banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 25 Nov 2011, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Imaju li c3 raspoloživ, zna li neko?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 23:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Nope... Ništa od Nokia i HTC-a nema trenutno...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Bez veze. Nadam se dopuni zaliha postojećih modela.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 23:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2011, 21:59
Jel se tek poslije 2 godine kad se potpise moze uzeti novi telefon???

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 23:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mislim da se novi telefon može uzeti 3 mjeseca prije isteka te dvije godine... Nisam siguran...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Koliko sam ja cuo poslije 9 mjeseci ako si na godinu ugovora, a poslije 21 mjesec ako si na 2 god.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 23:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mislim da se u tom slučaju na taj novi period dodaju i ova tri mjeseca od ranije...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
richa je napisao:
Koliko sam ja cuo poslije 9 mjeseci ako si na godinu ugovora, a poslije 21 mjesec ako si na 2 god.

malizarko je napisao:
Mislim da se u tom slučaju na taj novi period dodaju i ova tri mjeseca od ranije...

Tačno.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
M:tel: Javni konkurs za dodjelu 25 stipendija studentima elektortenike
Citiraj:
Kompanija m:tel raspisala je Javni konkurs za dodjelu stipendija apsolventima i studentima završne godine prvog ciklusa studija Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka, Elektrotehničkog fakulteta Istočno Sarajevo, Elektrotehničkog fakulteta Sarajevo, Fakulteta elektrotehnike Tuzla i Fakulteta mašinstva i računarstva Mostar.

„Pravo prijave imaju redovni studenti sa prosjekom ocjena iznad 8,00, ne stariji od 26 godina i koji nisu obnovili nijednu godinu studija. Uslov je i da su upisali studijski program iz naučnih oblasti navedenih u Konkursu, a posebne bodove donose učestvovanje i uspjesi postignuti na domaćim i međunarodnim takmičenjima, studentskim, stručnim i naučnim projektima, kao i objavljeni radovi, inovacije, patenti, ili nagrade u nauci, sportu i umjetnosti. Studenti treba da su državljani BiH, sa mjestom prebivališta u BiH”, navodi se u konkursu.

Napomena: Osim stipendije, odabrani studenti će imati i mentore- stručnjake iz kompanije m:tel koji će učestvovati u izboru teme za diplomski rad. Takođe, kompanija m:tel će studentima omogućiti i praksu u trajanju do mjesec dana nakon odslušane završne godine prvog ciklusa studija.

Iznos mjesečne stipendije za apsolvente je 400,00 KM, a za studente završnih godina 300,00 KM.

Rok za podnošenje prijava na konkurs je 25. decembar 2011. godine.

http://edukacija.posao.ba/index.php?use ... 8&offset=0

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Napravili su izmjenu na sajtu - sada postoji izbor telefona za obicne korisnike i za VPN .. i gle cuda, sve vijedno spomena je bas kod VPN korisnika.
Idioti.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
I sada su odlucili da ipak ne daju Wildfire S za postpaid. :roll: Prvo stave, da cekas, pa onda ipak ne moze... Sta ima veze... :angry4:
Jedva cekam da ih kupi Svabo. Kako cu se samo radovati kada podju da pljuste otkazi.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 23:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
BMary je napisao:
M:tel: Javni konkurs za dodjelu 25 stipendija studentima elektortenike
Citiraj:
Kompanija m:tel raspisala je Javni konkurs za dodjelu stipendija apsolventima i studentima završne godine prvog ciklusa studija Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka, Elektrotehničkog fakulteta Istočno Sarajevo, Elektrotehničkog fakulteta Sarajevo, Fakulteta elektrotehnike Tuzla i Fakulteta mašinstva i računarstva Mostar.

„Pravo prijave imaju redovni studenti sa prosjekom ocjena iznad 8,00, ne stariji od 26 godina i koji nisu obnovili nijednu godinu studija. Uslov je i da su upisali studijski program iz naučnih oblasti navedenih u Konkursu, a posebne bodove donose učestvovanje i uspjesi postignuti na domaćim i međunarodnim takmičenjima, studentskim, stručnim i naučnim projektima, kao i objavljeni radovi, inovacije, patenti, ili nagrade u nauci, sportu i umjetnosti. Studenti treba da su državljani BiH, sa mjestom prebivališta u BiH”, navodi se u konkursu.

