banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 17:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Sve više ljudi u zadnje vrijeme nosi ovu narukvicu i kune se da im poboljšava ravnotežu.

Radi na principu holograma i može se kupiti za 20 KM.

Kakva su vaša iskustva, ali molim vas pišite samo ako ste imali priliku probati je.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja jos uvijek cekam da me uperi kako valja
:lol: :lol: :lol:

Nacuo sam X pozitivnih i jednako toliko iskustava da je u pitanju sarena laza.
Sta je i kako zaista u pitanju, pojma nemam, a generalno me i ne zanima. Bio mi je cejf da ju nabavim i znam da sam bio happy kad sam ju stavio na ruku. Meni dosta.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:13 
kupila za 50 KM u jacimovicu. power i strong balance narukvicu ne mozes kupiti za 20 KM. imas za te pare u top shopu i izgleda presmjesno..
meni ne odmaze, nisam sad primjetilani radikalnu promjenu, ali posto se ona odnosi i na stanje organizma i unutrasnje ravnoteze koja je meni zbog privatnih problema bila narusena, mogu reci sad kad je proslo mjesec dana da se osjecam bolje, a da li je ona zasluzna za to, to ti ne bih znala kazati

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se danas kune čovjek, koji inače radi bolesti ima problema sa ravnotežom, da mu pomaže. I ne samo on već još par ljudi koji nemaju razloga da lažu sami sebe i druge (ne prodaju je ili sl.) E sad jel to placebo ili...

PS. Misliš da ta za 50 KM i one na piku za 20 KM nisu iste? Trebalo bi uzeti obadve pa ih uporediti,

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:21 
uzela ja i uporedila. one iz boske sa standa top shopa su smijurija..
sto rece vanja, meni se bas svidja da je nosim, pa i ako nema efekta bas me briga, uzela sam pink drecavu.. :lol: jer sam se bojala da ce se bijela previse prljati, i ne skidam je od tada nikako.

moja drugarica ima, i demonstirala mi je onu foru, kao stanes na suprotnu nogu u odnosu na ruku na kojoj je narukvica, i rasiris ruke, a neko te mlatne po ruci gdje je narukvica i ostanes u ravnotezi, a kad skines narukvicu i mlatnes nekog on se ne moze odrzati na toj jednoj nozi..

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e da to mi je pričao jedan prijatelj od 100 kila i ja nisam mogao vjerovati.
E sad se pitam na koju foru to radi tj. jel može u nekim slučajevima škoditi organizmu.
Mada kad vidim da je svi svjetski sportisti nose valjda je toliko ispitana.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:29 
ja sam i vidjela prvi put kod jednog naseg poznatog sportiste, i pitala ga sta mu je to, jer mi je prvo palo na pamet da je neki pederski satic.. :lol:
medjutim, kad mi je objasnio, a opet kontam jbg ne djeluje mi on kao neki debil da kaci na sebe sta mu padne na pamet, valjda to ima efekta.. a jbg pa ne dajes 5000 KM vec 50, ne vjerujem da moze da skodi

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja ću uzeti ovu na piku za 20 km (pod original se prodaje) pa ću malo nositi.
Poslije mogu uporediti vizuelno sa tom od 50 km i po potrebi kupiti.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:34 
daj link da ne trazim ja..
ova na top shopu je u zivo lakrdija da ne mozes vjerovati, najgora verzija kineskog sranja

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.pik.ba/artikal/1833466/power ... akovanju-/

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:39 
pa jbg bolja je od ove sto sam ja vidjela u boski, ona je bas dno..
cekaj sad cu iskopati ovu svoju

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:42 
http://www.nonstopshop.rs/i-9421/power- ... vica-plava

npr. ova je kao moja, ne znam, lice, e sad razlika u cijeni je poprilicna.. stvarno ne znam sta da ti kazem

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cek' cek'... Ovo cudo radi sta?! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:45 
nista... :lol:
uravnotezuje ove neuravnotezene kao sto sam ja

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

između ostalog drži te da ne paneš kad si pjan :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
@ lolli uuuuuu ako tebe uspije uravnoteziti, kupicu ti pet komada... :lol:

Elem, ja sam sklon da ucinak ovih i slicnih stvari pripisem placebo efektu.

Poslednji put menjao shakal dana 02 Nov 2011, 15:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
:lol: dobri komentari
extra

milan , datum: 20.10.2011
primetio sam da mi brada vise ne raste :)

Stvarno radi

Glup , datum: 22.09.2011
Ova narukvica mi je pomogla da shvatim da sam glup. Ceo zivot mi to ljudi govore a ja sve mislim grese. Sada kada sam za kratko vreme izgubio 2000 dinara shvatio sam napokon da jesam glup.

nepoznat posetilac, , datum: 13.09.2011
baltazar datum: 22.08.2011 uee za samo 5 sekundi izdubio sam 2000 din SUPER KOMENTAR!!! BRAVO BALTAZAR STVARNO MI SE SVIDJA

ovce i cobani

pera , datum: 08.09.2011
dok je ovaca bice i sisanja

Prezadovoljan!

kupac , datum: 06.09.2011
Kupio sam narukvicu i moja anksioznost je kao rukom odnesena. Doduse uzimam redovno antidepresive anksiolitike i neuroleptike... ali sam siguran da je to zbog narukvice. Moja preporuka!

zadovoljni korisnik

general traag , datum: 01.09.2011
ni sam ne znam koliko sam novaca potrosio na razne krevete duseke dok nisam nabavio mocnu narukvicu.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Moze biti da je placebo efekat ali ja od kako ju imam na ruci ukucani vape da ju skinem. Kao da sam ustekana u struju :lol:

Ja ne smijem ni reci koliko je moja kostala :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 19:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Citiraj:
Power Balance, australska tvrtka koja je sportašima prodavala narukvice koje su im trebale pružiti veću snagu, bolju ravnotežu i fleksibilnost, početkom je godine prisiljena objaviti istinu o svom proizvodu - narukvice ne rade apsolutno ništa. Iako kažnjeni za zavaravanje kupaca, nisu jedina tvrtka koja je svoje bogatstvo stekla muljanjem s lažnim ili neprovjerenim podacima. Ljudi, suočeni s reklamama koje igraju na njihove strahove i slabosti, vjeruju svemu što im se ponudi kao "znanstvena činjenica".

viewtopic.php?f=52&t=54414&p=1224454&hilit=power+balance#p1224454

Probajte sa sjemenkama od jabuka :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 19:26 
iskreno, nek je i supljak, ali ako to cini da se ti podsvjesno osjecas bolje, ma nije bitno ima li ucinak ili ne uistinu, vec je postigla dosta..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]