banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Bez obzira, i dalje smatram da imamo puno pravo na Kosovo. Nismo ga mi kolonizovali pa da se neko morao boriti tamo za nezavisnost pa da kažemo "Nema veze, došli smo, iskoristili smo, 'ajmo sad nazad".

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
smatram i ja da imam pravo da svoju komsinicu Milkicu zovnem na kafu (amblenduje u haustoru ko da je radar na prvom spratu ) ali njojzin nezaposleni muz nije saglasan sa njenimblicanjem i mojim prijedlogom shodno tome samo namignem i trznem glavom blago ulijevo (ko biva da joj kazem da bi je poderao ko srbi vens ovenov plan)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

chils inače stvarno volim tvoju neozbiljnost ali molim te nemoj sada, ohani malo... ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Panzer je napisao:

Ma ti si meni pokazao kapiranje dalje od ":lol:", poklopi se. Šta ti je smiješno koje pičke materine? To što su neki Indijanci uspjeli da sjednu Srbima golom guzicom za vrat i otmu im ono što je uvijek bilo njihovo? To što su uspjeli da protjeraju ljude sa svojih ognjišta? To što su Srbi ginuli zbog tuđih ciljeva? To što ono malo jada što je ostalo na Kosovu stoji na onim barikadama i brani jedino što im je ostalo? To što je neko uspio da otme Srbima zemlju koja je bila njihova hiljadu godina? Koje je tvoje kapiranje? Šta, je li ja treba da kažem da treba da se otkači Kosovo i da kažem "Ma nema veze, došli Albanci tu, sad je to njihovo"? Čak i ljudi koji nemaju veze sa Srbijom, Kosovom i situacijom uopšte kontaju koliko smo ispušili zbog faca kao što si ti koji su rekli "Ma nema veze, došli Albanci tu, sad je to njihovo".

Drugar, Srbi su sami sebi sjeli za vrat, Srbin je kriv sto je kosovo danas samostalno, ne treba kriviti druge.
Kao drugo, ja za tebe i jesam faca, hvala.
Kao trece, Albanci naselili Kosovo jer su im Srbi to dopustili prije mnogo godina a ne zato sto sam ja nesto rekao.
Kao cetvrto, da toliko volis Kosovo sad bi bio na barikadama a nebi iz topline svog doma, pio sokic i kurcio se po forumu.
Kao peto, laku noc.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
moja neozbiljnost je moj nacin da nekim ljudima saopstim svoje misljenje ( u ovom kontekstu izgradjeno na licnom iskustvu) o stvarima za koje mislim da je apsolutno nepotrebno gubiti vrijeme (kao sto je ima li mape na karti ili ne ) kad svi znamo da je nema vec godinama
a tebi druze preporucujem da ako budes imao slobodnog vremena odes barem do raske a ako mozes da se spustis do leposavica ili zubin potoka i mitrovice i porazgovaras s ljudima ali polako na tenane pa da vidis i onu drugu stranu ispod prve reakcije
ps
imaju dobru rakiju a i klopa je uzasno jeftina ( ako treba smjestaj posalji PP skontat cemo nesto)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

chils je napisao:
a tebi druze preporucujem da ako budes imao slobodnog vremena odes barem do raske a ako mozes da se spustis do leposavica ili zubin potoka i mitrovice i porazgovaras s ljudima ali polako na tenane pa da vidis i onu drugu stranu ispod prve reakcije

Imam prijatelje sa Kosova tako da ne pričam na pamet jer znam kako im je i sa čime se bore.

siki2086 je napisao:
Drugar, Srbi su sami sebi sjeli za vrat, Srbin je kriv sto je kosovo danas samostalno, ne treba kriviti druge.
Kao drugo, ja za tebe i jesam faca, hvala.
Kao trece, Albanci naselili Kosovo jer su im Srbi to dopustili prije mnogo godina a ne zato sto sam ja nesto rekao.
Kao cetvrto, da toliko volis Kosovo sad bi bio na barikadama a nebi iz topline svog doma, pio sokic i kurcio se po forumu.
Kao peto, laku noc.

Da li je Srbin kriv ne znam, morali bismo ići u politiku Tita i bivše Jugoslavije i raščlanjivati na detalje svaki događaj. Nisam ni sumnjao da ćeš mi predložiti da spakujem stvari i odem na Kosovo, samo što ja to stvarno imam u planu jer hoću da vidim situaciju iz prve ruke, drugar... ;)

I da, izvinjavam se na teškim riječima ali banalizovanje situacije kao što je ova i olako prepuštanje stvari slučaju me nervira, ovo je izvinjenje čitavom forumu ne samo tebi siki...

Uostalom, skrenuli smo sa teme koja nije da li Srbiji pripada Kosovo ili ne nego prikazivanje Srbije na državnoj televiziji države koja nije priznala Kosovo i u kojoj žive Srbi. Ovo je očita provokacija od strane BHT-a kao što se to dešavalo i ranije i kao što svako malo doleti neku upljuvak iz Federacije... :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 08:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
A šte ste vi očekivali, možda 2 velike porcije ćevapa i malu porciju gljiva sa jogurtom?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Hertzog je napisao:
Prikazivace uskoro i BiH bez Republike Srpske

nece.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 08:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
siki2086 je napisao:
A Srbiji u stvari pripada Kosovo, ima potpunu upravu nad njim?

Kosovo je davno izgubljeno, sa tim se treba pomiriti.

Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo prema tome javni servis Bosne i Hercegovine nema pravo da prikazuje kartu Srbije bez Kosova.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
_зока je napisao:
siki2086 je napisao:
A Srbiji u stvari pripada Kosovo, ima potpunu upravu nad njim?

Kosovo je davno izgubljeno, sa tim se treba pomiriti.

Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo prema tome javni servis Bosne i Hercegovine nema pravo da prikazuje kartu Srbije bez Kosova.

Naravno da nema li je ta tv kuća pod kontrolom islamista

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]