физичког или психичког насиља на релацији наставник – ученик.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Grb me nekako podsjeca na Obraz, a na njih sam alergican.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Grb me nekako podsjeca na Obraz, a na njih sam alergican.

Поштовани докторе свак има право на мишљење ;) прије свега ;)

Надам се да знате чији је ово грб,односно кад је први пут употријебљен и шта је представљао,то је основа наше историје ;) Ако ко има какав бољи приједлог, ту сам да едитујем,тренутно ово је најбоље рјешење. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naravno da znam ,samo necu se praviti pametan, kao neki sto odu na gugl pa se rasipaju citatima i podacima.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Е докторе драго ми је,заправо нисам ни сумњао,једноставно онда вам је јасно да је ово историјска застава,а не нека новокомпонована,ова застава је стара 6 вјекова и донекле нас као Покрет представља,јер ми нисмо политичка странка ,ми смо покрет :) ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nesto kao HDZ !? ccccc.....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да ову вашу дигресију схватим као шалу или вид провокације?!

Кажем вам,поштујући природу конзерватизма, ми нисмо политички идеолози,ми смо покрет 8)

Већ волио бих чут ваше мишљење што се тиче овог програма у вези образовања,имате ли каквих још идеја које би побољшале?

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Narocito mi se svidja za djecje uniforme. Obavezno ih uvesti od 1 do 8 razreda.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakav vam je ono dvoglavi lešinar na grbu :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Kakav vam je ono dvoglavi lešinar na grbu :-?

ОФМ, надам се да вам је бар мало позната историја и значење ове заставе???

Ако није ради се о застави Стефана Лазаревића,а ако нисте чули за њега,мислим да ја нисам права особа да вам га представљам ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

opet ovaj klimaktericni hejter .....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Докторе Јово желио бих вас питат за савјет у вези мота нашег покрета ?

Тренутно сматрамо да је најадекватнији "Нама мото не треба".

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

"Jebat ćemo mater svima od Vašingtona pa do Rima"

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ОФМ одлична је то парола,ал су нам рекли да цензуришемо и не стављамо ријечи попут јебање,пушење,дркање. ;)

Иначе људи у вези социјалне политике шта мислите да ли је реално спровођење ове ставке?

- бесплатна поправка за сва физичка лица зуба 6 и 7 у горњој и доњој вилици. Поправка осмица се плаћа,јер нема свако ту срећу да посједује осмице.
Или је патетично?

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ево одјељка о националној политици мог покрета (КПС).

Citiraj:
- Одговорна национална политика Наш покрет се залаже и за одговорну националну политику, штитећи интересе свих грађана Републике Српске, али и интересе Срба који живе изван Републике Српске. Залаже се за заштиту права Срба у дијаспори, стварање снажне везе свих Срба са матицом, узајамне координације и међусобне помоћи нарочито у срединама гдје је српски народ угрожен. Један од наших најважнијих и основних интереса или циљева је борба за очување територијалног интегритета Републике Српске. Оштро се противимо приступању организацијама које су деценијама разноразним акцијама имале амбицију уништења нашег народа и нашег територијалног интегритета.

СИГУРНОСТ И БЕЗБЈЕДНОСТ ЗА РАДНЕ ЉУДЕ, ЖЕСТОКЕ КАЗНЕ ЗА КРИМИНАЛЦЕ!

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]