banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56991 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 2850  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2011, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sumnjam da imas potrebe za time, a i ja za dolaskom na istu, ne vidim odakle ti ideja da bih se ja tamo pojavio, tako da tvoj post mogu protumaciti kao spam, mada smo na Cafeu pa je to OKi :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 21:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ma sreća da su tvoji postovi svi dubokoumni i smisleni :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Ne spamajte vas dvojica! Zabranjeno je da se prepirete na kafeu. Eno vam politike, pa raspalite kol'ko 'oćete. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Slika

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
_зока je napisao:
Ako ikad budem pravio svadbu NIŠTA od ovoga gore što se linkovali se neće svirati....Sunce vam jebem,samo fali :"Oj kućo čađavu ti gredu,sve sam prod'o,ti si na redu" da opus bude kompletan...

zalih cajem i krevet i laptop,onako strucno,kako samo ja znam :lol:
bljak svadbe i ovakvi repertoari,ne volEm

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
_зока je napisao:
Ako ikad budem pravio svadbu NIŠTA od ovoga gore što se linkovali se neće svirati....Sunce vam jebem,samo fali :"Oj kućo čađavu ti gredu,sve sam prod'o,ti si na redu" da opus bude kompletan...

zalih cajem i krevet i laptop,onako strucno,kako samo ja znam :lol:
bljak svadbe i ovakvi repertoari,ne volEm

Ne volem ni ja. Ali je činjenica da ne možeš napraviti svadbu bez ovoga.

Moja rodica radi u FBiH i ima dosta prijatelja koji su muslimani. I sad, ona ti bendu zabrani, strogo, da pjeva neke pjesme. I šta se dešava? Stari svat digne takvu buku na p'o svadbe (poslije matičara, prije torte) što neće da mu pjevaju "Nema raja bez rodnoga kraja". Kao, ne znaju tu, ne mogu odsvirati i tako to. Onda čovjek tražio "Marširala kralja Petra garda" (vojno lice). Ne može ni to. I popi*di čovjek i počeo se spremati da ide. I onda je bilo: samo za starog svata, po 3 puta mu obe pjesme pjevali. :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisu mogli boljeg starog svata naci, alal vera, jos im je trebao ruinirati svadbu :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
е и тај стари сват је дебил. али људи ђе море да не волите свадбе? :P :D

јебеш ти свадбу ако ће бити као из неких америчких филмова да свира поп и џез :D
дај народњаке да се раставим са животом, дај ужичко да заиграм ко чоек! их... :D

а што се тиче пуштања тих "осјетљивих" пјесама, не знам шта бих вам рекао. ако неки Бошњак или Хрват долази на српску свадбу, за очекивати је такве пјесме. нека се помири са тим. исто кад бих и ја отишао нпр. у Хрватску на неку свадбу, знам гдје идем и понашам се у складу са тим...
мало ми је лицемјерно због неколико људи/пријатеља не дозвољавати неке пјесме када већина жели да их чује. а и када се забрани, џаба све забране, када се стока напије и искешира има да се пјева шта се тражи :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svako se plasi da bi neko mogao upropastiti svadbu, obicno su kandidati medju mladjima, a ovdje covjek koji treba da se brine da sve protekne u redu, koji navodno predstavlja starost i iskustvo, hoce da ruinira svadbu :confused3:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Šajin: lijepo, mogu da ne volim svadbe.

Kad samo zamislim sa koliko ljudi moram da se poljubim taj dan, i u kakvom su stanju ti ljudi (zdravstvenom, higijenskom), odma' mi muka. To mi je i dovoljno.

Dok organizuješ svadbu, doslovo crkneš. I uvijek se nađe neko ko to uništi, jer nikad ne može sve proći kako treba i uvijek je neko nezadovoljan. Moraš da zoveš sve ljude, po redu, a neke ne voliš očima da vidiš. Ali nemoj, ne valja se tako pričati, oni su ti rođaci/prijatelji/kumovi/komšije bla, bla... Sramota, šta će selo reći... I uvijek se nađe neka pjana budala koja napravi neki eksces, a ljudi se mjesecima pripremali za to.

Onda ustani u cik zore, frizura, šminka, kamerman, fotograf; ispoštuj sve protokole, i pri tom budi divna, krasna, čila. Ne valja ako puno đipaš, onda si neka vrcka, ne valja ako puno sjediš, onda si namćor i nisi srećna što se udaješ. Ne valja ako se ne ispoštuju svi srpski običaji; gdje da ne prodaš mladu, heeeej!?!? A kad treba skidati podvezicu, koji je sve sem srpski običaj, to može i to je zabavno i to je in.

Ma daj...

Roditelji, kumovi, braća i sestre, neka lijepa pješčana plaža, bosa stopala, jednostavna bijela odjeća i zalazak sunca. Gdje ćeš bolje?

