banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 13:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
BSE - a nista ondak :)

turbo - kazi sta se zbilo, pa te toliko uznemirilo. nsiam pogledala, ali osecam d aje bilo zanimljivo:) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2003, 00:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Ma kao autom zgazile nekog lika i njima u emisiju dolazi inspektor koji ih privodi, a one bjeze od njega,.. pa su mu kao pobjegle ali su ostale svezane lisicama,.. kako retardno, i one nesto glume, "jao cika inspektore pa pustite nas moolim vaas", "ev necemo vise niikad, plzz" meni je pravo muka bila..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2003, 20:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
evo meni si smucio vece tom emisijom, a samo sam procitao ovo, nisam gledao. :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2003, 21:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slucajni prolaznik je napisao:
evo meni si smucio vece tom emisijom, a samo sam procitao ovo, nisam gledao. :D :D :D

Vjerujem, samo
Citiraj:
evo meni si smucio vece

SmucilA vece... ako mozes promjeniti rod.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2003, 15:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2003, 13:24
Ne zale se samo ljudi za PinkBH, nego sam gledao da i u Srbiji ljudi govore o Pinku.
Mene ne zanima, svako ima svoje misljenje, ako mi se ne svidja ne gledam, gledam moje Favorit TV stanice!

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2003, 01:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Dec 2003, 03:22
TV Pink je i osnovana za dno populacije-znaci neobrazovane ili jos one gore-poluobrazovane.I gosti su iz te kategorije(čast izuzecima ako ih je bilo),a o voditeljima je i suvišno pričati bilo šta!!!!!!!!!Doduše kad su voditelji u pitanju,ja ni sama ne znam kome bih dodelila 1. mesto-vodi se mrtva trka.Nensi kaže da je glumica-e pa sad zamislite nju sa onakvim naglaskom kako glumi npr. Juliju....Da nije tragično,bilo bi smešno...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....dođavola opet sam se iznervirala...Poenta :ako hoćete da sebi uništite dan vi samo prebacite na program TV Pink,a on će učiniti sve ostalo!!!!!!!!!! :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2003, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heheheheh pink - televizija za mentalno retardiranu populaciju :P

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 12:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2003, 12:00
zasto ste toliko ogorceni na Pink.Ja radim tamo i super mi je.Zar je danas bitno sta covjek radi,vazno je da ima novaca zar ne?I da vam kazem da smo u BiH drugi na skali gledanosti pa crknite.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 12:10 
Početnik
Početnik

Mozete slobodno da dajete svoje misljenje o pinku,a nama ide u prilog sto nas komentarisete jer implicira da nas gledate. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 12:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
BSE je napisao:
heheheheh pink - televizija za mentalno retardiranu populaciju :P

mentalno retardiranu populaciju?? a nisi pomislio da mozda tvoja mama, strina, tetka..ili neko iz blize ili dalje familije,..neki prijatelj, prijateljica i sl. gledaju pink??

pinki je napisao:
I da vam kazem da smo u BiH drugi na skali gledanosti pa crknite.

hehe..ispade da nam je vise od polovine populacije retardirano.. :lol:
sve retard do retarda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mrvice niko u mojoj porodici ne gleda to sranje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 13:27 
Početnik
Početnik

Aki mislis da je vecina nase populacije poput tebe onda si vjerovatno u pravu.Mrvice,svaka cast. :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 16:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2003, 10:16
a ko je prvi na skali gledanosti?

PINKI - hahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 16:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hey, stanite malo,..
Dok je bila NTV bez Pinka, bilo je OK, ali sad... Slika
Pinki u pravu si što kažeš za komenatre i implikaciju (Implikacija iskaza p i q je složen iskaz koji je netačan jedino ako je prvi tačan a drugi netačan, dok je u drugim slučajevima tačan. Gimnazija čini čuda.. :D )
Takođe se djelomično slažem i sa BSE, Pink nije za one ''normalne'', hajde da se tako izrazim...
Turbo folk se 'intenzivno' proširio na ovim prostorima za vrijeme rata. Ljudi bez para, krova nad glavom, hrane, žalost i tuga u životima, naravno da će slušat nekog lika što pjeva ''žalopojke'' kako nema ovo ono, kako ga je žena napustila, kako ..bla bla... Poistovjećuje to s svojim stanjem te počinje intenzivno gledati...
I mrvica za kraj, slažem se i sa tobom da ne može reći da su retardirani oni koji gledaju, jer barem njegova baba gleda onu Soledad (jel ta serija u pitanju???!)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2003, 13:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
eh sad, BSE ja sam samo htjela da kazem da "mentalno retardirana populacija" nije adekvatan naziv, nista licno..nemoj da se ljutis. :)

btw. ja sam svoje misljenje o Pink TV iznijela davno..ima jos tema na medijima o istoj.

