banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2011, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Каква је фрка била?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 21:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Ništa strašno. Obostrano gađanje bakljama. Cigani Stojkovića pogodili nekom bakljom. Uglavnom sve se smirilo za 10-ak minuta.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nadjoh na fb-u:

Tole je pomerio stativu pa lopta nije htela u gol...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Дајте неке слике?

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
nadjoh na fb-u:

Tole je Rniću skrenuo pažnju da igra rukom.
P.S. nije bilo igranja rukom. Ako malo bolje pogledate snimak lopta ga je pogodila u butinu i zato je otišla onako visoko. Da ga je pogodila u ruku otišla bi u stranu i ne bi se onako jako odbila. Rnić je na vreme povukao ruku nazad i čovek je bio 100000% u pravu što se onako bunio.
Pravda je na kraju zadovoljena kad je Evandro pogodio stativu.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Sad sam se vratio, smrznut kao malo kad, al jbg "gomila nelogičnih poteza". Partizan zasluženo pobijedio iskoristio šanse mi nismo i to je to, danas su pokazali da su u ovom trenutku bolji pogotovo sa realizacijom. Mustafa isprozivan onako kako i treba prozivati g...o koje ti dođe u kuću, al mislim da je danas objašnjeno i da treba staviti tačku na njega. Uglavnom nam prijeti košarkaški scenario po dobro oprobanim metodama, ali to je druga priča. Partizanu svaka čast na pobjedi čistoj kao suza.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Чуо сам на вијестима каже дерби је обиљежила подјела навијача Партизана јел то на трибини било нешто или?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam kome je to obilježilo kraj svega na sjeveru što se dešavalo :D Kad su ušli zabranjeni na istok probali kao nešto preko redara da dodju do juga al to se brzo završilo. Onda ćutali do 20-og minuta zbog Ivana Perovića pa zagrmili. Na jugu razvili trans pozovi Cigana brata od istoka da ti otključa vrata, tako nešto, sve u svemu ovo im dosta smiješno izgleda nzm u čemu je problem kod njih al ovaj rascjep im sigurno ništa dobro neće donijeti.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bogme ovi zabranjeni su dobro zagrmili nakon tog 20 minuta,bar na tv-u

jug nisam posteno ni cuo

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesu baš baš, ali su se čuli dosta rijetko nzm zbog čega ali kad god su pjevali dobro se čulo. Uglavnom žali Bože one ljude na sjeveru koji zadnji atom energije daju, a one rupe na terenu to ne znaju da vrate.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 10:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
mandrak je napisao:
nadjoh na fb-u:

to sam i ja nesto cuo :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Utakmica dvije ekipe koje su nekompetentne da igraju ozbiljniji fudbal (doduše, ovo smo znali i ranije). Ni jedni ni drugi nisu mogli da razviju igru, odlučila je veća nervoza Zvezdinih igrača, promašenih par odličnih prilika i šansa koju su sami stvorili Partizanu, i to Li Adi od koga se to najmanje očekivalo. Vukić sa mnogo jakih utakmica u nogama je znalački riješio situaciju i to je bilo to, pobjeda je zaslužena.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
gole su lutke s naslovnih strana, još jedna pobeda Partizana...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 11:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Biće teško biće 0:2 :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
vrijeme je da zvezda napokon prestane da igra ovu namještenu ligu sa jugoslovenskim sportskim društvom i formira balkansku ligu koja bi imala direktnu prođu u kvalifikacije za ls i uefa po ugledu na jadransku ligu.
ne može se igrati liga u kojoj 80% timova su pod direktnom kontrolom partizana koji pred početak prvenstva ima već zalihu od 60 bodova.
pitanje za sve koji misle da je ovo teorija zavjere da mi kažu kada se neki partizanov igrač poslednji put povrijedio na nekoj "prvenstvenoj utakmici"?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
vrijeme je da zvezda napokon prestane da igra ovu namještenu ligu sa jugoslovenskim sportskim društvom i formira balkansku ligu koja bi imala direktnu prođu u kvalifikacije za ls i uefa po ugledu na jadransku ligu.
ne može se igrati liga u kojoj 80% timova su pod direktnom kontrolom partizana koji pred početak prvenstva ima već zalihu od 60 bodova.
pitanje za sve koji misle da je ovo teorija zavjere da mi kažu kada se neki partizanov igrač poslednji put povrijedio na nekoj "prvenstvenoj utakmici"?

Samo vi igrajte tu balkansku ligu. Tako ste kenjali i sa košarkom pa ste završili u pizdi materini. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ovaj derbi je jad i cemer,zali boze onih navijaca sto dodju i poderu grla i dlanove da ovi sutnu 5 puta u okvir gola i to nesto slucajno.igra nidje veze.i sto me posbno nervira svaki jebeni faul njih pet trci sudiji da objasni neke stvari. pa onda kad se igra u evropi popuse ladno zuti,crveni na istu foru.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hajde da i ja bacim koju rec... Jedine dobre stvari su navijanje Delija i sto nije bilo hladno na stadionu, sve ostalo je go ku*ac... Delije nisu pogodile Mustafu bakljom, baklja je prosla kroz mrezu i upala u teren, ali ni blizu njega, posle kada su isli u svlacionicu proletelo sve i svasta, ali to je standardna reakcija, pogotovo sto su se igraci partizana svadjali po zavrsetku poluvremena... Sever sjajan i navijanje odlicno... Bezveze mi je ona podela medju grobarima, pa se nisu ni culi jer su pevali svako za sebe... Nisam video sta pise kod njih na jugu na transparentu u fazonu "Koga vi za Boga miloga terate..." donji deo je bio ispod ograde..., to verovatno nesto na njihov medjusobni racun... Vise mi se i ne da pisati, bolestan sam od sinoc, samo se mogu nadati da ce moroni iz uprave otici... (i da ce neko normalan da dodje na njihovo mesto... ako je to moguce)

Cestitke partizanu na zasluzenoj pobedi

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Frisky_Dingo je napisao:

Ne 60 vec 36, zna se to, nije tajna....ali to vec nije tema... o derbiju se prica ovdje...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 16:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
skeva je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:

Ne 60 vec 36, zna se to, nije tajna....ali to vec nije tema... o derbiju se prica ovdje...

pa jbga ako mislite da zato partizan 5 godina za redom osvaja prvenstvo zasto onda u derbiju zvezda uvijek biva porazena?????

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]