Surova realnost: toliko imam rodbine da mi je bolje napraviti svadbu, nego svakog dočekivati posebno.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 07:56 
Bem ti svadbu, najradije ni na svoju ne bih isao... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ja ne kontam sta je vama.. Pa nece me Bog natjerati da pravim cirkus od svog' vjencanja i da zadovoljavam sve te silne ljude eto zato jer je obicaj. :roll:
Sto se mene tice ne moram se ni vjencavati nit' mi je papir, burme i kojekave ceremonije, dokaz da mi je stalo do nekoga i da zelim da ga gledam kraj sebe svaki dan i obratno. Ne razumijem zasto ljudi rade nesto protiv svoje volje? Ne zanima me ni dal' ce mi se mama ljutiti i vec sam joj objasnila da ni ne pokusava da planira nesto umjesto mene..

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nista Nicole, zovi mene za starog svata i bice sve pod kontrolom, godina imam :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Nicole je napisao:
Ja ne kontam sta je vama.. Pa nece me Bog natjerati da pravim cirkus od svog' vjencanja i da zadovoljavam sve te silne ljude eto zato jer je obicaj. :roll:
Sto se mene tice ne moram se ni vjencavati nit' mi je papir, burme i kojekave ceremonije, dokaz da mi je stalo do nekoga i da zelim da ga gledam kraj sebe svaki dan i obratno. Ne razumijem zasto ljudi rade nesto protiv svoje volje? Ne zanima me ni dal' ce mi se mama ljutiti i vec sam joj objasnila da ni ne pokusava da planira nesto umjesto mene..

Slažem se s tobom ne 100 nego 101 % !!! Yeah !!!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Nista Nicole, zovi mene za starog svata i bice sve pod kontrolom, godina imam :lol:
Prvo moram naci nekoga protiv koga cu se udati :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Шајин je napisao:
е и тај стари сват је дебил. али људи ђе море да не волите свадбе? :P :D

јебеш ти свадбу ако ће бити као из неких америчких филмова да свира поп и џез :D
дај народњаке да се раставим са животом, дај ужичко да заиграм ко чоек! их... :D

а што се тиче пуштања тих "осјетљивих" пјесама, не знам шта бих вам рекао. ако неки Бошњак или Хрват долази на српску свадбу, за очекивати је такве пјесме. нека се помири са тим. исто кад бих и ја отишао нпр. у Хрватску на неку свадбу, знам гдје идем и понашам се у складу са тим...
мало ми је лицемјерно због неколико људи/пријатеља не дозвољавати неке пјесме када већина жели да их чује. а и када се забрани, џаба све забране, када се стока напије и искешира има да се пјева шта се тражи :D

Ako išta na svijetu mrzim, mrzim svadbe! Meni to sve nekako usiljeno, ljudi premoreni, a smješci na licu, previše obaveza, uopšte, glupe su mi svadbe i gotovo. Kad se ja budem udavala, a ne... nema krkanske svadbe, ima da bude sve samo ne to.

A što se tiče "osjetljivih pjesama", nije tačno da su džaba zabrane. Brat moj, kome je inače majka Hrvatica, otac Srbin je pravio svadbu na koju su, podražumijeva se došli i Srbi i Hrvati, a pri tom su mu došli svi prijatelji Muslimani kojih ima poprilično. Na svadbi mu je pjevao Musliman, ispoštovao je sve što ga je brat zamolio... Znači, nema pjesama koje bi nekog uvrijedile, nema i tačka! Tako je i bilo, nit' se ko žalio, nit je kome smetalo.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:23 
joj vas, ja sam imala sarolik multinacionalni sastav gostiju, i nije bilo nacionalistickih pjesama jer se meni to nije svidjelo, niti je bilo krkanluka, momci sa tamburicama i drugi orkestar sa pjevaljkom :lol: ,
repertoar izabrala licno. bilo i zabavne i narodne muzike, ljudi su bukvalno citavo vrijeme igrali, zelje i narudzbe samo u okviru onog sto sam dozvolila. izleta u vidu nema raja nije bilo, a upozorila sam i tamburase i ove druge da se za svaki eventualni problem, gosti koji zele naruciti a ne moze im se ispuniti zelja, obrate meni. sva sreca nije do toga doslo. :lol:

rodbina mi je sva sreca u fazonu tamburica i zvonke bogdana tako da se nisam bojala ispada..

ipak je svadba moja, i ne bih dozvolila da mi neko svojim licnim krkanlucima to upropasti, jer on je moj gost a ne ja njegov, i on je dosao na moju zabavu koju ja organizujem, pa ako mu se ne svidja nek ode.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
Hristov je napisao:
Prvo moram naci nekoga protiv koga cu se udati :D

Nije problem, mogu ja uskočiti kao mladoženja, bitno je da je mušterija zadovoljan :D

Ne znam otkud kod pojedinaca toliki strah od Miloša Bojanića, Šekija i ostalih, sve neki muzički osviješćeni, neka vam onda Legende prave atmosferu a Zmaj od Šipova drži zdravicu.

Poslednji put menjao Hristov dana 01 Nov 2011, 08:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Joj bolje mi je da cutim, k'o da gledam da cu se udati za neku seljacinu iz Mrkonjica i da ce mi svadba propisno trajati 3 dana sa sve obicajima i kulturno-umjetnickim programom :lol:
to tako 'oce, kad laprdam.. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 08:35 
nikolaaaaaaaaaaaaaa... :D :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56991 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 2850  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]