banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 16:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2011, 00:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ja vjerujem da mi sebi ne mozemo priustiti mlade talente iz nase lige.Ignjovski npr otisao iz ofke u verder za 1mil.Otkud Zvezdi te pare,jos ga treba cekati da sazrije kao igrac.Mene samo zanima dal postoji u Zvezdi skauting? Pa taj luka je samo takva igracina,nije kostao rada vise od 30 hiljada,truno po drugoj ligi.Abukara ispustismo,isto igracina za ove lige.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 00:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja mislim da ce to u buducnosti i biti osnova funkcionisanja CZ,kupovina na vrijeme najkvalitetnijih mladih igraca iz regiona,npr takvih igraca kao Ignjovski,Bane Ivanovic,Gojko Kacar i sl,za 1-2 miliona i prodaja istih za 4-5 miliona nakon 2-3 godine.
Prevelik je Zvezda klub da bi mogla ocekivati dobre rezultate u Evropi samo sa svojom omladinskom skolom,a slozili smo se maloprije da su dobri brazilski igraci debelo preskupi.

Preduslov za ovo je privatizacija kluba i bogat vlasnik,bar kao vlasnici onih rumunskih klubova,ili Dinama Kiev i slicnih.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Jaka skauting mreza i dobra omladinska skola su donijele tokio i bari.Sad to gotovo i ne postoji.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 02:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://www.smedia.rs/sport/vest/55800/f ... a-idu.html

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 10:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bari i Tokio je donio sistem u drzavi po kojem nisi mogao da odes mlad u inostranstvo, imao si vece trziste...
Sad nam generalno Zvezdi i Partizanu otimaju klince. Cak i kad se pojavi mlad igrac uzmu ga sa 16 , 17 godina i gotovo.. Da je situcija kao u staroj Jugi bila vidio bi timove koje bi imali Zvezda, Partizan Vojvodina, OFK...

P.S. Taj spisak iz novina je cisto nagadjanje....

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 10:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Kakav crni skauting kakve trice... Uzimali su najbolje igrače iz ostalih klubova, jer je i sam Džajić rekao da Zvezda nema vremena da stvara igrače. Čitava postava koja je igrala 91. su igrači koji su došli iz drugih klubova.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 10:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pekmen , taj tim se stvarao i dopunjavao pet godina. Skauting je radio i to bas jako jer su se trazili igraci za svaku poziciju. Pitaj kako smo vam uzeli Savicevica i posebno Panceva..Inace da Seki nije tukao redara u Kelnu, Ljupko ne bi ni postao trener Zvezde. Pod Sekijem smo igrali po meni i najljepsi fudbal ali smo itekako znali da izgubimo neke meceve u prvenstvu Jugoslavije

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DL3njFPqMdE[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
Ja mislim da ce to u buducnosti i biti osnova funkcionisanja CZ,kupovina na vrijeme najkvalitetnijih mladih igraca iz regiona,npr takvih igraca kao Ignjovski,Bane Ivanovic,Gojko Kacar i sl,za 1-2 miliona i prodaja istih za 4-5 miliona nakon 2-3 godine.
Prevelik je Zvezda klub da bi mogla ocekivati dobre rezultate u Evropi samo sa svojom omladinskom skolom,a slozili smo se maloprije da su dobri brazilski igraci debelo preskupi.

Preduslov za ovo je privatizacija kluba i bogat vlasnik,bar kao vlasnici onih rumunskih klubova,ili Dinama Kiev i slicnih.

Da, upravi tako... Zvezda sad i jos zadugo nece biti u mogucnosti da rizikuje da joj propadne milion evra jer ce se neki mladi igrac povrijediti ili jednostavno se ne razviti kako se ocekivalo... To necemo biti u mogucnosti do privatizacije(i to samo ako se desi i u slucaju privatizacije ako nas kupi neki prebogati i ambiciozni covjek).... Sve u svemu, nema nista od toga vjerovatno i tonucemo sve nize i nize kao i svi srpski klubovi...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Brazilac nije prihvatio preporuku stručnog štaba da ostane u Beogradu i nastavi sa oporavkom, već je odlučio da ode na odmor u domovinu.Crvena zvezda će najverovatnije novčano kazniti Brazilca Vinisijusa Vinija Pašeka, pošto on nije prihvatio preporuku stručnog štaba da u Beogradu do 25. decembra nastavi sa treninzima i oporavkom od loma noge na pripremama u Austriji uoči početka sezone.
Nekadašnji igrač Flamenga odlučio je da ode u domovinu na odmor i to bi moglo da ga košta čak 15 hiljada evra. Vinisijus Pašeko još uvek nije debitovao u crveno-belom dresu, veliko je pitanje kada će moći da se stavi na raspolaganje treneru Robertu Prosinečkom.

