banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sveznadare da si makar pismen vidio bi da pise Derventa.

A u BL sam zivio 5 godina tako da sebi dajem za pravo da iznesem misljenje.

Ako ti se ne svidja odjebi od meni i ne citaj moje postove.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
shakal je napisao:
Sveznadare da si makar pismen vidio bi da pise Derventa.

A u BL sam zivio 5 godina tako da sebi dajem za pravo da iznesem misljenje.

Derventa ili bilo šta drugo, ne zanima me, razumiješ, tim gore po tebe što si tu bio pet godina, vidio si svjetla velikoga grada, imam razumijevanja za tebe...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:58 
Bič božji
Bič božji

papučar je napisao:
Mladji brat od supruge kad vec pitas. Nas dvoje se na glavu nasadili da mu nadjemo posao, al dodje prijava kako je ukrao cokoladu na pumpi u Travniku pa trazi 50KM da plati+sto sve i dinar koje ima ode na Borac, ako to nije ispiranje mozga onda ok. Sjajni ste, nema sta. Ili evo ti jos jedan primjer, prosli vikend zapali da gleda Vosa-Javor, onako digao mu se malo, ovde ljudi hoce da svisnu, milicija se zove, al jbg ipak su tamo Slaninari znas koje je to neraskidivo bratstvo. U redu je sto kenjate ovako, al bar da vaspitate tu djecu malo prije nego sto ih pustite s lanca onda bi mozda tvoja rijec i imala tezinu.

Samo još tebe da pitam, jel ti to kažeš da je tvoj šurjak lopov, kradljivac, pazi to je stvar kućnog vaspitanja i odgoja, a ne stav grupe ili kluba, mislim da bi sa ovim jako uvrijedio svoju ženu... 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako nisam jedini,onda sam sigurno jedan od rijetkih borcevaca na forumu koji je sjeo u utorak 10.maja 1988 u 22sata na voz za Beograd preko Ferijalnog Saveza,sa jos tristotinjak brace da navijamo za drugoligasa na uscu Save u Dunav,protiv tada jedne od 3 najjace ekipe u Evropi i na svijetu,a 11 maj i dan danas apostrofirram kao najsrecniji dan u zivotu uz rodjenje djeteta.
I pored svega navedenog,ne pada mi na pamet da dijelim lekcije nekome ko bi za koga trebao navijati,tim prije sto ne idem na Borac tek unazad dvije godine otkad je uspjesan,i vrlo dobro znam koliko nas je bilo na utakmicama protiv Jedinstva iz Crkvine i Famosa iz Vojkovica prije tri godine. Upravo zato sto znam koliko nas je bilo,zadnji smo koji bi trebali djeliti lekcije!
Ono sto me raduje,to su djeca,skolarci,oni su nasa buducnost i vrijeme je na nasoj strani. Kad sam ja bio osnovac u Georgi Stojkov Rakovski,nas dvojica smo navijali za Borac,tako je bilo i u ostalim razredima,a siguran sam da je danas nema razreda u kojem bar 10 djecaka ne navija za Borac!

AJ BORAC!!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
shakal je napisao:

Nadahnuto, nema sta. :lol:

Cinjenica je da nas klub ima problem sa brojnoscu navijaca za ovoliki grad.
Zato je je vazno polje marketinga o kom svako malo drobimo. Dakle, treba poceti sa agresivnom (u pozitivnom smislu) kampanjom po skolama, igralistima...i pristalice drugih klubova ce za 20-ak godina biti na nivou statisticke greske.

Borcevci ce pravilno "usmjeriti" svoju djecicu, ali bez sistema, tj. stabilnog kluba nema omasovljavanja i to je jasno k'o dan.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
papučar je napisao:
Mladji brat od supruge kad vec pitas. Nas dvoje se na glavu nasadili da mu nadjemo posao, al dodje prijava kako je ukrao cokoladu na pumpi u Travniku pa trazi 50KM da plati+sto sve i dinar koje ima ode na Borac, ako to nije ispiranje mozga onda ok. Sjajni ste, nema sta. Ili evo ti jos jedan primjer, prosli vikend zapali da gleda Vosa-Javor, onako digao mu se malo, ovde ljudi hoce da svisnu, milicija se zove, al jbg ipak su tamo Slaninari znas koje je to neraskidivo bratstvo. U redu je sto kenjate ovako, al bar da vaspitate tu djecu malo prije nego sto ih pustite s lanca onda bi mozda tvoja rijec i imala tezinu.

