banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Delije iz Republike Srpske: Lukiću, podnesi ostavku http://sport.blic.rs/Fudbal//206423/Del ... si-ostavku

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vidim da se prizivaju neki scenariji po kojima bi se Dažjić vratio u klub. Ja koliko znam, protiv njega se vodi krivični postupak, a takvo lice, ne može da obavlja javnu funkciju.
Jugović neće u ovaj mulj, to je valjda jasno i pticama na grani. Iako bi on i Mihajlović, uz Prosinečkog, vjerovatno unijeli života u klub.
Piksi je bio i otjeran...
Gaspromovi ljudi na čelu Zvezde su samo naša želja, jer jedna takva kompanija sa godišnjim obrtom sredstava od par milijardi dolara, sigurno ima preča posla, nego da rješava Zvezdine kadrovske probleme.
Šalkeu daju dosta više, ovi baš i ne osvajaju titule, pa se nešto ne upiru da uguraju svojel ljude u upravu Šalkea. Dakle tu nemojmo da se zanosimo.
Rambo Petković je takođe rekao da neće.
Zvezda je potrošila i olako otjerala puno svojih legendi i u ovom trenutku, zbog takve atmosfere u i oko kluba, teško je naći čovjeka koji bi se prihvatio posla. Pogotovo što će sad, vjerovatno doći u situaciju, da opet kubure sa dugom, menadžerskim ugovorima i gomilom lešinara oko kluba.

Što se trenera tiče, čak i da se promijeni Prosinečki, ko bi to bio rješenje? Stranac? Bio je tu Zeman, pa su ga igrači sabotirali. Janković? Stručnjak kome su Koroman i Jestrović sastavljali ekipu.
Muslin? On hoće funkciju menadžera. Božović ima posao, i nema namjeru da dolazi u srpski fudbal.

I dokle više da se radi stihijski i na ho ruk. Nijedan trener u posljednjih x godina, nije svezao 3 sezone na klupi, pa da se napravi presjek njegovog rada i zaključi, koliko je bio uspješan.
Fergusonu je na klupi Mančestera, trebalo pet godina da osvoji prvu titulu, 13 godina, da dođe do trijumfa u LŠ. Ali su i navijači i rukovodstva, imali volje i živaca da ga istrpe, a on im je napravio jedan od najjačih timova svijeta. Kao da on na startu karijere, nije pravio greške, gubio utakmice i titule.
Nekoga treba istrpiti, a ako je izbor takav kakav je, ja ću radije da gledam Prosinečkog na klupi, nego bilo koga drugog iz plejade Đorićevih ispisnika i izlapjelih metuzalema koje više ni u Kini, ne smatraju dobrim trenerima.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa i ja sam za Robija, najmanje bolno resenje. Sumnjam da ce Piksi doci u Zvezdu, covek prosle godine Nagoji dineo prvu titulu u istoriji kluba, posta bog i legenda tamo. Sada je na -1 od odvrane titule, a ima jos jedno kolo da se igra. Sta mu treba da iz tog uredjenog sistema dolazi u ovaj haos

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Filip Cepter

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 16:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.mojacrvenazvezda.net/17774/2 ... b-ostajem/

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I treba da ostane, nije da su mu doveli igrace koje je trazio za ovu sezonu pa da njega mozemo nesto kriviti, naravno da je mogao i on bolje ali nije uradio los posao sa obzirom kakvu ekipu ima na raspolaganju. A i da smo dali gol iz penala bila bi to puno drugacija prica i na terenu a i izvan njega.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 16:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
On je posljednji koga se treba otjerati. Ima ispred njega mnogo smradova u foteljama i još jedan fin broj igrača.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Treba da se napokon izlozi koliko je smanjen dug, kolike su plate igracima, koliko je ko placen i koliki je prostao dug. Ako se posle ove sezone moze reci da Zvezda nije vise u dugovima, da imamo budzet za normalna pojacanja i da se Zvezda ustabilila onda cu smatrati Lukicev rad uspijesnim, bez obzira na neosvajanje titula.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuj nije vise u dugovima, skeva nemoj da si komican :D

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Jbt, ja znam samo za 16 miliona evrića. Gdje su tekuće obaveze i troškovi, plus dugovanja koja još nisu dospjela na naplatu.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Cuj nije vise u dugovima, skeva nemoj da si komican :D

