banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2011, 17:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 12:28
U ovoj zemlji mnogo je nepravde, terorista, nacionalista, siromaštva itd da ne nabrajam
i šta mi tu možemo uraditi?

Ovaj čin svakako treba osuditi ali ne treba stavljati etiketu na čitav narod.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Hordaš je napisao:
ajet :"...ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte!..." .

I sad zamisli da neko pročita to, a u blizini nema nijednog tumača niti hadita... :-? Pomisli na sugestivni potencijal ovih riječi koji se izdašno koristi u populističke svrhe.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
Vjeruj mi da neko procita cijeli Kur"an dobio bi cjelokupnu sliku o Islamu, ovako na osovu pojedinih ajeta jako tesko. Isto je i sa drugim religijama, i ja kada procitam sta pise u starom zavjetu: "Srušite sve bogomolje onih naroda, čiji posjed ste preuzeli... srušite sve altare njihove... i spalite sve..." (12, 2ff), svasta pomislim ;)

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, mislim da bi se moglo kontra-argumentovati, ali vratimo se temi.

Do sada smo skontali da su vehabije potencijalna opasnost, ali šta uraditi sa 60.000 vehabija u BiH?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 18:06 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t4Vj47e022U[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Hristov je napisao:
Dobro, mislim da bi se moglo kontra-argumentovati, ali vratimo se temi.

Do sada smo skontali da su vehabije potencijalna opasnost, ali šta uraditi sa 60.000 vehabija u BiH?

Aktivirati VRS :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Citiraj:
U jeku debate u našem društvu o neophodnosti rješavanja pitanja ekstremnih pokreta koji se pozivaju na islam, uključujući i vehabizam, a sve potaknuto prošlosedmičnim napadom na ambasadu SAD-a u Sarajevu koju je izveo srbijanski terorist Mevlid Jašarevć, na internetu su se pojavili video snimci izvjesnog „misionara“ koji je potpisuje kao „Šejk Zlaja“!?

ima li ista gore nego dozivjeti da lazes sam sebe :-?
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-min ... 80%A6.html

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Debili. Ne treba se obazirati na federalne medije. Jos jednom su pokazali kakva su gamad.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Americki State Dept. izjavio da je cin pojedinca u pitanju, a zadrzali jos dvojicu vehabija u pritvoru.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
manitu uci da svira je napisao:
Citiraj:
U jeku debate u našem društvu o neophodnosti rješavanja pitanja ekstremnih pokreta koji se pozivaju na islam, uključujući i vehabizam, a sve potaknuto prošlosedmičnim napadom na ambasadu SAD-a u Sarajevu koju je izveo srbijanski terorist Mevlid Jašarevć, na internetu su se pojavili video snimci izvjesnog „misionara“ koji je potpisuje kao „Šejk Zlaja“!?

Ovog lika ja znam :(((((((((((((
Bio normalan.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
manitu uci da svira je napisao:
Citiraj:

Pa ne mozes da im glasno ne "yebes mater u po p..ke".

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
skovacevic je napisao:
Ovaj čin svakako treba osuditi ali ne treba stavljati etiketu na čitav narod.

E u tome se mi razlikujemo od muslimana. Veliki broj Srba bi te podrzao u toj izjavi bilo koji narod da je u pitanju, ali da je Srbin uradio tako nesto, ne bi nam ginula etiketa sirom svih mogucih (i)relevantnih svjetskih medija...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sad citam da je srbija prije 9 mjeseci preko interpola trazila od bih da izruci ovog gospodina u bermudama ali je to bih zestoko odbila i rekla "ne zelimo da izrucujemo nevinog bosnjaka"

jebote covjek prije 9 mjeseci bio nevini bosnjo a danas srbenda,srbijanac,cetnik....

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 13:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2011, 12:09
Nama treba biti jasno da se u ovu našu državicu sjatilo raznih špijuna, oabvještajaca, kontaobavještajaca isl.
Regrutirati u neku takvu organizaciju je najlakše neku isfrustriranu budaletinu.
Ruku na srce, onaj Mevlid je klasični luđak! Čovjek je šetao više od pola sata i maltene molio da ga neko rokne kako bi eto bio "šehid".
Ovaj isto na ovom video snimku je komad balvana ali postoji mogućnost da ga je neko regrutovao za neki cilj.
Ono što raduje jeste činjenica da obični bošnjački narod na startu osuđuje ove budaletine i ograđuje se od njihove ideologije.
Imamo sličan slučaj i sa revniteljima u pravoslavlju, sa ravnogorcima u Draževini kod Višegrada itd.
Sve sami šljam da ne kažem socijalni otpad!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kecman28 je napisao:
mamo sličan slučaj i sa revniteljima u pravoslavlju, sa ravnogorcima u Draževini kod Višegrada itd.