Samo još tebe da pitam, jel ti to kažeš da je tvoj šurjak lopov, kradljivac, pazi to je stvar kućnog vaspitanja i odgoja, a ne stav grupe ili kluba, mislim da bi sa ovim jako uvrijedio svoju ženu... 8)

To tvoje misljenje bi mozda bilo ispravno da na moj komentar koji ce ti to u zivotu, njegov odgovor nije, daj jbt stajanje, ludnica, kupi ko sta stigne. Ono da budem realan jest rekao da su se stariji nudili da preuzmu krivicu, al njemu i slicnima je tolika zrtva prevelika, a nije preveliko da djeca samo sto dupeta ne daju da "grupa" bude jaka.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Schlager je napisao:
Ako nisam jedini,onda sam sigurno jedan od rijetkih borcevaca na forumu koji je sjeo u utorak 10.maja 1989 u 22sata na voz za Beograd preko Ferijalnog Saveza,sa jos tristotinjak brace da navijamo za drugoligasa na uscu Save u Dunav,protiv tada jedne od 3 najjace ekipe u Evropi i na svijetu,a 11 maj i dan danas apostrofirram kao najsrecniji dan u zivotu uz rodjenje djeteta.
I pored svega navedenog,ne pada mi na pamet da dijelim lekcije nekome ko bi za koga trebao navijati,tim prije sto ne idem na Borac unazad dvije godine otkad je uspjesan,i vrlo dobro znam koliko nas je bilo na utakmicama protiv Jedinstva iz Crkvine i Famosa iz Vojkovica prije tri godine. Upravo zato sto znam koliko nas je bilo,zadnji smo koji bi trebali djeliti lekcije!
Ono sto me raduje,to su djeca,skolarci,oni su nasa buducnost i vrijeme je na nasoj strani. Kad sam ja bio osnovac u Georgi Stojkov Rakovski,nas dvojica je navijalo za Borac,tako je bilo i u ostalim razredima,a siguran sam da je danas nema razreda u kojem bar 10 djecaka ne navija za Borac!

AJ BORAC!!!!

Uh, na ovo moram da odgovorim. Odlican post, nema se sta puno dodati.
Dirnulo me to sto si rekao o skoli GSR. Ne znam koja si generacija. Ja sam tu skolu pohadjao od 1976 do 1984. I to sto si rekao mogu samo da potvrdim. Ja se stvarno ne sjecam ko je osim mene iz razreda isao gledati Borca u Drugoj ligi zapad.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:09 
Bič božji
Bič božji

papučar je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
papučar je napisao:

To tvoje misljenje bi mozda bilo ispravno da na moj komentar koji ce ti to u zivotu, njegov odgovor nije, daj jbt stajanje, ludnica, kupi ko sta stigne. Ono da budem realan jest rekao da su se stariji nudili da preuzmu krivicu, al njemu i slicnima je tolika zrtva prevelika, a nije preveliko da djeca samo sto dupeta ne daju da "grupa" bude jaka.

Nisi me razumio, jedna ih je majka vaspitala, to se nosi iz kuće, a ne iz kluba ili sa tribine...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

99% sam siguran nakon iscitanih tvojih postova na par tema da si u politici, posto ovoliko spinovanje samo oni mogu odraditi. Mene je licno sramota sto si ti Banjalucanin. Uzivaj na temi, ovo je moj zadnji post, odo prebaciti klincu koju kintu, jbt idu dva meca sa Sarajevom, znas koja je to frka.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E moj RBA, stari cetnicki prdonjo, ovo su vec ozbiljne optuzbe. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:13 
Bič božji
Bič božji

papučar je napisao:
99% sam siguran nakon iscitanih tvojih postova na par tema da si u politici, posto ovoliko spinovanje samo oni mogu odraditi. Mene je licno sramota sto si ti Banjalucanin. Uzivaj na temi, ovo je moj zadnji post, odo prebaciti klincu koju kintu, jbt idu dva meca sa Sarajevom, znas koja je to frka.

Naravno da sam političar, kako si pogodio, mene nije sramota što si ti Banjalučanin, moderan sam čovjek i znam da nas ima svakakavih, a ti si rekao da je klinac kradljivac, a ne ja, ja bih to za nekoga rekao samo da sam ga svojim očima vidio da nešto krade... U nedostatku daljnjih argumenata, lijep pozdrav... :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kitopsina je napisao:
Schlager je napisao:
Ako nisam jedini,onda sam sigurno jedan od rijetkih borcevaca na forumu koji je sjeo u utorak 10.maja 1989 u 22sata na voz za Beograd preko Ferijalnog Saveza,sa jos tristotinjak brace da navijamo za drugoligasa na uscu Save u Dunav,protiv tada jedne od 3 najjace ekipe u Evropi i na svijetu,a 11 maj i dan danas apostrofirram kao najsrecniji dan u zivotu uz rodjenje djeteta.
I pored svega navedenog,ne pada mi na pamet da dijelim lekcije nekome ko bi za koga trebao navijati,tim prije sto ne idem na Borac unazad dvije godine otkad je uspjesan,i vrlo dobro znam koliko nas je bilo na utakmicama protiv Jedinstva iz Crkvine i Famosa iz Vojkovica prije tri godine. Upravo zato sto znam koliko nas je bilo,zadnji smo koji bi trebali djeliti lekcije!
Ono sto me raduje,to su djeca,skolarci,oni su nasa buducnost i vrijeme je na nasoj strani. Kad sam ja bio osnovac u Georgi Stojkov Rakovski,nas dvojica je navijalo za Borac,tako je bilo i u ostalim razredima,a siguran sam da je danas nema razreda u kojem bar 10 djecaka ne navija za Borac!

AJ BORAC!!!!