Zato i kazem, ako je vratio dugove losi rezultati nemaju nikakve veze.... A ako nije, dovidjenja i prijatno...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne bi dugove vratio ni princ Abdul bin Aziz sa sve rodjacima...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 22:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Schlager je napisao:
Ne kazem ja nista,ja to gledam sa strane i zato mozda mogu biti i objektivniji jer vi ste zaljubljeni u delije,a ljubav je slijepa :D ....da ulici ne treba dozvoliti da vodi glavnu rijec,ima milion primjera,pa i kod vas.....eto,tresla se marakana protiv zenita trazeci da Dzaja ode,ali nije to jedina losa procjena,cak se moze reci da je vecinom ulica fulala,a stalno joj je udovoljavano....
jedan od smijesnijih primjera je dusko bajevic....covjek odigra momacki u evropi,ispadne casno od milana 0-1 i 1-2 i to zadnjoj rundi pred LS,ubjedljivo osvoji jesenju titulu,sredinom proljeca ima+9 nad Partizanom,ali ulica "procjeni" da to nije to i citav sever (instruisan vodjama,naravno) trazi da on ode.....i covjek ustane na sred utakmice protiv vojvodine i ode....a i nakon te utakmice je ostalo +6!!!
eto ako nije tacno nek me neko ispravi

Нити је Џаја отјеран иструкцијом вођа нити Бајевић. Вараш се жестоко. Оба пута је кренуло из масе и то са запада :wink:. Ове Делије РС што траже смјену Лукића су још јаче. Мени је дражи Лукић 100 пута,него да ми је предсједник шнајдер који изјављује како се Гробари требају угледати на Делије. Хахаха,па тај би био линчован на Маракани да је наш. Вама некима ништа није довољно. Не смије се ломити све преко ноћи као што се ломило када је Џаја отјеран,иако је врх трибине био против тога и испоставило се да су били у праву. Схватате ли ви да од Лукића нема бољег тренутно? Мада,и он ће да лети ако се ствари не промјене. Какав Пикси,немојте писати глупости када појма немате колико је тај човјек лоше радио за клуб. А тек онај Муслин. Не можете само гледати кроз титуле. Шлагер,док год су Цигани једини што држе клуб да се не угаси,водиће политику,е сада колико је то добро не знам. А неки и даље нека мисле како су вође плаћене и сличне глупости...
Равногорац,што се гађања играча тиче,моралишеш превише. Гађано је оно ђубре коме треба правити пакао сваки дан до краја живота. Остали су се ту нашли и јебига,нико им није бранио да изађу на полувремену са нашим играчима. поздрав

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Stefanovic izjavi kako je najveci uspjeh ove uprave sto dug nije povecan....smijesno, al Lukic je srastao sa foteljom, moze mu se, cuj Vladan Lukic da vedri i oblaci u Zvezdi, pa jbm ti Tito majku jesmo nisko pali :cry:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 11:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Tribina nije Lukic najbolje rjesenje, nemoj da se lazemo...
Njegova saopstenja, prepucavanja sa Djuricem su nas klub svela na grobarsku mjeru, postali smo kao oni cega se stidim. Ja sam se smijao njihovim napadima bijesa a sad smo mi u istoj situaciji. Protiv sebe imamo savez , vecinu klubova u ligi ...Napad na Stojkovica takodje nije u nasem duhu . Ok vrijedjanje sve ali nekom ugroziti zivot :(
Ja imam info da dug ne da nije smanjen vec je uvecan i to je njegova zasluga i politike koju vodi
Od price zvezda zvezdasima, jedne ogromne energije na pocetku dosli smo da nam u klubu rade kumovi, razni muljatori i nazovi menadzeri. Od ljudi koji su bili sa njima na pocetku nije ostao niko osim Adzica. Sjeti se da su uz njega bili Savic, Pizon, Dujkovic i mnogi drudi. Na pocetku je bio na Istoku transparent Zvezda zvezdasima a ne mafijasima, pa je uklonjen. Tokom mandata je napravio toliko gresaka da je to za dobru analizu. Mozes da slazes jednom dva put, ali treci put se ljudi opamete.
Mi smo i sa puno losijim timovima znali da dobijemo Partizan a sad cekamo trijumf kao sunce. Jesi vidio lica ljudi nakon derbija. Vecina njih je vise voljela da umre nego sto su ono dozivjeli.
P.S. O Piksiju nemoj suditi na osnovu prica vec dokaza. Nije on otisao zbog dugova vec zbog prijetnji zatvorom pojedinih mocnika. Za razliku od Dzajica on je odabrao da ode bez borbe i NIKAD se nece vratiti u Srbiju

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 12:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Eво вам текст са делије нет па сконтајте колико је ова управа боља од прошлих. Ово је писао сам врх трибине...Бригате,има шансу да прочисти клуб од Аџића,мајамија и осталог олоша. Ако то не уради,лети и Лукић. Уздравље

