banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2011, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Barsa je napisao:
Pekmen je napisao:
Da je samo VHS kaseta ostala,
Iz Barija!!!

Ali ono što mi imamo na toj VHS kaseti (danas je tu cd, dvd :wink: ) iz Barija vi nećete imati nikad :lol: :lol: :lol:

Eto vam sve titule prvenstva Srbije i još gratis kupovi, ali nikad ne možete imati ono iz Barija, nikad

Oooo mijenjao bi mijenjao :)

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Jbga,ne valja ništa ali... Šta ću kad je volim sve joj jebem i sve što je gora ja je još više volim :P
"Dobro znaj da uvek tu sam ja..."

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=103216 :oops:

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Za Petkovića me ništa ne čudi. Dečko je poznat kao persona sa jako malim mozgom.
Navijači u upali u prostorije uprave? Hm, bio bi to fin obračun ciganskih plaćenih vođa i svinjske glave. :D Što bi se reklo, doš'o đavo po svoje.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Za Petkovića me ništa ne čudi. Dečko je poznat kao persona sa jako malim mozgom.
Navijači u upali u prostorije uprave? Hm, bio bi to fin obračun ciganskih plaćenih vođa i svinjske glave. :D Što bi se reklo, doš'o đavo po svoje.

Možda bi bilo bolje da pređeš na "svoju" temu,pusti nas imaš ti razloga za zadovoljstvo valjda a ne da truniš ovdje kod nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Prosinecki je zreo za otkaza.Dve godine ni jedan trofej,evropa zavrsena u prvim kolima.Igra u vecini utakmica,kao u vreme dostanica i kristica.Nikakav nagovjestaj napredka.Zasto produzavati agoniju?Zato sto je to Robert Prosinecki.Zasto pizona nismo istrpeli? Imao je bolje rezultate,slabiji igracki kadar,pri tom je zvezdina zvezda.Nema nikom povladjivati,Zvezda treba da bude iznad svakog pojedinca.Najuren je Dzaja,piksi,pizon...Zasto je robi iznimka?Lukic,adza i igraci se sada okrecu kupu i demagogiji koju ce prodavati do sledece sezone.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Džaja je najuren i još uvijek ispaštamo zbog tog. Prosinečki nikako nije zreo za otkaza, ali Lukić i Adžić svakako jesu i ako imaju trunku obraza sutra će podnijeti ostavke.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zasto nije zreo?Daj neki valjan razlog?Osim sto ima viziju i sto je Zvedzina legenda.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato što nemamo nikakvu alternativu za njega, tj možemo nahvatati Živadinovića, Alkosana ili nekog sličnog, znači išli bi sa konja na magarca. Zato što mu nije ispunjen minimum zahtjeva u prelaznom roku i za to nije kriv on nego Lukić i Adžić. Zato što je jedina pozitivna stvar u klubu i ako ode ugasili smo ga načisto..........bar ja tako vidim, a ruku na srce Žuti mi je oduvijek bio broj 1 pa sam malo i popustljiv prema njemu :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mislis na onu uvjek ima gore od goreg.Rezultatski tesko,da moze gore.Alternativa?Pa nace se neko od kumova zasigurno.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Robi jeste tvrdoglav i to mu jedino zamjeram, postaje jasno da sa ovim sistemom ne možemo igrati protiv iole ozbiljnije ekipe. Mora nešto mijenjati u postavci igre, ali ne treba ga odmah ni tjerati, potrošićemo sve dobre koje imamo pa će nam se opet na klupi rotirati bata Đorina škola.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 01:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ova sezona je zavrsena.Njegova tvroglavost nas je vec kostala.Kaludjerovic :pale: Mezenga zadjih 10 minuta,Boze ucuvaj.Taktika ista svaku utakmicu,iako se iz aviona vidi da nece donjeti boljitak.Nonsalatnost i ne zainterovanost igraca u vecini utakmica.Slabo ih motivise,jbt ko da nose dres jastrebca ili fapa,bas ih briga.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Milan Vilotić je izjavio da je pobeda Partizana zaslužena. Upitan šta je trebalo da bude drugačije da bi se, makar, izbegao poraz odgovorio je: "Ne znam, pitajte one koji nas vode"

Ja ne vjerujem da ovoliki kreten igra kod nas. Kad je Robi planirao da ga odskarta bajna uprava je stala u odbranu ovog konja i kao da ga prodamo. Iskreno se nadam da će završiti kao Mustafa 2 pošto bi se u njihovom klubu najbolje uklopio. Kakav smrad za ne povjerovati.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 01:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Citiraj:
Milan Vilotić je izjavio da je pobeda Partizana zaslužena. Upitan šta je trebalo da bude drugačije da bi se, makar, izbegao poraz odgovorio je: "Ne znam, pitajte one koji nas vode"

Ja ne vjerujem da ovoliki kreten igra kod nas. Kad je Robi planirao da ga odskarta bajna uprava je stala u odbranu ovog konja i kao da ga prodamo. Iskreno se nadam da će završiti kao Mustafa 2 pošto bi se u njihovom klubu najbolje uklopio. Kakav smrad za ne povjerovati.

nemoj tako,to nam je reprezentativac

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 01:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
papučar je napisao:
Citiraj:

nemoj tako,to nam je reprezentativac

Kao i kaludjerovic... dva najlosija pojedinca u Zvezdi... mozes onda misliti kakav nam je savez... :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 01:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sta ja znam,aj taj kaludjerovic nekad da i gol pa ga i mogu shvatiti da igra.ali ovoga vilotu stvarno nikako da svarim.ne vidim nijedan njegov kvalitet

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 01:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo što skeva kaže je 100% tačno, kad su njih dvojica reprezentativci vidiš da nam je fudbal i savez u k...u.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zRbkGJJ3pkc[/youtube]

U ovakvoj atmosferi izgubiti pa da se skupilo 11 forumaša mislim da bi ih adrenalin toliko pukao jeli bi teren 90 minuta, a ovi beteri su preplaćeni za svoj posao i ovako to vraćaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
mandrak je napisao:
sta ja znam,aj taj kaludjerovic nekad da i gol pa ga i mogu shvatiti da igra.ali ovoga vilotu stvarno nikako da svarim.ne vidim nijedan njegov kvalitet

Kakav crni kvalitet, momak nam je najgori igrač ove sezone uz to je nula od čovjeka. Nema ni Kaluđerović kvalitet za prići reprezentaciji, iza svih tih igrača stoje vjerovatno ljudi s one strane zakona. Vilotić, Kaluđerović, Tomić i slični reprezentativci su samo pokazatelj stanja u našem fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www2.mozzartsport.com/vesti/9142 ... -strance-/ pucamo po svim šavovima.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pogriješio sam, nije on nula od čovjeka. On je crna rupa od čovjeka, ako je i čovjek. Fudbaler nije sigurno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]