banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 09 Nov 2011, 16:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
genkorist je napisao:
solaris je napisao:
GialloRosso je napisao:
Zna li neko koliko vremena treba da prođe da se uzme ponovo telefon po promotivnoj cijeni, na L sam tarifi?

Ako si potpisao na 12 mjeseci mozes uzeti kad ti ugovor napuni 9mjeseci, a ako si potpisao na 24mjeseci mozes uzeti kad ti ugovor napuni 21m.

mtelopovi kada cete prestati uzimati pare gradjanima RS. Cijene su vam vece nego u EU :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Jebem ih mater...bas su skupi!!!!

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Citiraj:
Jedinstvena ponuda za stare i nove post paid korisnike mobilne telefonije

Vrijeme je da izvučete vaše stare mobilne telefone iz ladica, jer ih je od 10. novembra 2011. godine kod nas moguće zamijeniti za novčani bonus koji trošite za razgovore, poruke ili mobilni internet.
Ovoga puta za vas smo osmislili jedinstvenu ponudu putem koje ćete svoje stare mobilne telefone moći zamijeniti za bonuse na postpaid računu.

Potrebno je da na jedno od naših prodajnih mjesta donesete jedan ili više starih telefona, čiju ćemo vrijednost procijeniti putem posebno kreiranih aplikacija za procjenu i u skladu s tim vas obradovati novčanim bonusom koji ćete moći koristiti narednih mjeseci. Telefoni mogu biti ispravni ili neispravni, a broj telefona koje možete zamijeniti za minute, poruke ili mobilni internet nije ograničen.
Ovako stečene bonuse možete koristiti narednih pet mjeseci u zavisnosti od vaše potrošnje.

Osim ovih jedinstvenih bonusa, za nove korisnike smo pripremili bogatu ponudu mobilnih telefona (link na postpaid telefone) od kojih posebno izdvajamo Samsung C3530, Samsung C3350 i LG P350 po specijalnoj cijeni od samo 1 KM uz L tarifu.

Ovo je još jedna od akcija kojom pokazujemo spremnost da ekološki savjesno poslujemo. Naime, svi prikupljeni stari telefoni biće proslijeđeni firmama koje će se dalje, u skladu sa svjetskim praksama, baviti reciklažom ili propisnim odlaganjem elektronskog otpada.

Za više pozovite 066 10 10 10. Cijena telefona je sa PDV-om.

Ponuda za zamjenu starih telefona za bonuse traje do 31.12.2011. godine, a nova postpaid ponuda
telefona takođe traje do 31.12.2011. godine ili do isteka zaliha.

moze li mi neko pojasniti,o cemu se radi..da ne idem u mtel....npr sta ako donesem staru nokiu 3310?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 18:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Racunace ti je jedno 5 marki, koje ce ti odbiti sa postpaid racuna :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
A oni zaraditi na prodaji sekundarnih sirovina...a ispade da su ekoloski svjesni hahahha

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa onda ti lepo odes i prodas telefon u sekundarnu sirovinu i uzmes 20KM ako je i toliko... Nasem coveku nista ne valja, svi imamo 10 starih telefona u kuci i ljudi ti daju 5 KM da ih se resis, a ti neces... Kao da nas neko tera na to :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ma oni će samo promijeniti masku i prodavati ih pod ugovor na 2 godine :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

posto vidim da niko jos nije napisao konkretnu informaciju,sve su ovo nagadjanja...u nedostatku obaveza,prosetam do mtela da dobijem detaljnije informacije..uglavnom,vise neznanja od sluzbenika nisam odavno vidio,ama bas nista nisam saznao,osim da trebam donjeti svoj ispravni telefon na procjenu,pa ce mi reci koliko cu dobiti bonusa...nidje veze,iskreno sam se trudio dobiti bilo kakvu ORIJENTACIONU cijenu,nabrajao neke stare modele za primjer...bilo sta...al nista,kao...donesi ti telefon,pa cemo onda pricati...jako sam razocaran kao njihov korisnik sa takvim odnosom!jos jednom molim nekoga,ako dobije kakve informacije ...nek napise na forumu...pozzz

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jbt, zar ti nije dovoljno orijentaciono da ni u kakvom ludilu za taj telefon ne mozes dobiti vise od 20 km?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kad god sam otisao za nešto telefon, net, mobilni samo su mi zakomplikovali.

Takvu gomilu nesposobnih službenika na jednom mjestu nema ni u Zimbabveu!

edit: nema veze koliko možeš dobiti, bitno je da ljudi uvijek zas.ru kad trebaju nešto završiti.

Što su objavili tu akciju ako nemaju pojma kako će da rade.

Ja prvi imam 5 starih telefona koje ću im drage volje dati za 20 km ali mi se ne ide upravo zbog ovog sto wizzy reče.