Ајде кад већ фан клуб Николе толико мисли даје у праву да се осврнемо на његово писање!Намера ми је да сви остали са стране виде како треба да се размишља.
Прво,ако си ти то исконструисао сам себи у глави да је једино навијач онај који сецка папириће...немој овде нас(мене првог)да мрачиш са својом теоријом!Нигде нико то од озбиљних навијача није поменуо нити ће се то ћути од неког од њих!И зато би те замолио да више никада не користиш тај начин обраћања који није устаљен нмеђу нама...никада није био нити ће бити!
Симпатизерима се етикетирају они који долазе овде тек после изгубљене утакмице да се региструју да кажу да треба да терамо управу!ДА,ТО СУ СИМПАТИЗЕРИ који нису уопште заинтересовани за рад наше трибине,већ дођу да искале бес овде само!Јако мали број њих има шта паметно да каже,и увек се на такве ствари одговарало са стрпљењем!Са толиким стрпљењем да је буквално по један човек МАЛТРЕТИРАО цео форум питањима које смо вртели у круг и изнова и изнова му објашњавали!
Што се тиче управе и приче о Звездаштву.Сада ћу ти написати онако како јесте,пошто из прве руке могу да ти кажем ствари које нисам слушао од некога,него којима сам присуствовао!Пре 5 година онај пицопевац пикси је хтео да нам мења дресове резервне,зато што је сељачина видео то у лиги шампиона на барселони...па је хтео тако преко ноћи да поруши нешто што је било за сваког Звездаша малтене светиња!Знало се које су боје наших резервних дресова и једноставно то је био шок!Али проблем је ту још већи,јер у том тренутку и на нашој трибини си имао ЈАКО МАЛО оних којима је то искрено сметало!Могао си да чујеш од силних Звездаша...ајде не претерујте,шта вам је...лепа боја...итд!Дакле,тада ни ми нисмо били изграђени као трибина и као Звездаши...то је тада тек кренуло да се мрда са мртве тачке!Ово што сада пишем није добро јер могу многи да користе сутра против нас ако желе да нас придобију,али ослањам се на то да смо толико сазрели да то неће моћи нико да ради!
Имао си управе које нису хтеле да укључе рефлекторе играли смо као енглези у 1 сат,док су са друге стране ти исти који немају за воду,имали плате по 4500 еура!Данашњи човек на тој позивији има 3 или 4 пута мњу плату!Имали смо ситуације где не знају људи колико смо узели купова,за мало да одузмемо сами себи један,имали смо ситуације где прво човек нашег клуба,не зна дал је председник кошаркашког или фудбалског клуба.Имали смо ситуацију где председник намерно гура латиницу као писмо на грбу,имали смо управе које су гласале,или су хтеле да гласају за караџића и да га подрже!Имао си људе који су поклањали дресове по Пазару...
Шта је поента?Па поента је та да је ова управа имала далеко већег слуха за то шта је Звездаштво,него све управе заједно од 92. на овамо!Покренули су акцију отварања фан клубова по другим градовима,маркетинг су дигли на милион еура зараде годишње!Не знам дал треба да ти причам колико смо зарађивали за време других?Ни једну нашу акцију нису одбили,већ су сваку покушали да подрже на неки начин!За време њихово смо добили 15000 чланова,који су препознали да Звезди треба помоћ!Али су препознали тако што су многе акције које су наше идеје ишле преко њих!Много тога је урађено у договру и једноставно данас је Звездаштво на највећем могућем нивоу,јер бити оволико одан и предан у тренуцима када се све ово дешава...то могу само прави и то је доказ праве љубави и оданости!Мани ме оне љубави где сви седимо у кафани и пијемо,пуни пара...да видиш како та пријатељства пуцају чим крене нешто наопако,а опет да видиш како другари које је невоља спојила пролазе кроз живот!ЈЕдан до другога!!!
Ми смо покренули мобилизацију наравно,и ми смо ти који су били толико чисти у целој причи да су људи то препознали...али да није било даљег подстицаја...ко зна дал би ми били данас оволико Звездашко свесни да кажемо...као што јесмо!
Значи,схвати...није ово све било овако пре 5 година!Наши људи међу нама нису размишљали прво исправно...
Та теза...ми смо навијачи и не треба да нас интересује ко даље долази...може да прође у барселони или челзију или манчестеру...где оде један милијардер а дође други,мада и тамо итекако воде рачуна о томе!А камоли ми овде које пас нема за шта да уједе,а сви би да дођу мало да згрну неку лову и да оду...па можда и неко хоће и да проба да направи успех неки!И зато итекако треба да нас интересује ко ће доћи!Још на све то ако се узме да имамо искуство од 4 председника смењена у пар година...и да нам је само било лошије и лошије...ми морамо да се интересујемо за то ко ће даље да дође!!!Неодговорни би били према клубу и према групи кад би то радили!Најгора варијанта би била да због Звездаша из кафана ми морамо нешто да мењамо,или Звездаша са фејсбука...онај малопре овде поставља питања по 1,2,3...онај други иде са причом "је смо певали ли нисмо","видећемо сутра"...не иде то тако,већ смо пробали 4 пута до сад!!!Разултат је изостао за сада и стварно није завидна позиција,али онда треба гледати кога мењати!Ако смо до сад трпели због поверења према Лукићу..више нећемо сигурно!Ако не буде двољан један идемо на друге...у главном то је тема око које треба да се прича и прича!Кажеш дошли су и нису успели да направе од гована питу...и сад треба да лете због тога!?Сам кажеш од чега шта треба да праве и опет остајеш код тога.."хоћу резултате"..хоћу да будемо први!А они ушли у рушевину да пробају да ураде нешто!
Има ствари које су свакоме на процену...Пижон,омладинска школа..и тако још по неке ствари,али ту свако има своју причу.Они имају тероију да док је Пижон био ту као да им је онај ђорић састављао тим,као да нису имали никакав утицај и једноставно су га склонили.Испоставило се као лош потез,али то су ствари које су такве...то може да разуме само онај ко је у њиховој кожи.
Омладински погон...диже се какав је био!
Баш зато што нам деца потписују уговоре са неким сумњивим перачем кола...баш зато и он има да лети у пакету са његовим пајтосом!Ту се слажемо и ми смо трпели докле смо могли и преко тога!Сад је крај са тиме једноставно!
Свако ће ти рећи да у овој управи има добрих људи ко мало боље познаје ситуацију.Има и способних али има и ових које треба одстранити!И онда се поставља дилема..дал сећи све или видети како ће они да се исчисте и дал су спосбни да одвоје добро од лошег и да то остане.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Око пара у Звезди...

