banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 09:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 06 Dec 2011, 20:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nije kulturno da galamiš na forumu, a nije ni po pravilniku.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 21:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
kad je mtel u pitanju sve je dopusteno :)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
animus tera je napisao:
EH,DA KAŽEM NEŠTO O MTELU ŠTO ODAVNO HOĆU DA KAŽEM A NEMAM GDJE JER SU SE NJIHOVI PREDPOSTAVLJENI TAKO ZAŠTITILI KAO RIJETKE VRSTE ŽIVOTINJA,RECIMO...ALI DA NE BIH VRIJEĐALA ŽIVOTINJE MOŽDA BI NAJADEKVATNIJI NAZIV ZA NJIH BIO "SKOT"
UZELA SAM IPTV TRIO PAKET I VEĆ KOD PRVOG RAČUNA ONI DODAJU NEŠTO,A KAD PITAM ŠTA JE TO KAŽU DA SMO IZNAJMLJIVALI FILM.
NEMA POJMA JER FILMOVE GLEDAMO NA RAČUNARU.DALI SU NAM DA NAPIŠEMO PRIGOVOR,ALI KAŽU DA TREBA PROĆI OD 40 DO 50 DANA DA KOMISIJA DA ODGOVOR.
KAKO DA DOKAŽEM DA NISAM GLEDALA I KAKO DA ONI DOKAŽU DA JESAM .ZATO SU I NAPRAVILI PROGRAM DA UKUĆANI SAMI MOGU BIRATI PAKETE I FILMOVE DA BI MOGLI KRASTI OD NARODA.
TREBALI SU NAPRAVITI TAKO DA SAMO ONI MOGU MJENJATI PAKETE,A DA SE ZA VIDEOTEKU KORISTI NEKI KOD,ALI NISU JER ONDA NEĆE MOĆI KRASTI.
AKO NEKO OD MTEL-ovih PREDPOSTAVLJENIH IMA MUDA DA SE JAVI I PORAZGOVARA SA NEZADOVOLJNIM KORISNIKOM NEKA ME KONTAKRIRA NA PRIVATNU PORUKU.
NADAM SE DA MODERATOR NEĆE SKINUTI OVAJ MOJ POST JER SAM REKLA PRAVU ISTINU.
MTEL JE JEDINA FIRMA GDJE SU SVI BROJEVI ZAŠTIĆENI SEM CALL CENTRA I GDJE SE NE MOŽE DOĆI DO NIJEDNOG ŠEFA,A VJERUJEM DA IH IMA NAPRETEK.
HAJDE MUDONJE,JAVITE SE,U PROTIVNOM PISAT ĆU GDJE GOD STIGNEM ISTINU O VAMA.

jos1 zadovoljna musterija!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
animus tera je napisao:
EH,DA KAŽEM NEŠTO O MTELU ŠTO ODAVNO HOĆU DA KAŽEM A NEMAM GDJE JER SU SE NJIHOVI PREDPOSTAVLJENI TAKO ZAŠTITILI KAO RIJETKE VRSTE ŽIVOTINJA,RECIMO...ALI DA NE BIH VRIJEĐALA ŽIVOTINJE MOŽDA BI NAJADEKVATNIJI NAZIV ZA NJIH BIO "SKOT"
UZELA SAM IPTV TRIO PAKET I VEĆ KOD PRVOG RAČUNA ONI DODAJU NEŠTO,A KAD PITAM ŠTA JE TO KAŽU DA SMO IZNAJMLJIVALI FILM.
NEMA POJMA JER FILMOVE GLEDAMO NA RAČUNARU.DALI SU NAM DA NAPIŠEMO PRIGOVOR,ALI KAŽU DA TREBA PROĆI OD 40 DO 50 DANA DA KOMISIJA DA ODGOVOR.
KAKO DA DOKAŽEM DA NISAM GLEDALA I KAKO DA ONI DOKAŽU DA JESAM .ZATO SU I NAPRAVILI PROGRAM DA UKUĆANI SAMI MOGU BIRATI PAKETE I FILMOVE DA BI MOGLI KRASTI OD NARODA.
TREBALI SU NAPRAVITI TAKO DA SAMO ONI MOGU MJENJATI PAKETE,A DA SE ZA VIDEOTEKU KORISTI NEKI KOD,ALI NISU JER ONDA NEĆE MOĆI KRASTI.
AKO NEKO OD MTEL-ovih PREDPOSTAVLJENIH IMA MUDA DA SE JAVI I PORAZGOVARA SA NEZADOVOLJNIM KORISNIKOM NEKA ME KONTAKRIRA NA PRIVATNU PORUKU.
MTEL JE JEDINA FIRMA GDJE SU SVI BROJEVI ZAŠTIĆENI SEM CALL CENTRA I GDJE SE NE MOŽE DOĆI DO NIJEDNOG ŠEFA,A VJERUJEM DA IH IMA NAPRETEK.