Napomena: Osim stipendije, odabrani studenti će imati i mentore- stručnjake iz kompanije m:tel koji će učestvovati u izboru teme za diplomski rad. Takođe, kompanija m:tel će studentima omogućiti i praksu u trajanju do mjesec dana nakon odslušane završne godine prvog ciklusa studija.

Iznos mjesečne stipendije za apsolvente je 400,00 KM, a za studente završnih godina 300,00 KM.

Rok za podnošenje prijava na konkurs je 25. decembar 2011. godine.

http://edukacija.posao.ba/index.php?use ... 8&offset=0

ovaj "contract" treba 2xprocitat prije potpisa, da se ne desi poslje da si njihovo vlasnistvo narednu dekadu!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Pa sta i da jesi? Ne znam ni jednog da je napustio m:tel i presao u neku drugu firmu :)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:28 
Veteran
Veteran

znam ja!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Da stvarno će ih zajebati ako im daju dobar posao i stručno usavršavanje na siguran rok od nekoliko godina.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:31 
Veteran
Veteran

mislis da ce dobiti i punu platu ako su dobili stipendiju??? :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Naravno da neće biti puna plata jer nemaju nikakvo radno iskustvo, ali u zemlji sa tolikom nezaposlenošću bilo kakav posao je dobar. Na kraju krajeva treba i vratiti taj novac, stipendija nije mala a i učenje u praksi nije besplatno.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:47 
Veteran
Veteran

jes al je razlika ako to mozes vratiti za 1 ili 5godina!!! :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
dobiće posao u call centru dok ne vrate sve do zadnje pare :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 20:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2011, 16:54
EH,DA KAŽEM NEŠTO O MTELU ŠTO ODAVNO HOĆU DA KAŽEM A NEMAM GDJE JER SU SE NJIHOVI PREDPOSTAVLJENI TAKO ZAŠTITILI KAO RIJETKE VRSTE ŽIVOTINJA,RECIMO...ALI DA NE BIH VRIJEĐALA ŽIVOTINJE MOŽDA BI NAJADEKVATNIJI NAZIV ZA NJIH BIO "SKOT"
UZELA SAM IPTV TRIO PAKET I VEĆ KOD PRVOG RAČUNA ONI DODAJU NEŠTO,A KAD PITAM ŠTA JE TO KAŽU DA SMO IZNAJMLJIVALI FILM.
NEMA POJMA JER FILMOVE GLEDAMO NA RAČUNARU.DALI SU NAM DA NAPIŠEMO PRIGOVOR,ALI KAŽU DA TREBA PROĆI OD 40 DO 50 DANA DA KOMISIJA DA ODGOVOR.
KAKO DA DOKAŽEM DA NISAM GLEDALA I KAKO DA ONI DOKAŽU DA JESAM .ZATO SU I NAPRAVILI PROGRAM DA UKUĆANI SAMI MOGU BIRATI PAKETE I FILMOVE DA BI MOGLI KRASTI OD NARODA.
TREBALI SU NAPRAVITI TAKO DA SAMO ONI MOGU MJENJATI PAKETE,A DA SE ZA VIDEOTEKU KORISTI NEKI KOD,ALI NISU JER ONDA NEĆE MOĆI KRASTI.
AKO NEKO OD MTEL-ovih PREDPOSTAVLJENIH IMA MUDA DA SE JAVI I PORAZGOVARA SA NEZADOVOLJNIM KORISNIKOM NEKA ME KONTAKRIRA NA PRIVATNU PORUKU.
NADAM SE DA MODERATOR NEĆE SKINUTI OVAJ MOJ POST JER SAM REKLA PRAVU ISTINU.
MTEL JE JEDINA FIRMA GDJE SU SVI BROJEVI ZAŠTIĆENI SEM CALL CENTRA I GDJE SE NE MOŽE DOĆI DO NIJEDNOG ŠEFA,A VJERUJEM DA IH IMA NAPRETEK.
HAJDE MUDONJE,JAVITE SE,U PROTIVNOM PISAT ĆU GDJE GOD STIGNEM ISTINU O VAMA.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]