Uh, na ovo moram da odgovorim. Odlican post, nema se sta puno dodati.
Dirnulo me to sto si rekao o skoli GSR. Ne znam koja si generacija. Ja sam tu skolu pohadjao od 1976 do 1984. I to sto si rekao mogu samo da potvrdim. Ja se stvarno ne sjecam ko je osim mene iz razreda isao gledati Borca u Drugoj ligi zapad.

Skoro smo generacija,ustvari,mladji si godinu dana,ako se sjecas koje si odjeljenje bio i ko ti je bio razrednik,napisi PP,da ne davimo ljude i da ih pustimo da se na miru svadjaju 8) ...Ja sam bio A kod Dusanke Mraz.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:15 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
E moj RBA, stari cetnicki prdonjo, ovo su vec ozbiljne optuzbe. :D

Hahahahaha, jes' vidio, na gorim smo se mi mjestima borili i veće pobjede odnosili, a kamoli sa ovima koji članove svoje porodice nazivaju lopovima, šta bi tek mogao sve reći o meni kojeg ne poznaje... cccc :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moram jos ovo reci. Pricam sa klincom na ovu temu i njegov je komentar daj jbt ko se jos prima na to da iz BL moras navijati za Borac i ti si glup sto se raspravljas sa djecom. Ima 18 godina pa onda skontaj koliko si zatucan mila majko. Btw ovo za lopovluk je samo mjerilo kakva je grupa koja bi trebala biti ponos grada i kojim se vrijednostima djeca uce. Ne ocekujem da ti shvatis to, bitno je da je grupa jaka. Vec sam jednom na drugoj temi napisao da mi je tata kad sam bio manji rekao da ako dva covjeka kazu da sam magarac moje je da uzmem i njacem. Tebi ko zna koliko ljudi govori da si magarac ali ti i dalje seres a ne njaces. Nisam nikakav internet huligan vec porodican covjek, ako imas jos sta da dobacis "duhovito" sibni pp.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:39 
Bič božji
Bič božji

A ko je rekao da svi iz B.L. moraju da navijaju za Borac...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Papučar очигледно је да си дошао овдје да зајебаваш ! Јел ти мислиш да ти неко вјерује да си т то питоа клинцаи да ти је тако одогворио, своје комплексе лијечи на другом мјесту !

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Видиш да је прави папучар болан :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Као што ја и рекох прије три сата,оде тема у неку другу страну и нема повратка разумљивој дискусији.

Једна и основна ствар навијач и симпатизер су два различита појма,симпатизер није навијач.

А ко никада у животу није био навијач не може солити памет и на основу појединца генерализовати,причам у општено не односи се ни на кога. Једноставно ко никада у животу није бусом са рајом ишао на неко гостовање нема право причати и етикетирати,да су навијачи наркомани,лопови,кретени и бандити. Дакако та гостовања могу бити комична,чак и ако је у питању гостовање локалног клуба.
Ишао сам на многа обишао и села и градове и метрополе,заједничко је свима да тај осјећај припадности никакве паре не могу платити,а свак оно што из куће понесе тако се и понаша. Нико те неће тјерати да крадеш или пушиш џоинт уколико не желиш,нико те неће прозивати и називати кукавицом уколико ниси исти као пар њих који воле то да раде.
Примао сам и батине два пута,јбг голих руку њих тројица на мене и то носе некакву штокрлу,ал једноставно треба доживјети.

Молио бих да нико на основу овог мог поста не почне причу о томе како ја контрадикторишем,једноставно свака навијачка група (иоле озбиљнија) појединца не тјера да краде,појединац уколико има своје ја ма шта му ко говорио неће кренути путем који сматра лошим . ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:56 
Bič božji
Bič božji

drinin vuk je napisao:
Као што ја и рекох прије три сата,оде тема у неку другу страну и нема повратка разумљивој дискусији.

Једна и основна ствар навијач и симпатизер су два различита појма,симпатизер није навијач.

А ко никада у животу није био навијач не може солити памет и на основу појединца генерализовати,причам у општено не односи се ни на кога. Једноставно ко никада у животу није бусом са рајом ишао на неко гостовање нема право причати и етикетирати,да су навијачи наркомани,лопови,кретени и бандити. Дакако та гостовања могу бити комична,чак и ако је у питању гостовање локалног клуба.
Ишао сам на многа обишао и села и градове и метрополе,заједничко је свима да тај осјећај припадности никакве паре не могу платити,а свак оно што из куће понесе тако се и понаша. Нико те неће тјерати да крадеш или пушиш џоинт уколико не желиш,нико те неће прозивати и називати кукавицом уколико ниси исти као пар њих који воле то да раде.
Примао сам и батине два пута,јбг голих руку њих тројица на мене и то носе некакву штокрлу,ал једноставно треба доживјети.

Молио бих да нико на основу овог мог поста не почне причу о томе како ја контрадикторишем,једноставно свака навијачка група (иоле озбиљнија) појединца не тјера да краде,појединац уколико има своје ја ма шта му ко говорио неће кренути путем који сматра лошим . ;)

Sve je rečeno...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
симпатизер није навијач.

:angry4: :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]