Кад је ријеч о приходима, ја ту не видим неки успјех Лукићеве управе. Спонзорства са Гаспромом и Телекомом су ствар одлуке политичара, не видим ту неку Лукићеву вјештину и способност да привуче спонзоре. Нека ме неко исправи ако гријешим.
Идеје Звезда фондација је стала, тај начин прикупљања пара је стао на нешто преко 70 000 евра. И што је најгоре, није постигнут континуитет прикупљања пара у ту фондацију.
Приходи од преноса су непознаница. Колико добијамо од Прве ТВ?
Приход од улазница је мален, највећи дио људи има годишње карте. А и то је више заслуга Цигана него Лукићеве управе.
Најпоразнија ставка прихода је од проданих играча. Џајићу се суди за трансфере играча типа 9 милиона марака за прелазак Друлића у Сарагосу. За које паре нам одлазе играчи сад, за које паре је рецимо отишао капитен Нинков или иде Калуђер? За сићу. Плус проценти који иду мафијашима и менаџерима.

Кад је ријеч о расходима, та ставка је још мутнија. Спомињу се цифре које се исплаћују за бивше играче и тренере. Спомињу се цифре колико је плаћен систем конроле карата на улазима Маракане или колико је плаћен нови цемафор. Али то су све нагађања.

Имаћемо неке конкретне цифре пред изборну скупштину.

Лукић је Циган до кости. И то је фино. И види се да хоће, да има жељу. Али не видим да он зна и да успјева у ономе што жели. А то је једино мјерило. Једини плус по мени му је Жути.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Новинари лупају нека имена ко да су слушали приче по кафанама и форумима, а нико ни не пита ко од тих људи жели да буде на челу ФКЦЗ (Југа је у задњем броју Звезда Србија изјавио да није заинтересован, Џаја такође у недавном интервјуу, а тек ови привредници немају везе са том причом):

Slika
Slika
Slika

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudb ... overi.html

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Lukic u 16:00 ima konferenciju. Spremitu se za hrpu spinovanja, mazanja ociju i kupovine vremena.

shoole je napisao:
Лукић је Циган до кости. И то је фино. И види се да хоће, да има жељу. Али не видим да он зна и да успјева у ономе што жели. А то је једино мјерило. Једини плус по мени му је Жути.

U metu.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda ce izneti ideju za izbor nove zvezdine zvezde :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]