banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
blus je napisao:
Čuj majmuna "zna se kako je moja obitelj napustila Banjaluku" .Evo tačno mi se srce para.

nazalost na sve tri strane su na isti nacin napustali gradove...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
blus je napisao:
Čuj majmuna "zna se kako je moja obitelj napustila Banjaluku" .Evo tačno mi se srce para.

i ovo kao hrvati svaki dan nestajali :angry1: :angry1: .stvarno ne znam i zao mi je ako je iko ubijen u bl ili bilo gdje ali koliko je moglo biti ljudi ubijeno u bl,zna li ko?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ova mu je jaka:

Citiraj:
"Prijatelj sam s Đokovićem, no Srbi gledaju malo drugačije na sve što se događalo na ovim prostorima jer nisu osjetili strahote rata kao mi.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma neka ga duva ljuba truba

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Đoka prestani bti naivan, molim te.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
rotor je napisao:
blus je napisao:

nazalost na sve tri strane su na isti nacin napustali gradove...

Sano sto on ima novaca pa je njegov bol veći od onog žalosnika sto je istjeran iz "lijepe njegove".Eh da,on je iz Banjaluke(mada mislim da je iz Trna) izasao kulturno,pa busom do Beograda,a ovi su ljudi bjezali na traktorima dok su ih obasipali granatama...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Meni je i taj Novakov govor o njima teniserima iz ex YU i nekom ujedinjenju djelovao malo konfuzan, jer inače zna baratiti sa riječima.
Nisam mogao da prokljuvim jel to bilo unaprijed smišljeno i ako jeste koja je svrha?
Al onda kad ga Brkićka uze za ruku i spomenu to za Ljubičića odvalio sam se smijati jer znam kakvo je inače njegovo mišljenje o BL.
Tačno sam i očekivao ovakvu reakciju sa njegove strane.
Sapunica se dakle nastavlja.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i ta brkicka je protjerana iz BL pa se vratil u BL...ovaj je napravio pare i sad ga boli tuki za bl...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
А што се ви толико чудите штто су нас `Рвати опет посрали.

Па Срби су један веома глуп народ, и као такав и треба да буде посран, и то у великим количинама...

Ми смо заборавили II свјетски рати и клања по околини БЛ, ми смо заборавили етничко чишњење Хрватске од Срба у "домовинском" рату... Они ништа не заборављају...
А ми ћемо и даље код њих на море, куповати њњихове проиводе, и увлачити им се у пак...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
samo Ljubičić bi trebao bar biti fer i priznati da, u slučaju da nije bio "protjeran" iz BL nikad ne bi ni postao 3. igrač na svijetu.
Tako da pola zasluga ide nama :D

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
http://www.kurir-info.rs/sport/tenis/dj ... 155760.php

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Intervjuisali građne ZG za Radio Slobodna Evropa i mnogi su za to da HRT prenosi mečeve našega Đoke.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
mandrak je napisao:
blus je napisao:

i ovo kao hrvati svaki dan nestajali :angry1: :angry1: .stvarno ne znam i zao mi je ako je iko ubijen u bl ili bilo gdje ali koliko je moglo biti ljudi ubijeno u bl,zna li ko?

Ne znam čemu se čudite. Svako gleda samo sebe. HVO i HV su Mostar skoro u potpunosti očistili od Srba. U BL je Komarica ostao. Čak je i crkva čitava. Ovdje od Saborne crkve je ostala samo gomila kamenja a sveštenstvo se spasilo bijegom u Nevesinje.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa da...ali zato je dzamija sve platila :)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2009, 15:48
BrankoP je napisao:
Људи, Новак рекетом удара лоптицу у настојању да је пребаци преко мреже разапете на средини карактеристично обиљеженог дијела земаљске површине по могућности тако да особа која стоји са друге стране мреже не може да је пребаци опет назад на његов дио терена, и у томе се показао као веома успјешан. Од његовог пребацивања лоптице нико се још, сем њега, није најео, огријао, скућио... нико није постао паметнији нити се икоме квалитет живота објективно поправио, нити то може бити од пребацивања лоптице преко мреже, ма како спретно то неко радио...

