drug je napisao:
Sto se tice tehnike, nisam nesto primijetio po finalu koji je bio grozan, kao i vizuelni identitet koji nije postojao, logo koji je nerazumljiv, evo sad vidjesmo da su im menadzment i direktor bili nesposobni, pa mi se cini da je u sustini tu kadar bio jedino sto je vrijedilo.
Možda nisu znali namjestiti final

A to je onda do kadra (ljudi).
Trebalo im je vremena da se uštimaju, poslije su ih zezale snimke (par puta sam upratio snimke njihovih emisija sa neusklađenim tonom).
Tehnika (pišem o hardveru) ili radi ili ne. Možda nisu zaposlili prave ljude u tehnici (teh. vođstvu) da to srede. Kasnije je djelovalo OK.
A i menadžment je kadar, a mogu se pojaviti u nekom drugom kadru (televizijskom)

Bez obzira ne te tehniče poteškoće, nerazumljiv logo, čudan identitet...
da su imali bolje osmišljen program bili bi gledaniji, a tu i kadar ima ulogu!!
drug je napisao:
Hm, nece da prebacuje, cudan ti je taj rezon? Ako je tvoja i jedna i druga kompanija, i ona sto radi dobro i ona sto radi lose, ima da prebacujes - jer je oboje tvoje. Ako vidis da ne ide, prodas cim prije mognes. Ovo nije opravdanje.
Ne pravdam, a nije moj rezon, napisah: "Možda". Sve je moguće.
A možda niko nije htio da kupi Bel.
Kako RAK dodjeljuje frekvencije onako kako dodjeljuje, odnosno ne dodjeljuje, onda posjedovanje frekvencije može značiti pare, pogotovo ako je frekvencija za grad kakav je BL. A i ne mora. Sve zavisi od situacije.
Možda će se i vlasnici/vlasnik Bela javno oglasiti, pa pojasniti neke stvari.
nepokoreni je napisao:
drug je napisao:
nepokoreni je napisao:
Zlatno pravilo uspjeha mali milion puta potvrđeno: ako želiš uspjeti u vlastitom biznisu, kloni se familije i kumstva!
Sta si htio reci?
Kako šta sam htio reći?

zaposliš u fimu brata, sestru, babu, didu, daidžu, amidžu ali neće oni da kičmaju nego da gazduju gdje god ih postavio, a ne možeš ih korigovati za vrat ti zajaše u kući sa svih strana....i lijepo registruješ firmu kao Propast komerc doo.
Može, ali i ne mora to da znači. Iako, nažalost, se dosta naših firmi može opisati kako ih ti opisa.
Ipak, neke firme u kojima su uposlenici vezani rodbinskim vezama i te kako dobro funkcionišu.
Edit: Popravio tipfelere, neke.