skeva je napisao:
drinin vuk je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Klaćete se ove sezone sa Makabijem za NLB, biće zanimljivo. Ostatak lige je par klasa ispod.
Отприлике то је реалност. Додуше нисам гледао Олимпију,мада реално невјерујем да су они урадили неко чудо у овом прелазном року, хрватски тимови поприлично танки,ова два словенска Хелиос и Златорог слабашни, Хемо и Широки такође, Звезда, Загреб,Цеда исто, дакле Цибона,Раднички и Олимпија би требали бит уз Партизан и Макаби међу пет на крају,осим ако се деси каква брутална промјена у саставима.
Par ekipa su nepoznanice, i jos se ne moze procjeniti njihov kvalitet, ali u sustini si u pravu....
Moje misljenje je da su Partizan i Makabi nedodirljivi, jos ako Partizan dovede Macvana mislim da ce biti najjaci u poslednjih deset godina(vjerovatno pretjerujem).... Iza njih su Olimpija i Cibona, pa treca grupa je Radnicki, uvijek neugodan Siroki, velika nepoznanica Zvezda, mozda Zagreb, Buducnost i Cedevita.... Ostali su za nijansu slabiji....
Sto se tice favorita mislim da ce Makabi uzeti, ali tijesno....
Ја сам и рекао да су непознанице

. Ту прије свега мислим на Раднички (који руку на срце остао без одличног Лиа и Чакаревића и још пар имена,али и добио Павковића,те оног шведа Гадерфорша који је играо и прошле сезоне,ал ова би требала бит његова,јер је на припремним одиграо одлично, довели су још два Амера и једног Турчина младог) који има велике амбиције,бити међу 6 изборити Европу,буџет су готово за дупло повећали,Мута је искусан стручњак и искрено мислим да је овај први пораз од Цибоне неочекиван. Цибона је Цибона,мада реално они ће бит међу 4 с Цедевитом,Олимпијом и Радничким ће чинит та четири тима иза недодирљивог двојца.
Будућност и Хемофарм доста слабији него прошле сезоне,Широки ми је непознаница,Загреб нема толико лош тим,али премијера је била ужасна. Звезда, Пешић је велико име,али реално гледано са онако младим тимом,реалан домет је од 6-9 мјеста,уколико не доведу једног провјереног играча или евентуално Ракочевића задрже,мада чисто сумњам.
Ова два словеначка тима Хелиос и Златорог су такође утањили буџете и биће у већини случајева за набијање разлике. Све у свему биће добре кошарке,али и поприлично празних трибина јер је евидентна ствар да ипак 20 година после не постоји баш толика заинтересованост за овакво такмичења како се то очекивало.