chils je napisao:
a tebi druze preporucujem da ako budes imao slobodnog vremena odes barem do raske a ako mozes da se spustis do leposavica ili zubin potoka i mitrovice i porazgovaras s ljudima ali polako na tenane pa da vidis i onu drugu stranu ispod prve reakcije
Imam prijatelje sa Kosova tako da ne pričam na pamet jer znam kako im je i sa čime se bore.
siki2086 je napisao:
Drugar, Srbi su sami sebi sjeli za vrat, Srbin je kriv sto je kosovo danas samostalno, ne treba kriviti druge.
Kao drugo, ja za tebe i jesam faca, hvala.
Kao trece, Albanci naselili Kosovo jer su im Srbi to dopustili prije mnogo godina a ne zato sto sam ja nesto rekao.
Kao cetvrto, da toliko volis Kosovo sad bi bio na barikadama a nebi iz topline svog doma, pio sokic i kurcio se po forumu.
Kao peto, laku noc.
Da li je Srbin kriv ne znam, morali bismo ići u politiku Tita i bivše Jugoslavije i raščlanjivati na detalje svaki događaj. Nisam ni sumnjao da ćeš mi predložiti da spakujem stvari i odem na Kosovo, samo što ja to stvarno imam u planu jer hoću da vidim situaciju iz prve ruke, drugar...

I da, izvinjavam se na teškim riječima ali banalizovanje situacije kao što je ova i olako prepuštanje stvari slučaju me nervira, ovo je izvinjenje čitavom forumu ne samo tebi siki...
Uostalom, skrenuli smo sa teme koja nije da li Srbiji pripada Kosovo ili ne nego prikazivanje Srbije na državnoj televiziji države koja nije priznala Kosovo i u kojoj žive Srbi. Ovo je očita provokacija od strane BHT-a kao što se to dešavalo i ranije i kao što svako malo doleti neku upljuvak iz Federacije...