Чини се да је мало кога у томе свему брига што ови домаћи криминалци отетим новцем плаћају Новака да их рекламира, да додатно слуђује већ ионако слуђен народ користивши своју медијски створену популарност, да би и даље несметано могли отимати и унесрећивати тај исти народ од кога су новац и отели.

Морам рећи да је чудно и занимљиво али, у исто вријеме, поражавајуће и тужно, посматрати ове и овакве феномене из перспективе бића које се усуђује назвати се "Homo sapiens".

Ovo treba kopirati na svaku stranicu ove teme, možda bi manje ljudi drobili gluposti.

Ja sam sinoć na jednom mjestu otkucao sličan komentar, ali kraći i nepristojniji, no komentar nije osvanuo. :lol:
Izgleda da je nepristojno reći da je idiotluk da je ličnost godine lik koji jako uspješno udara lopticu reketom dok su i Srbija, iz koje je taj lik, i Bosna (i njen entitet RS) u kojoj je primio nagradu, u kurcu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

a ko nije u kurcu?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 18:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kako mene raduje svako ispisavanje u usta jugonostalgicnim srbima,ljubicic mi je popravio dan i direktno potvrdio sve ono sto sam pisao sinoc i jutros,a od novakovih izjava kako je on predstavnik i hrvata i bosnjaka mi se jednostavno sere....
svaka cast ovim hrvatima,ja im se iskreno divim....to je ponosan narod,a ne kao nasa govna koja bi malo pljuvala pa malo lizala....

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Schlager je napisao:
2-Ovi su se bar nakrali,zar sad treba birati nove i cekati da se oni nakradu?
3-E glasacu za njega dok god je muslimanima ovoliki trn u oku...!

...

Ovo su dvije kljucne recenice.
Nema biranja vise nikakvih novih. Nek SNSD krade dok se ne udavi u go*nima, jer ce kao takav SNSD nakrasti manje nego "gladni" politicari iz opozicije.
Isto vrijedi i za pod 3. Nema trenutno, nazalost, jaceg politicara u SRBA, zapamtite ovo - U SRBA od Dodika, a da je u mogucnosti da se bavi politikom.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Schlager je napisao:
kako mene raduje svako ispisavanje u usta jugonostalgicnim srbima,ljubicic mi je popravio dan i direktno potvrdio sve ono sto sam pisao sinoc i jutros,a od novakovih izjava kako je on predstavnik i hrvata i bosnjaka mi se jednostavno sere....
svaka cast ovim hrvatima,ja im se iskreno divim....to je ponosan narod,a ne kao nasa govna koja bi malo pljuvala pa malo lizala....

Dobar je Djokovic za svoje godine.
S obzirom da koliko vremena ima na raspolaganju da se osvrne i na kriticko-politicko razmisljanje, njegove izjave otkad je poceo da ih daje su poprilicno dobre.
To sto sad tu i tamo nije povezan s realnoscu i sto on mozda i zna da ubaci koji jugonostalgizam poput ovog sa Ljubicicem, karakterise samo njega kao Srbijanca koji su manje vise nezaintersovani, prE-evropeizirani, i sl. Al nisu to izvorni njegovi stavovi nego nesto sto sva "nova-srbija" prica i forsira na medijima. Sta bismo da daje izjave kao Balasevic?
A s druge strane su pokazatelj koliko su svi ostali veci nacionalisti od nas.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ljubičić demantovao medije
Hrvatski teniser Ivan Ljubičić, putem svog Twitter naloga, saopštio je da nije, kako su neki mediji u petak prije podne objavili, poručio Novaku Đokoviću, prvom reketu svijeta, kako Srbi u ratu nisu propatili koliko i Hrvati.

"Nažalost, još jednom moram demantirati novinare i reći da nikad nisam izjavio ono što je navedeno kao moj odgovor Đokoviću da Srbi nisu patili kao mi", napisao je poznati teniser na svom Twitter profilu u petak oko 14 časova.

http://www.nezavisne.com/sport/tenis/No ... 17671.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]