http://www.mozzartsport.com/vesti/9799/ ... edi-kazna/

Od njega sam daleko najvise ocekivao od svih stranaca ](*,) ](*,) Jesmo sprdnja postali sve ti j...m :cry:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Pekmen , taj tim se stvarao i dopunjavao pet godina. Skauting je radio i to bas jako jer su se trazili igraci za svaku poziciju. Pitaj kako smo vam uzeli Savicevica i posebno Panceva..Inace da Seki nije tukao redara u Kelnu, Ljupko ne bi ni postao trener Zvezde. Pod Sekijem smo igrali po meni i najljepsi fudbal ali smo itekako znali da izgubimo neke meceve u prvenstvu Jugoslavije

Znam da se ta ekipa sastavljala od 1986. kada je Velibor Vasović došao na mjesto trenera CZV. Takođe znam i slučaj kada su "ljudi u crnom" došli kod oca Dragoslava Šekularca i rekli mu doslovno: tvoj mali mora preći u zvezdu.
Skauting je radio svoje, ali se na kraju dovođenje igrača svelo na to da su dolazili igrači koji su se već pokazali i dokazali u tadašnjoj državi. Ništa me to ne čudi. Iza Zvezde je stajao Slobodan Penezić Krcun, prvi čovjek MUP-a tadašnja SFRJ. U prevodu prvi poslije Tita. 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebote, jesu ovdje svi informisani :) , znaju sve detalje, cccc :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da da. Došao Velibor Vasović i napisao projekat: CZV prvak Evrope za 5 godina. I tako bi...mamicu mu izdajničku. :angry1:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kako da ne Krcun nam je doveo ekipe ha ha vi kad nemate nista pametnije onda navalite na njega.. On se pitao za sastav i igrace kao i ja :)..
A i Vasovic je napravio plan i sve.. Kakve su to nebuloze Boze moj...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Kako da ne Krcun nam je doveo ekipe ha ha vi kad nemate nista pametnije onda navalite na njega.. On se pitao za sastav i igrace kao i ja :)..
A i Vasovic je napravio plan i sve.. Kakve su to nebuloze Boze moj...

Da, Vasović je napravio plan, a Džajić i Cvele su samo obezbjedili pare i to svi znaju.
A što se tiče Krcuna, on vam je stadion napravio, dovodio igrače dok je bio Bog i batina. Malo li je...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Najlakse je baratati sa poluinformacijama...Krcun nije ni pravio stadion ni dovodio igrace, jedan drugi klub je uzimao igrace u vojsku pa kod sebe prijetio cak i jednoj legendi poput Rajka Mitica ...
Plan o tituli je napravio Dzaja , pare je obezbjedio Cvele a neke stvari su se samo poklopile...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Pekmen je napisao:
Skauting je radio svoje, ali se na kraju dovođenje igrača svelo na to da su dolazili igrači koji su se već pokazali i dokazali u tadašnjoj državi. Ništa me to ne čudi. Iza Zvezde je stajao Slobodan Penezić Krcun, prvi čovjek MUP-a tadašnja SFRJ. U prevodu prvi poslije Tita. 8)

Крцун и скаутинг и Бари! :D

Дај, Пекмен, ајде пиши о Партизану, сморио си овдје са тим глупостима! Или бар се потруди да не пишеш лажи, бар гуглај мало!

Крцун је погинуо 1964. године. ФК Црвена Звезда је након његове смрти освојила 13 титула првака СФРЈ, прије тога 6.

Крцун никад није био први човјек МУП-а СФРЈ. Био је на челу МУП-а Србије.

Крцун никад није био први иза Тита. Ни у рату, а поготово након рата. Ко ти је то рекао, слагао те добро.

Шта сад ја треба да качим клипове о хрватским играчима који су играли за НДХ, а које су Титови генерали пребацили након рата у Партизан? Да се подјебавамо ко дјеца у основној школи?

Не волиш Звезду, супер! Игнориши и Звезду и тему о њој.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prosinečki objavio transfer listu, ceo tim na prodaju!

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki podvukao je crtu posle neuspešne jesenje polusezone i odlučio da čak 11 igrača može da napusti crveno-bele. Na transfer listi, pored Li Adija i Andrije Kaluđerovića, koji su već pronašli nove klubove, nalaze se i Savio, Nikola Ignjatijević, Milan Jeremić i Milan Vilotić. Na prodaju su, ukoliko na klupsku adresu stignu adekvatne ponude, i Mendeš Kadu, Stevan Reljić, Nenad Kovačević i Danijel Mihajović. Beograd može da napusti i Bruno Mezenga, ako Flamengo pronađe kluba koji će mu ponuditi bolje uslove pozajmice od Crvene zvezde.

Prosinečki je istakao da Nikola Mikić i Darko Lazović nisu na prodaju, osim u slučaju da za njih stigne astronomska ponuda.

Crveno-beli su već angažovali levog beka Filipa Mladenovića iz čačanskog Borca i povratnika Marka Perovića, a na vrhu liste želja Prosinečkog nalaze se Filip Kasalica (Sloboda) i Luka Milivojević (Rad).

SPORTAL.RS

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sto Kadu? Ostali mogu ladno..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa uz adekvatnu ponudu, nece ici po svaku cijenu....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]