Flave je napisao:
Pa ne mozes da im glasno ne "yebes mater u po p..ke".

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 17:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

U svakojh religiji ima ekstremista, od onoga sto pali Kur"an do Mevlida. Ali eto, sreca niko nije pogino, sad je na sudu i policji, da ovo sredi i iskorjeni. A sto se tice tog hajvana ciji ste klip objavili, ne znam sta da kazem. Iz toga se vidi kakav je covjek, i kakav je vjernik. Od kud njemu pravo da nekoga naziva cafirom(nevjernikom), naziva Gazi Husref Bega cafirom, a covjek napravio pola Sarajeva, zar nije korisnije sto je napravio dzamiju, medresu u kojoj ljudi klanjaju, djeca se obrazuju, nego sto on tu mlati praznu slamu. Ja koji preskocim ponekad namaz, nekada odigram kladionicu iz dosade, popijem pivo s jaranima(bezalkoholno), ali sitinski vjerujem i trudim se biti dobar covjek i nikome ne nanositi zlo, sam zasluzio dzehenem(pakao), a on koji blati ljude okolo, unistava omladinu svojim idejama, Mevlid koji pravi budalu od sebe, plasi djecu, zene, i na kraju oni krajnji ekstremisti koji ubjiaju zenu i djecu su zasluzili dzennet(raj). Ma daj. Zna se ko su sehidi, oni koji svojim zivotima brane islam, brane svoje porodice i svoju domovinu, a ne onaj koji blati Islam, i od Islama stvara teroristicku religiju.

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Hordaš je napisao:
U svakojh religiji ima ekstremista, od onoga sto pali Kur"an do Mevlida. Ali eto, sreca niko nije pogino, sad je na sudu i policji, da ovo sredi i iskorjeni. A sto se tice tog hajvana ciji ste klip objavili, ne znam sta da kazem. Iz toga se vidi kakav je covjek, i kakav je vjernik. Od kud njemu pravo da nekoga naziva cafirom(nevjernikom), naziva Gazi Husref Bega cafirom, a covjek napravio pola Sarajeva, zar nije korisnije sto je napravio dzamiju, medresu u kojoj ljudi klanjaju, djeca se obrazuju, nego sto on tu mlati praznu slamu. Ja koji preskocim ponekad namaz, nekada odigram kladionicu iz dosade, popijem pivo s jaranima(bezalkoholno), ali sitinski vjerujem i trudim se biti dobar covjek i nikome ne nanositi zlo, sam zasluzio dzehenem(pakao), a on koji blati ljude okolo, unistava omladinu svojim idejama, Mevlid koji pravi budalu od sebe, plasi djecu, zene, i na kraju oni krajnji ekstremisti koji ubjiaju zenu i djecu su zasluzili dzennet(raj). Ma daj. Zna se ko su sehidi, oni koji svojim zivotima brane islam, brane svoje porodice i svoju domovinu, a ne onaj koji blati Islam, i od Islama stvara teroristicku religiju.

E vidis brate...ovo sto si ti napisao je ono sto ce unistiti bosnu. To je standardna politika federalaca. Umanjujete ovo sto je terorista uradio. Po vama on je samo uplasio djecu i zene...SAMO. nema razlike izmedju njega i onog sto se raznese bombom.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 20:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma brate vjeruj mi, on da je htio mogao je za onih pola sata, pola Sarajeva pobiti, ali to mu nije bio cilj, tako da ne mogu izjendaciti njega i covjeka koji se raznese bombom. Terorizam je i ovo, ali su posljedice drukcije.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Кратка Коса , Таман Тен , Калаш као Измишљен , Кратке хлаче , Дуга Брада ... Ајмо Правац АМБАСАДА :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Najnoviji hit Mevlida Jasarevica "S namjerom dodjoh u veliki grad" :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]