pinki..svejedno..to vise govori o tebi nego o meni.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2003, 15:37 
Početnik
Početnik

Drago mi je sto ste poceli pozitivnije da razmisljate o PINK-u.Ne znam da li neko od vas radi u medijima ali nije to bas sve tako crno kao sto mislite.Koncepcija PINk-a je,u svih sedam programa,za ciljanu grupu ljudi.Nismo mi krivi sto je ovdje takav mentalitet pa ljudi vole narodnjake i sapunice.Doduse ovo je jos uvijek eksperimentalni program.Ipak ima segmenata za koje sam saglasna sa vama i Bogu hvala daleko sam od istih. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2003, 15:40 
Početnik
Početnik

Mrvice sreco,samo mala ispravka,misljenje se ne iznosi nego saopstava.Nista licno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2003, 01:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
Vidim da neprestano spominjete narodnjake. Ne pratim PINK toliko ali nisam primjetio neke velike narodnjacke parade u posljednje vrijeme. Ispravite me ako grijesim.
PINK emituje Grand paradu i ne znam ni ja koju jos emisiju sa hc-turbo-folk pjesmama, ali vecinom se vrte novokomponovane stvari tipa Dapcevic, Pisarovic, 187 i sl. A, koliko sam primjetio, to se vrti i na ostalim televizijama, samo sto je Pink vishe zabavno orjentisan.
Sapunice, .. mislim da svaka TV emituje bar jednu.

=>pinki, kad vec radis na Pinku, da li znas kad prestajete sa experimentalnim radom? btw, koji posao imas i kako se zoves?

pinki je napisao:
I da vam kazem da smo u BiH drugi na skali gledanosti pa crknite.

sta reci... :roll:
crknuce ko vas bude gledao, valjda je to poenta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 05:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Dec 2003, 03:22
Pinki ili kako vec ,ti koji branis TV PINK,mozda bi bilo krajnje vreme da shvatis sledece:
1.u ovom gradu jos postoje pismeni ljudi(ne samo polupismeni kao na gore pomenutoj TV)
2.voditelji na istoj toj TV imaju problema sa sklapanjem prosto-prosirene recenice,a da cujem slozenu -o tom ne smem ni da sanjam
3.vidim da ti mislis da je najbitnije zaraditi novac ,pa cak kao i vi,radnici najgore TV-prostim otaljavanjem-jer ocigledno od strucnosti nemas ni s...
4.Jezik kojim vi pokusavate da se sluzite,nigde nije verifikovan i meni kao lingvisti nije jasno zasto se bojite da izgovarate vokale!?Poruci svojim kolegama da ucestalija upotreba vokala izmedju konsonanata ne trazi hleba..
5.Uzalud trosim svoje dragoceno vreme,jer ti nikada(ali nikada!) neces shvatiti o cemu ja govorim 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 08:29 
Početnik
Početnik

Slusaj vestice,zaista ti odgovara ovo vestice,o mojoj pismenosti cak ni ti ne mozes da polemises i nisi jedini lingvista na svijetu! A to sto govoris o govoru na Pinku, ako nisi upucena mi smo "multietnicka TV", jedina u BIH. Doduse, saglasna sam s tobom u vezi sa nekim od voditelja,zaista se "samaraju" pojedinim rijecima i upotrebljavaju lokalizme.Ja radim ozbiljniji posao i nastojim izbjeci takvu vrstu govora. Sto se tice voditelja nekima od njih je prvi put da se pojavljuju na TV-u, pa sta mislis da su sve slavne licnosti radile perfektno na pocetku karijere? A sada mi odgovori da li ti se bar nesto ili neko dopada na PINK-u?Prihvatam svaku vrstu sugestije a mozes i da nam predlozis nesto. 0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]