shakal je napisao:
Koliku si knedlu progutao u tom trenutku?

preznoio se na minus 4

cicak je napisao:
tensSa je napisao:
Nicole je napisao:
A ti?
Naravno da sam i ja za to, samo da rjesim stambeno pitanje pa onda misliti o ostalom...

sa srecom tensSo.
oprezno tenso mi prezimenjaci smo guje podle,kad te mamimo secerom te mamimo,kad te domamimo hljeba ti branimo
pamet u glavu i sretno!!!Vader je napisao:
ajkula je napisao:
Mi danas olako shvatamo ljubav..
Upravo tako. Danas mnogi na (potencijalne) partnere gledaju kao na nekoga ko će im pomoći ostvariti neke želje pri čemu se najčešće misli na seksualne i finansijske. Pravih emocija nema puno. Nema ništa loše u seksu i finansijama ali ako se veza bazira na tim stvarima onda to nije to, i stvari će kad-tad pući.
ne vidim zasto bi se neko zenio zbog seksa,po pravilu nepisanome,seks rapidno opada poslije svadbe.a ko se zeni iz finansiskih razloga taj je krpelj ko i ja student.
Nicole je napisao:
Radi se o tome da sam pomislila kako bih mogla s' njim planirati nesto vise, ozbiljnije pa kad sam provela citav mjesec s' njim u istom stanu sam skontala da od toga nema nista da je ono sto sam ja vidjela u povremenim zajednickim trenutcima bila predstava a ovamo nema sanse da zivim s' njim a bila sam se spremna zaletiti na svasta.
ja da sam zakonodavac naredio bih mladim parovima da bar 20 dana zajedno provedu u istom stanu,jer se tek tad licnost ogoli,pa ti kontaj mozes li zivjeti dovjeka sa tom osobom il ne.
Nicole je napisao:
on je previse fin a ovamo..
Njegovo objasnjenje je bilo da smo tu samo on i ja i nema razloga da se prodaje..
trazio je od tebe nekakvu perverziju...e sad kakvu neces nam reci sigurno,al daj nam bar neki hint:P