Ljudi nemaju veze ni sa čim. Jedino su znali naplatiti račun a i to su sad prebacili u banke.

Poslednji put menjao dtkbl dana 11 Nov 2011, 14:39, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 14:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Niste ni vi bas u pravu. Njih generalno moze zanimati da li je npr. displej citav, u komadu, jer ce se taj shrot prodavati u sirovinu. Ne znam bas da je toliko nelogicno da ti ljudi kazu donesi da vidimo telefon vizuelno, jel iz jednog komada, itd, pa cemo ti reci cijenu. Meni je to prilicno logican odgovor. Sto se tice tih orijentacionih cijena, ne trebas biti prevelik strucnjak pa da ti bude jasno da ama bas nijedan i nikakav telefon nece cijeniti preko 15-20 km.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

treba ih poslati u Kinu u fabriku igračaka na godinu dana, vidio bi onda kako bi znali raditi.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Neki dan ode brat da smanji brzinu interneta pošto nas je sada dvoje u stanu, pa da ne plaćamo toliko. I ode tako, snajka za šalterom sve odradi, 'vamo tamo, kaže:"To će vas koštati 5KM. Doći će Vam sa telefonskim računom." Brat je lijepo upita zar to nije trebala reći na početku priče. Kaže:"Pa jesam." "E pa kad jesi trebala a nisi, aj sad to sve opet vrati kako je i bilo."
Jbt, nije problem 5KM, ali takvo ponašanje meni ne ide u glavu... I ne volim mtel i gotovo!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sada ćete platiti dodatnih 10KM bez promjene brzine. Dve promjene paketa :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E vidjećemo ko će platiti... Nije on ništa potpisao. :P Nisu normalni nikako. 'ebaće te u zdrav mozak osim ako iole nisi upoznat sa tim što tražiš kod njih ili od njih...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
I ti si sad spremna da svakog mjeseca i dalje plaćaš paket koji ti je preskup umjesto da jednokratno platiš 5KM takse za promjenu paketa?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:roll:
Ma čovječe, nije u tome stvar. Naravno da ćemo uzeti jeftiniji paket. Takođe nije problem ni platiti 5KM. Stvar je u tome što većina tih radnika tamo prvo ne kaže šta i kako. Već odrade pa onda kažu.
Valjda je neki red da klijenta prvo upoznaš sa samom procedurom i ispričaš šta i kako.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Ma opasni su ovi šalteraši oce smuljat' dok reknes keks, imao sam i ja par iskustava.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 23:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
wizzy_bl je napisao:
posto vidim da niko jos nije napisao konkretnu informaciju,sve su ovo nagadjanja...u nedostatku obaveza,prosetam do mtela da dobijem detaljnije informacije..uglavnom,vise neznanja od sluzbenika nisam odavno vidio,ama bas nista nisam saznao,osim da trebam donjeti svoj ispravni telefon na procjenu,pa ce mi reci koliko cu dobiti bonusa...nidje veze,iskreno sam se trudio dobiti bilo kakvu ORIJENTACIONU cijenu,nabrajao neke stare modele za primjer...bilo sta...al nista,kao...donesi ti telefon,pa cemo onda pricati...jako sam razocaran kao njihov korisnik sa takvim odnosom!jos jednom molim nekoga,ako dobije kakve informacije ...nek napise na forumu...pozzz

fora je u tome da ti tamo dodjes i kupis onaj famozni tel za 1km i potpises pretplatu na godnu dvije,,, :fadein: :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kad smo kod telefona,moram priznati da su napravili fin posao sa updateom cijenovnika...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
Bio sam u mtelu sa 9 telefonima, za reciklazu da dobijem novcani bonus.Kazu tamo da mora svaki telefon biti upaljen.Ako jedan nije upaljen ne moze spadati u novcani bonus.Dobro ajd, uzmem punjac i upalim ih normalno.I zatim i oni trazi IMEI da li ima u kompjuteru?????Sta ce to za reciklazu??!?!Ajd dobro, traze i traze kazu da ne mogu uzeti jer nema u podatku.Dobro ajd, sljedeci telefon ispravan i skoro kupljen i oni vide da ima u podatku i kazu meni da bi novcani bonus 0,00KM i uzimaju sebi??!?!?!Dobro ajd,sljedeci 3. telefon kucaju i kazu da imaju i kosta 0,00KM(naravno uzimaju sebi). Dobro ajd, sad 4. telefon pa 5 telefon itd. i na kraju nista!I ja namjerno dam samsung omnia II koji sada koristim i oni ocitavaju i kazu da bih dobio samo 8,00KM. Ja im kazem NE hvala pokupim sve i odoh!!!

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]