Jes' ti čula za riječ monopol na tržištu? Jedini način da te ne pelješe je da ne ideš u kolo sa njima tj otkaži ugovor.....

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2011, 16:54
zipo je napisao:

Kako čuješ jbt,a ja mislila da sam pisala ,nisam znala da se sve to čuje,pa i galama.
Nemoj da brigaš druže,ja nikad ne galamim,samo saspem istinu u lice.
A jesi li ti m:tel-ov predstavnik.Ako jesi reci im da ...
Ih ,kamo sreće da jesi ,pa da te plate.Volim kad se ljudi zapošljavaju.
Mene će vjerovatno primiti u m.tel.
Sve što sam rekla je suviše blago za njih.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
animus tera je napisao:

Jes' ti čula za riječ monopol na tržištu? Jedini način da te ne pelješe je da ne ideš u kolo sa njima tj otkaži ugovor.....

Jesam čovječe,čula sam,ali kako raskinuti ugovor kad do šefova ne možeš doći.Prosvjetli me molim te.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Odeš na šalter i pominješ im užu i širu familiju veeeeoma visokom intonacijom....dođu onda sami :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:53 
Veteran
Veteran

ti to iz iskustva??? :lol: :lol: :lol:
btw ja mislim da ugovor ne mozes raskinuti, tj mozes ali placas sve sto si potpiso,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako DT dođe i poigra se sa Business Process Outsourcing-om, nećeš imati na koga da se izdereš. Možda na neki automat sa druge strane linije. Ili odgovarati sa CapsLock automatski generisanim odgovorima na žalbe :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
animus tera je napisao:
zipo je napisao:

Kako čuješ jbt,a ja mislila da sam pisala ,nisam znala da se sve to čuje,pa i galama.
Nemoj da brigaš druže,ja nikad ne galamim,samo saspem istinu u lice.
A jesi li ti m:tel-ov predstavnik.Ako jesi reci im da ...
Ih ,kamo sreće da jesi ,pa da te plate.Volim kad se ljudi zapošljavaju.
Mene će vjerovatno primiti u m.tel.
Sve što sam rekla je suviše blago za njih.

Nisam ničiji predstavnik, samo sam ti sugerisao da ne galamiš ovdje (da nepišeš postove sa uključenim CAPS LOCK), već ako ti je do istresanja postupiš onako kako ti je rekao nepokoreni. ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
animus tera je napisao:

Pisanje velikim slovima se na forumima smatra za galamu, i nije dozvoljeno.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 12:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Odeš na šalter i pominješ im užu i širu familiju veeeeoma visokom intonacijom....dođu onda sami :D

Od srca se nasmijah.
Izvinjavam se uredniku što sam pisala velikim slovima,ali sam želila da privučem pažnju svojim postom ,te da i drugi kažu svoje iskustvo sa m:telom.
Ma otišla sam ja na šalter m:tela,ali nisam frkisala jer su oni ljudi tamo što rade izloženi svima nama i našim frustracijama a od njih ništa ne zavisi.Kao i svaki drugi šalterski radnici oni obavljaju posao koji su im zadali njihovi predpostavljeni.
Napisala sam prigovor i izgovorila sve što mi je bilo na umu.
Ugovor je potpisan na dvije godine i nema prekidanja jedino u slučaju smrti,ali imam bolje rješenje,odoh u Japan.
Tamo šaka riže rješava sve. :mad:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

btw ja mislim da ugovor ne mozes raskinuti, tj mozes ali placas sve sto si potpiso,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Iz iskustva al ne samo sa njima, nego i sa komunalnim, RTV taksama, gruntovnicom, zdravstvenim (ne)radnicima....nažalost ne možeš nigdje na kulturu danas :-? Što se tiče ugovora, dobro ga prouči i nađi rupu ili izmisli problem (ne radi ovo, ne radi ono oni kad dođu praviš se lud, kao evo prroradi sad opet :roll: ) onda se moraju potruditi a dok skontaju....malo i ti njih heftaj :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 20:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:

Iz iskustva al ne samo sa njima, nego i sa komunalnim, RTV taksama, gruntovnicom, zdravstvenim (ne)radnicima....nažalost ne možeš nigdje na kulturu danas :-? Što se tiče ugovora, dobro ga prouči i nađi rupu ili izmisli problem (ne radi ovo, ne radi ono oni kad dođu praviš se lud, kao evo prroradi sad opet :roll: ) onda se moraju potruditi a dok skontaju....malo i ti njih heftaj :wink:

Da,slažem se sa tobom.
Ja sam i danas kulturna dok mi ljudi dozvole da budem,a kad traže od mene da budem nekulturna,onda nametnem takav verbalni presing da ispadne kulturno a saspem sve što treba.
Hvala ti na savjetu,već sam počela koristiti te fazone prije izvjesnog vremena,mada je dosta toga tačno jer često ledi slika a desi se i da se izgubi ton.
Od srca bih svima savjetovala da nikada ne sklapaju ugovor sa m,telom.
Imam se njima loše iskustvo još od prije,ali sad sam bila prinuđena iz nekih razloga da pređem na IPTV.
Htjela sam ja ostati kod ANEKSA,ali nemaju pokrivenost cijele Banjaluke. :confused2: :fart:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Kako stvari stoje na temama za eltu, mtel, aneks i sl bi trebalo uvoditi ograničenja kao za forum politika (tipa vremena provedenog na forumu, broja postova), padobranaca i trolova mi pun kofer... :fist:

Umjesto u poštansko sanduče, m:tel računi vam od sada mogu stići e-mailom

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
bolje kurvu oženiti nego potpisati ugovor sa mtel-om na 2 godine!

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
rendzer je napisao:

Lijepo zamišljeno i moderno, ali iskreno ne vidim neku preveliku korist od ovoga za mene kao krajnjeg korisnika, osim što vidim da time omogućujem ostvarenje finog ekstra profita samom M:telu, koji štedi na štampanju računa i poštarini.
Kada bi se krajnji račun smanjio npr. za iznos poštarine, odmah bih aktivirao elektronski račun, ovako neka stiže Poštom kao i do sada...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
dtkbl je napisao:
bolje kurvu oženiti nego potpisati ugovor sa mtel-om na 2 godine!

hahahhaha, morao sam :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Umjesto u poštansko sanduče, m:tel računi vam od sada mogu stići e-mailom

zamisli šta su se sjetili, oni ušparaju markicu a ja moram potrošiti papir i ketridž da ga odštampam.
I još kažu "zaštitite životnu sredinu"
Jel to stigla neka nova droga u mtel u zadnjih par mjeseci?

Prvo što su napravili onu debilnu kampanju "ne bacajte stari telefon" koja se ne skida sa tv-a. Mislim da ni oni ne znaju šta su htjeli sa tim. Jel ima iko ovdje da je dobio bar 5 km za neki stari telefon?

Drugo, napravili su tkzv. rebalans cijena gdje im je osnovni cilj bio da dignu cijenu poziva na mobilni (sad je minut 0,25 km sa pdv-om)
Idu na to da još uvijek dosta ljudi ima naviku da zove mobilni sa fixnog (iz firmi naročito :D ). Sa druge strane smanjili bonus u pretplati sa 140 na 120 minuta. I na kraju uveli debilne tarife, gdje platiš par maraka i razgovaraš džaba vikendom fixni-fixni.
Znači kraljevi, ne znaju više kako da prodaju muda pod bubrege.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 23:46 
Veteran
Veteran

ovo im je najjace "poboljsanje usluga"!!! :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]