Ja se sjećam Zabranjenog (ili Omladinskog?) Foruma i Hršuma kada ga je vodio na RTRS-u otprije 5-6 godina, tada je bilo na srpskoj televiziji ali svejedno bilo je žešćih ispada, par emisija su mi se urezale u pamćenje:
- kada su govorili nešto o sportu i njegovoj ondašnjoj propasti u RS, neko je rekao da se igrači u regionu komotno mogu razmjenjivati (koliko se sjećam), a onda se javio neki bošnjak iz Tuzle i rekao ''da se ponosi što je bošnjak, musliman i da mu je babo rekao da NIKAD ne prihvati ponudu srpskog kluba''; Hršum je kasnije tu emisiju spomenuo kao kontroverznu;
- drugo, kada su govorili o siromaštvu i imovnom statusu građana i mladih u RS, kao predstavnici ''bogatih'' gostovali Dušanić i pokojni Ljubiša Stojanović Luis, a naspram njih kao heroji siromašne i radničke klase neka studentkinja koja je odrasla u domu, i jedan momak iz porodice sa 10-toro djece koji se netom negdje zaposlio; sjećam se te emisije kako se Dušanić hvalio da je od nule stvorio sve što danas ima, a jednom je prilikom rekao nešto ružno o palim borcima vojske RS zbog čega su ga izviždali, i još su ga uhvatili u laži, ne znam zbog čega; kaže ta mala studentkinja da ''gosn. Dušanić ima 140 kamiona, ali ona ima 140 prijatelja'';
- kad očigledno nisu znali o čemu da povedu raspravu, pričali su čak i o latinoameričkim sapunicama i njihovom uticaju na stanje uma u regionu, ajoj, gostovao neki lovaš distributer tih meksičkih sranja za televiziju (tada još nije ''bilo'' turskih serija

), glumci iz nekih domaćih serija, a čini mi se da se sve to povelo zbog primjedbi građana RTRS-u zbog serije ''Padre Coraje'' (Hrabri otac Huan) koja je bila prepuna šokantnih scena, sexa i nasilja, pa su pričali i o cenzuri;
...
Hršuma organski ne mogu podnijeti, on je isto što i Justin Timberlake u Americi.
Za ovo na regionalnom Pinku stvarno nemam riječi.