banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 12:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2011, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja u ovih 10ak godina nisam dobio racun preko 80KM, ali i to sam dobio jednom ili dva puta kada sam bio u romingu i kada sam bas puno koristio telefon za pozive i poruke... Sada mi u najgorem slucaju dolazilo oko 60KM... Prosli mesec sam bas puno koristio telefon i pise mi da mi je ukupan racun 65KM bez PDV-a i kada su svi bonusi odbijeni (pozivi poruke, internet) racun mi izasao 29KM, ako uzmemo da ce posle isteka promo perioda pretplata ici jos 12.5KM gore, onda bi mi ovaj racun dosao 40ak KM bez PDV-a

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:01 
Tu negdje i ja trosim na pre paidu, izmedju 20-40 km max, ni ovaj internet ne vjerujem da cu trositi vise od tih 250 megabajta.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napisah da sam prosli mesec potrosio 370MB interneta, a bas sam puno koristio tel van WiFi-a, tako da sumnjam da se moze potrositi svih 500 osim da ga svaki dan koristis i da pregledavas klipove i druge velike sajtove... Ako ti je i to puno imas onaj Smart M paket, gde je pretplata jos manja, ali je i bonus manji, pa vidi na sajtu sta ti vise odgovara

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ja sam jednom samo sa nima tikve sadio i nikad više! Dolazili takvi nebulozni računi da glava boli :angry4: Kako god štedio, i čak otišao na more bez telefona bio ugašen kod kuće račun za cca 15 dana me zapalio više nego prethodni mjesec kad sam jahao po telefonu punih 30!!! Lopovi par exalance :angry4: srećom nisam bio vremenski vezan pa sam ih lijepo poslao na neko mjesto i otkazao :evil3:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja sam razmišljao da li mi se isplati prelaziti na postpaid i vidio da mi se ne isplati. To zavisi od potrošnje, do kupovine smart-telefona sam mjesečno trošio ispod 10 KM, čak možda ne više od 5 KM, a sada je to možda oko 15 KM mjesečno, s tim da u zadnje vrijeme nisam ni kupovao te megabajte za mobilni internet pa mi je potrošnja još manja, kao prije smart-telefona. Da sam više napolju gdje nemam WiFi onda bih više koristio GPRS pa bih više trošio ali pošto uglavnom imam WiFi onda ne trošim GPRS pa sve ukupno ne trošim puno. A ne trošim puno na pozive i SMS-ove. Mobilni najviše koristim da vidim koliko je sati :lol:, na ovom telefonu slušam muziku i kod kuće povremeno zavirim na internet preko WiFi ali tu ništa ne trošim osim baterije.

Kada mtel bonusi budu bolji na postpaidu moglo bi se razmisliti o tome. Recimo ne mislim da je bonus minuta razgovora neki sjajan, neke mreže daju 1000 minuta i isto toliko SMS-ova, ovi naši daju 60 minuta ako se ne varam.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trosis 10KM mesecno?!? Svaka ti cast, pa ti imas vise stete od zracenja movilnog nego sto ti koristi :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako tako nastaviš, nemoj da se iznenadiš ako te m:tel proglasi neisplativim korisnikom. I banuju ti broj :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Pouzdano znam da nisam jedini koji troši manje od 10 KM mjesečno, ima nas još, čak i dosta :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh, imas vise stete nego koristi od nosenja aparata u dzepu :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Meni su ti njihovi računi toliko nebulozni da je to nevjerovatno. Jednom bila na pretplati, jednom i nikad više! Nikad! Lopovi kakve svijet nije dočekao...
Na mtel potrošim 4 marke u prosjeku, kupim dopunu za eronet od 10, uplatim minute i meni odlično...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Na pretlati sam odavno - samo zbog aparata, nešto mi to lakše nego da odjednom platim. Plaćam pretplatu i PDV, sve što potrošim uđe u bonus koji se samo nagomilava :D
Uskoro mi ističe ugovor pa ću da se počastim novim telefonom i mirna opet dvije godine :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bonus to se gomila samo od proslog meseca, ako ti je ostalo bonusa iz Septembra ne vazi ti vise i mislim da prvo trosis bonus iz ovog meseca, pa onda iz proteklog jer tako sebe ograde da ti ostane nepotrosenog bonusa ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Ma nisam ni znala da se to nagomilava dok nisam imala poziv koji je trajao oko 1h, ali racun dosao isti kao prije - sve ušlo u bonus, tek sam tada vidjela da se nagomilava. Trenutno imam nekih 6 KM, za poruke i pozive ka fiksnim mrežama.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Vader je napisao:
Pouzdano znam da nisam jedini koji troši manje od 10 KM mjesečno, ima nas još, čak i dosta :)

Isto neznam trošim li više od desetak maraka, uglavnom poruke (0.06 KM) i poneki poziv kad sam u gradu. Prošli mjesec sam uzeo onih 250 MB i iskoristio tek oko 60 (opera mini troši menje nego golf 2) jer na većini mjesta imam wifi pa skontah da ni to nije za mene. :)
Ovaj mjesec ću i fiksni prebaciti na prepaid, sva bliža rodbina je odavno na skype. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2012, 12:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hertzog je napisao:
Ja kada sam presao na smart nisu mi radila podesavanja mtelgprs, tako da mislim da ne bi smelo ni kod tebe raditi :?

Dobio sms neki dan.Uvažili mi reklamaciju. Trebalo im je tričavih osam mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2012, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: cool

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2012, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Meni ni dan danas ne znaju ukljuciti net :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 13:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Ljudiii...treba mi pomoc... Ima li iko neku ideju sta raditi u ovom slucaju. Ostavim telefon, ne koristim ga, uz to imam besplatne poruke, pozive, imam drugi prepaid broj koji koristim...provjerim racun- svaki sledeci put on je veci ... Zar je moguce tako ocigledno krasti???

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' zivis sam?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam siguranali mislim da je to normalno. Jer na pocetku meseca racun krece od nule i raste tako da na kraju meseca iznosi npr za smart L 25 + pdv. Ako nisi koristio tel doceti samo pretplata, kao i u slucaju da nisi ispucao bonus.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]